RobinHood 8 Napisano niedziela o 00:59 CHYBA TEGO NIE PRZEŻYJESZ Z ZAZDROŚCI KALEKO USZATA WIECZNIE BEZROBOTNA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 21 Napisano niedziela o 01:02 2 minuty temu, RobinHood napisał: CHYBA TEGO NIE PRZEŻYJESZ Z ZAZDROŚCI KALEKO USZATA WIECZNIE BEZROBOTNA Dutch to mitoman tak jak jego przyjaciel Leżaczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 21 Napisano niedziela o 01:14 (edytowany) 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 11 napisał: Też myślę że wymyslil tą typiare on wgl nie zna się na kobietach Masz rację Edytowano niedziela o 01:15 przez mloda mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobinHood 8 Napisano niedziela o 01:34 21 minut temu, Pochwa w pochwie 11 napisał: Też myślę że wymyslil tą typiare on wgl nie zna się na kobietach Zna się doskonale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 21 Napisano niedziela o 01:35 Przed chwilą, RobinHood napisał: Zna się doskonale Każdy widzi że on prawiczek. Magda salowa chciała do niego przyjechać na randkę to on spierrrdolił xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobinHood 8 Napisano niedziela o 01:39 Przed chwilą, mloda mama napisał: Każdy widzi że on prawiczek. Magda salowa chciała do niego przyjechać na randkę to on spierrrdolił xD Co ty wymyślasz prawiczku na wiecznym utrzymaniu matki xDDD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobinHood 8 Napisano niedziela o 01:44 (edytowany) 10 minut temu, mloda mama napisał: Każdy widzi że on prawiczek. Magda salowa chciała do niego przyjechać na randkę to on spierrrdolił xD A ty w desperacji wydupczyłeś babę z wąsem bo żadna inna Cię nie chciała i dalej nie chcę xDDD Edytowano niedziela o 01:46 przez RobinHood Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 04:40 to super niech jeszcze przestanie pokazywac jezor w avatarze i pieerdolic o nevadzie i stad wypieerdoli to juz w ogole bede sie cieszyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano niedziela o 06:10 schlebia mi to, że dla starych forumowych przegrywów to takie wielkie osiągnięcie pójść z dziewczyną do kina, że aż nie są w stanie w to uwierzyć 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 21 Napisano niedziela o 06:15 (edytowany) 5 minut temu, Rym Cym + napisał: schlebia mi to, że dla starych forumowych przegrywów to takie wielkie osiągnięcie pójść z dziewczyną do kina, że aż nie są w stanie w to uwierzyć Dutch widzę że spierrdolenie postępuje u ciebie jak już mitomanisz jak Leżak. Ty nigdzie byś nie poszedł z dziewczyną bo się boisz ciipek Edytowano niedziela o 06:15 przez mloda mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 07:23 Podejrzewam, ze wygladam mlodziej od ciebie, wiec nazywaj siebie starym przegrywem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano niedziela o 07:27 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Podejrzewam, ze wygladam mlodziej od ciebie, wiec nazywaj siebie starym przegrywem wygrywy nie obladzają murzynom za papierosy filipku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 07:29 nudzisz z tymi murzynami, od miesiecy pieerdolisz o nich w kolko, zmien plyte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano niedziela o 09:25 42 minuty temu, narodowy socjalizm USA napisał: on nie murzynom tylko muzułmańcom robi dobrze. specjalnie o arabach pisze że są muzrzynami żeby zrównać rasizm z anty-islamizmem i kiedy ktoś zacznie besztać jego pana to zacznie kwiczeć że jest rasistą. on każdemu drąga possie za fanty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano niedziela o 09:27 Przed chwilą, narodowy socjalizm USA napisał: ale tylko islamiści są tak zdesperowani żeby płacić takiemu przegrywowi za polerowanie berła to się wiąże z tym, że kozy nie mają odruchu ssącego... a fifi owszem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 09:44 a ci w kolko o tym samym, widac ze seeks z facetami to ich chleb powszedni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano niedziela o 09:47 wszyscy pi3rdolicie o gejach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 09:49 Gdzie sie schowala Katiuszka Nigdy jej juz nie zobacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 09:50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 10:25 ja tez jestem zakonczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 10:57 to wszystko wina mojej wiezy Technics i plyt CD to dlatego nie spotkalem sie.z katiuszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach