nieznany0001 1 Napisano środa o 10:00 Hej dziewczęta. Zbieram bluzki, koszulki nocne, kompleciki, ...enki, staniki, majtki, gorsety, halki, stroje kąpielowe, sweterki, spódniczki. Bede bardzo wdzieczny gdyby ktorakolwiek z Was pozwolila mi uratowac jakies swoje zbedne ubranko to mój fetysz i pasja. Nie lubię jak śliczne damskie ubranka trafiają do śmietnika, a w konsekwencji na wysypisko śmieci, są recyklingowane lub niszczone jako szmaty i czyściwo Moja stronka: nieznany85.prv.pl Mój mail ..nieznany1985@wp.pl Moje gg 5804991 Jak coś macie do wyrzucenia, zniszczenia to dajcie znać. Chetnie je przygarnę, odkupię lub odbiorę porzucone na miescie jeżeli porzucicie je na terenie Warszawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznany0001 1 Napisano środa o 11:59 dziewczęta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznany0001 1 Napisano czwartek o 22:57 halo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznany0001 1 Napisano czwartek o 23:33 ale bym chcial uratowac Wasze slodkie materialy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wianek 11 Napisano piątek o 00:03 Proszę iść do psychiatry bo to jest zaburzenie niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leͥgeͣnͫd 1 Napisano piątek o 00:11 Dnia 13.11.2024 o 11:00, nieznany0001 napisał: Hej dziewczęta. Zbieram bluzki, koszulki nocne, kompleciki, ...enki, staniki, majtki, gorsety, halki, stroje kąpielowe, sweterki, spódniczki. Bede bardzo wdzieczny gdyby ktorakolwiek z Was pozwolila mi uratowac jakies swoje zbedne ubranko to mój fetysz i pasja. Nie lubię jak śliczne damskie ubranka trafiają do śmietnika, a w konsekwencji na wysypisko śmieci, są recyklingowane lub niszczone jako szmaty i czyściwo Moja stronka: nieznany85.prv.pl Mój mail ..nieznany1985@wp.pl Moje gg 5804991 Jak coś macie do wyrzucenia, zniszczenia to dajcie znać. Chetnie je przygarnę, odkupię lub odbiorę porzucone na miescie jeżeli porzucicie je na terenie Warszawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznany0001 1 Napisano piątek o 00:38 haha ale majteczki spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leͥgeͣnͫd 1 Napisano piątek o 01:47 1 godzinę temu, nieznany0001 napisał: haha ale majteczki spoko. Domyślam się że żebrasz tu o tą bieliznę a potem opychasz to jako laska na majtkomacie itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznany0001 1 Napisano piątek o 23:58 22 godziny temu, Leͥgeͣnͫd napisał: Domyślam się że żebrasz tu o tą bieliznę a potem opychasz to jako laska na majtkomacie itp ciekawą masz fantazje, nie wpadl bym na to. Mowisz, ze zebram tutaj o bielizne od 20 lat zeby zarobic hmm... jestem juz milionerem w Twoich oczach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leͥgeͣnͫd 1 Napisano wczoraj o 00:19 21 minut temu, nieznany0001 napisał: ciekawą masz fantazje, nie wpadl bym na to. Mowisz, ze zebram tutaj o bielizne od 20 lat zeby zarobic hmm... jestem juz milionerem w Twoich oczach? To ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznany0001 1 Napisano 7 godzin temu halo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 7 godzin temu 45 minut temu, nieznany0001 napisał: halo Siema Mogę Ci puścić taniej moje schodzone majty ale w słoiku bo tak dają że przekręcić się idzie Łykasz to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach