Rym Cym + 124 Napisano 10 Listopad (edytowany) Echter Rum z Offenburga zdrowie wasze żeglujemy. XD https://zapodaj.net/images/a338455285bb3.jpg Edytowano 10 Listopad przez Rym Cym + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 10 Listopad twoje niezdrowie i nie zegluje sam sobie zegluj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 124 Napisano 10 Listopad 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: twoje niezdrowie i nie zegluje sam sobie zegluj to nie do ciebie pajacu... schizofrenikom surowo zabrania się alkoholu z resztą sam wiesz jak po procentach się wypinałeś... także nie dla ciebie takie rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 10 Listopad do mnie wlasnie, do mnie nie wypinalem sie nigdy po procentach, ja nie jestem toba, zeby do takich rzeczy sie znizac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 124 Napisano 10 Listopad 3 minuty temu, mloda mama napisał: A ty Szympans znowu będziesz po pijaku Nimfetke wyzywał równowartość twoich oszczędności życia za niego dałem w DE, ale warto było... dobrze wchodzi. https://gute-freunde.de/products/ron-taboga-echter-rum-54-rot?pr_prod_strat=e5_desc&pr_rec_id=0710d16a0&pr_rec_pid=8563614777683&pr_ref_pid=8563611730259&pr_seq=uniform Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 10 Listopad ównowartość twoich oszczędności życia za niego dałem w DE, ale warto było... dobrze wchodzi. x twoje oszczednosci zycia to i tak 0 w porownaniu do tego co masz w glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 10 Listopad Chyba ty ze swoich multikont hejtujesz nimfę, a potem zwalasz na Dutcha xDDD x hejtujesz to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 124 Napisano 10 Listopad (edytowany) 5 minut temu, RobinHood napisał: Takich pieniędzy to już dawno nie widział mitoman uszaty ostatni raz jak okradł matkę i się upił jak świnia na sylwestrze z pravkiem. xD Edytowano 10 Listopad przez Rym Cym + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 288 Napisano 10 Listopad zerujemy ? to czarny rum jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 124 Napisano 10 Listopad Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: zerujemy ? to czarny rum jest ? rote... nie, ja to parę strzałów tylko XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 10 Listopad ostatni raz jak okradł matkę i się upił jak świnia na sylwestrze z pravkiem. xD x to ty jestes alkoholikiem ktory pije jim beam do monitora i sie tym chwali w internecie przegrywie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach