mloda mama 21 Napisano niedziela o 18:04 (edytowany) https://ibb.co/zrVq0mK Edytowano niedziela o 18:04 przez mloda mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 21 Napisano niedziela o 18:07 1 minutę temu, narodowy socjalizm USA napisał: nie, leżaczek, fifi i elcia to twoja kalsa spierrdolenia wszsytko na zasiłku/rencie/cudzej łasce A ty na na czym? Bo z tego co pamiętam to matka cię utrzymuje bo ty wiecznie bezrobotny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 18:15 ja nie jestem na zasilku ani niczyjej lasce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 18:28 4 minuty temu, narodowy socjalizm USA napisał: kesteś na łasce muslimó których nazywasz anglikami, jesteś ich prostytutką. nie trzymam sie z muslimami i widze ze masz jakas slabosc do muslimow, bo ciagle o nich piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 18:32 kochasz ich fifi, inaczej byś tak nie warczał na izrael x ja kocham Katiuszke tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 18:32 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 12 napisał: Co ty ...osz ja z własnych oszczędności żyje na renciste to on predzej wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wtorek o 18:21 racja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wtorek o 18:27 mi lezak nigdy nie podpadl a srun bardzo wiele razy B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano wtorek o 18:28 Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: mi lezak nigdy nie podpadl a srun bardzo wiele razy B) ale jak tobie podpasc jak ty nic nikomu nie mozesz zrobic nawet jakbys chcial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wtorek o 18:31 no jakby mi ktos odebral moja wieze i sluchawki to bym sie poplakal :D obecnie kocham moja wieze i sluchawki :D polozylem sobie poduszke przy mojej ukochanej wiezy i sluchawki mam na uszach i jest mi tak dobrze <3 :D a w doopie mam jakichs randomow z neta w ogole ;d nara spadam stad, bo nie chce mi sie z wami pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gaja i 6 ministrantów 0 Napisano 14 godzin temu Dnia 10.11.2024 o 19:07, mloda mama napisał: A ty na na czym? Bo z tego co pamiętam to matka cię utrzymuje bo ty wiecznie bezrobotny Skąd to masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 740 Napisano 13 godzin temu 59 minut temu, Gaja i 6 ministrantów napisał: Skąd to masz? Ode mnie. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gaja i 6 ministrantów 0 Napisano 13 godzin temu 17 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ode mnie. xd Z nimfą były podobne konwersacje jaki to jest prostak i lizus xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 740 Napisano 13 godzin temu 11 minut temu, Gaja i 6 ministrantów napisał: Z nimfą były podobne konwersacje jaki to jest prostak i lizus xD Mam dużo lepsze screeny ale póki mnie nie zaczepia to nie będę nic wrzucać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach