Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Ewentualny związek a byłe miłości

Polecane posty

Witam. Czy Wy nie macie czasem obawy, że jakimś cudem uda się Wam osiągnąć jakiś związek, a on Was rozczaruje, bo Wy nadal będziecie myśleli o swoich byłych związkach lub zakochaniach?

Ja przez większość swojego życia uważałem, że ewentualny związek to miła, ale tylko opcja niekonieczna do życia i szczęścia. W pewnym momencie, jakieś kilka miesięcy temu, ja jednak poczułem, że ja bym jednak chciał kogoś mieć i zdołowało mnie to, że to prawie niemożliwe dla mnie 😞 Ja tak chodziłem zdołowany przez kilka miesięcy aż w końcu mi się przypomniało, że ja przecież byłem już zakochany i to w kim? w dziewczynie, która też prawdopodobnie mnie lubiła. Poczułem się, jakbym trafił z deszczu pod rynę, bo niedość, że ja byłem zmarnował prawdopodobnie jedyną szansę w swoim życiu, to jeszcze uświadomiłem sobie, że człowiek nie zako...e się tylko w wyglądzie, a ja przecież mam prawie zerowe szanse na jakąkolwiek dziewczynę. Ja zacząłem też żałować, że prawdopodobnie nigdy już jej nie spotkam 😞

20 minut temu, Daniel86 napisał:

Witam. Czy Wy nie macie czasem obawy, że jakimś cudem uda się Wam osiągnąć jakiś związek, a on Was rozczaruje, bo Wy nadal będziecie myśleli o swoich byłych związkach lub zakochaniach?

Tak.

21 minut temu, Daniel86 napisał:

poczułem, że ja bym jednak chciał kogoś mieć i zdołowało mnie to, że to prawie niemożliwe dla mnie

Prawie niemożliwe czyli możliwe. Jeśli nie zaczniesz o to zabiegać, na 99% będzie niemożliwe, a zabiegając szanse sobie podnosisz.

23 minuty temu, Daniel86 napisał:

Ja tak chodziłem zdołowany przez kilka miesięcy aż w końcu mi się przypomniało, że ja przecież byłem już zakochany i to w kim? w dziewczynie, która też prawdopodobnie mnie lubiła

Przypuszczać że ktoś Cię lubił i się tym dołować że to zmarnowany szansa na związek, to przesada. Może nie lubiła, może by tylko chciała sie kolegować, może ten związek by nie przetrwał.  Nie ma sensu żałować niewiadomej i patrzeć wstecz. Żałuj szans które teraz masz, a których nie wykorzystujesz bo nic nie robisz by kogoś mieć.

26 minut temu, Daniel86 napisał:

prawdopodobnie nigdy już jej nie spotkam 😞

No jak będziesz siedział w domu z takim nastawieniem, to się zgadza.

6 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

nawet wychodzeie z domu nic nie daje, sprawdzalem

Bo jeszcze trzeba zagadać laski które lecą na Ciebie i numer wziąć 😄

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

ja chce miec kogos bez zagadywania i brania numeru

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

bo nie jestem wolny

Jest głębia w tym co piszesz i prawda.

53 minuty temu, Daniel86 napisał:

Ja przez większość swojego życia uważałem, że ewentualny związek to miła, ale tylko opcja niekonieczna do życia i szczęścia. W pewnym momencie, jakieś kilka miesięcy temu, ja jednak poczułem, że ja bym jednak chciał kogoś mieć i zdołowało mnie to, że to prawie niemożliwe dla mnie 😞 Ja tak chodziłem zdołowany przez kilka miesięcy aż w końcu mi się przypomniało, że ja przecież byłem już zakochany i to w kim? w dziewczynie, która też prawdopodobnie mnie lubiła. Poczułem się, jakbym trafił z deszczu pod rynę, bo niedość, że ja byłem zmarnował prawdopodobnie jedyną szansę w swoim życiu, to jeszcze uświadomiłem sobie, że człowiek nie zako...e się tylko w wyglądzie, a ja przecież mam prawie zerowe szanse na jakąkolwiek dziewczynę. Ja zacząłem też żałować, że prawdopodobnie nigdy już jej nie spotkam 😞

Nie, nie mam tak.

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

wcale nie ma w tym prawdy

Nie jest i niestety jest. Ale co najważniejsze to, że jesteś na tyle wolny, żeby się uwolnić, tylko wola słaba, albo brak nawet. 

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 14 napisał:

Ja mogę głęboko wypenetrowac punie 

Dlatego szukaj takiej która mówi tym samym językiem.

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

nie uwolnie sie

Nie takie rzeczy świat widział. Wszystko możliwe. Będę zawsze wierzyć w Ciebie bo jestes niegłupi facet .

5 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

nie jest wszystko mozliwe, a ja jestem glupi facet, wiec nie wierz we mnie

Ah tam gadanie.

6 minut temu, Pochwa w pochwie 14 napisał:

A co jeśli już znalazłem 

To rób kolejny ruch.

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 14 napisał:

Przyjedz zrób kompres i loda pogadamy jak będziesz nago 

Nie, bo już znalazłeś 😄

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

nie gadanie, tylko prawda

Nie denerwuj mnie uparciuchu 😄