Daniel86 3 Napisano 10 Listopad Witam. Czy ktoś z Was nie słyszy na jedno ucho? Od jak dawna? Czy i jak bardzo Wam to przeszkadza? Czy próbowaliście coś z tym robić? Czy uważacie, że trzeba coś z tym robić? A jeśli nie Wy, to może znacie kogoś niesłyszącego na jedno ucho? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 3 Napisano 13 Listopad To może ja jako pierwszy podzielę się swoim doświadczeniem. Otóż niesłyszenie na jedno ucho przeszkadza mi tylko w dwóch sprawach. Po pierwsze, ja nie rozumiem, co do mnie jest mówione w hałasie, a szczególnie gdy hałas jest od strony słyszącego ucha. Ja widuję, jak inni ludzie normalnie rozmawiają w hałasie, a mnie hałas bardzo przeszkadza w rozmawianiu. Po drugie, ja mam trudność w określeniu, z którego kierunku jest dźwięk. Ktoś mnie woła, a ja nie wiem, z którego pokoju. Ja ciekaw jestem, na ile by mógł pomóc aparat słuchowy? Czy ktoś z Was rozważał taki aparat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach