RobinHood 8 Napisano niedziela o 00:07 Slava Ukraini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 21 Napisano niedziela o 00:10 1 minutę temu, RobinHood napisał: Slava Ukraini To WYPIERDALAJ na front im pomóc bronić ojczyzny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobinHood 8 Napisano niedziela o 00:19 7 minut temu, mloda mama napisał: To WYPIERDALAJ na front im pomóc bronić ojczyzny Mam nadzieje, że do Polski się wiecej Ukraińców przeprowadzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 21 Napisano niedziela o 00:22 3 minuty temu, RobinHood napisał: Mam nadzieje, że do Polski się wiecej Ukraińców przeprowadzi. Najlepiej to do piwnicy twojego szwagra, jeden pasożyt czy więcej mu nie zrobi różnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobinHood 8 Napisano niedziela o 00:26 (edytowany) 3 minuty temu, mloda mama napisał: Najlepiej to do piwnicy twojego szwagra, jeden pasożyt czy więcej mu nie zrobi różnicy Przynajmiej byłoby mnie stać żeby ich utrzymać Edytowano niedziela o 00:26 przez RobinHood 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobinHood 8 Napisano niedziela o 00:26 3 minuty temu, mloda mama napisał: Najlepiej to do piwnicy twojego szwagra, jeden pasożyt czy więcej mu nie zrobi różnicy Odezwał się ten co całe życie jest na bezrobociu i siedzi na utrzymaniu matki xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobinHood 8 Napisano niedziela o 00:27 I nie stać go nawet na zakup pakietu internetu xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 21 Napisano niedziela o 00:37 10 minut temu, RobinHood napisał: Przynajmiej byłoby mnie stać żeby ich utrzymać Twojego szwagra. Ciebie nie stać żeby samego siebie utrzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 09:55 Moi najlepsi przyjaciele.to anglicy, bo z polakami sie nie koleguje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 09:55 ukrainca zadnego nigdy nie poznalem i nie poznam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach