malowany 130 Napisano 11 Listopad Żegnajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 11 Listopad dobranoc :D ja chcialbym dzisiaj poplywac, i wypije herbatke i wypadam na zewnatrz, bo fajna pogoda :P musze sie umyc w bajorku tez :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 288 Napisano 11 Listopad ja się we środę naj3bię z koleżanką tak po kolei codziennie z kim innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 130 Napisano 11 Listopad W środku tygodnia? Szacun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1180 Napisano 11 Listopad W temacie obok rozdaja zasilki pijakom, moze sie zgloscie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 130 Napisano 11 Listopad Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: W temacie obok rozdaja zasilki pijakom, moze sie zgloscie. Stać mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1180 Napisano 11 Listopad Przed chwilą, malowany napisał: Stać mnie Ja bym nie pogardzila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1180 Napisano 11 Listopad 9 minut temu, narodowy socjalizm USA napisał: wiadomo że byś brała jak leci gdy tylko dają, taka natura lewaka. moralizować innych spoko, ale cudze pieniądze raczkami pańśtwa wyciągac ok. ha tfu. Nie moralizuje, wrecz przeciwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1180 Napisano 11 Listopad 1 minutę temu, narodowy socjalizm USA napisał: przed chwilą argena moralizowałaś. jak w sklepie kradniesz i cię za rękę złapią to tez mówisz ze tej bułki nie kradłaś tylko dokładałaś na półkę? W sumie to nigdy nie kradlam bulki w sklepie wiec trudno mi sobie wyobrazic taka sytuacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1180 Napisano 11 Listopad Przed chwilą, narodowy socjalizm USA napisał: a zapomniałem że za ciebie państewko kradnie i ci daje koryto. Niestety nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1180 Napisano 11 Listopad 1 minutę temu, narodowy socjalizm USA napisał: a prace skąd masz jak nie z parytetu? Po znajomosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 130 Napisano 11 Listopad 1 minutę temu, cwaniak84 napisał: dzwonię na 997 O ty kur 60 siono 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 12 21 Napisano 11 Listopad 4 godziny temu, malowany napisał: Żegnajcie Też mnie zmozylo tylko po kawie w południe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 12 21 Napisano 11 Listopad 59 minut temu, cwaniak84 napisał: to tu nie chodziło o samo...bójstwo(?) A nie wiem ja tam nie zamierzam dać mieszkania sis najpierw przejem na torciki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach