Rym Cym + 99 Napisano niedziela o 17:11 (edytowany) Echter Rum z Offenburga zdrowie wasze żeglujemy. XD https://zapodaj.net/images/a338455285bb3.jpg Edytowano niedziela o 17:11 przez Rym Cym + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 17:11 twoje niezdrowie i nie zegluje sam sobie zegluj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano niedziela o 17:14 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: twoje niezdrowie i nie zegluje sam sobie zegluj to nie do ciebie pajacu... schizofrenikom surowo zabrania się alkoholu z resztą sam wiesz jak po procentach się wypinałeś... także nie dla ciebie takie rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 17:15 do mnie wlasnie, do mnie nie wypinalem sie nigdy po procentach, ja nie jestem toba, zeby do takich rzeczy sie znizac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 21 Napisano niedziela o 17:16 1 minutę temu, Rym Cym + napisał: to nie do ciebie pajacu... schizofrenikom surowo zabrania się alkoholu z resztą sam wiesz jak po procentach się wypinałeś... także nie dla ciebie takie rzeczy. A ty Szympans znowu będziesz po pijaku Nimfetke wyzywał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano niedziela o 17:19 3 minuty temu, mloda mama napisał: A ty Szympans znowu będziesz po pijaku Nimfetke wyzywał równowartość twoich oszczędności życia za niego dałem w DE, ale warto było... dobrze wchodzi. https://gute-freunde.de/products/ron-taboga-echter-rum-54-rot?pr_prod_strat=e5_desc&pr_rec_id=0710d16a0&pr_rec_pid=8563614777683&pr_ref_pid=8563611730259&pr_seq=uniform Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 17:21 ównowartość twoich oszczędności życia za niego dałem w DE, ale warto było... dobrze wchodzi. x twoje oszczednosci zycia to i tak 0 w porownaniu do tego co masz w glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobinHood 8 Napisano niedziela o 17:34 17 minut temu, mloda mama napisał: A ty Szympans znowu będziesz po pijaku Nimfetke wyzywał Chyba ty ze swoich multikont hejtujesz nimfę, a potem zwalasz na Dutcha xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 17:35 Chyba ty ze swoich multikont hejtujesz nimfę, a potem zwalasz na Dutcha xDDD x hejtujesz to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobinHood 8 Napisano niedziela o 17:36 (edytowany) 18 minut temu, Rym Cym + napisał: równowartość twoich oszczędności życia za niego dałem w DE, ale warto było... dobrze wchodzi. Takich pieniędzy to już dawno nie widział mitoman uszaty Edytowano niedziela o 17:38 przez RobinHood Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano niedziela o 17:41 (edytowany) 5 minut temu, RobinHood napisał: Takich pieniędzy to już dawno nie widział mitoman uszaty ostatni raz jak okradł matkę i się upił jak świnia na sylwestrze z pravkiem. xD Edytowano niedziela o 17:42 przez Rym Cym + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano niedziela o 17:42 zerujemy ? to czarny rum jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 99 Napisano niedziela o 17:43 Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: zerujemy ? to czarny rum jest ? rote... nie, ja to parę strzałów tylko XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 17:54 ostatni raz jak okradł matkę i się upił jak świnia na sylwestrze z pravkiem. xD x to ty jestes alkoholikiem ktory pije jim beam do monitora i sie tym chwali w internecie przegrywie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach