KochamElcie<3 76 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Te forum Bob budowniczy te forum XD dobre konstrukcja chaty ja spadam lulu powoli, trzymajcie sie dobrej nocy, papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Przecież ja grzeczna i grzecznie gram w skojarzenia zapytaj innych jak nie wierzysz Co mam nie wierzyć oczywiście że wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Nie wywołujcie wilka z lasu A dzika możemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: To będzie bestseller Tylko jest problem bo muszę go zobaczyć nago Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, parabatai napisał: A dzika możemy? Możecie tylko pamiętaj że dzik jest dziki, dzik jest zły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: te forum XD dobre konstrukcja chaty ja spadam lulu powoli, trzymajcie sie dobrej nocy, papa Kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: te forum XD dobre konstrukcja chaty ja spadam lulu powoli, trzymajcie sie dobrej nocy, papa Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Tylko jest problem bo muszę go zobaczyć nago Poprosimy o striptiz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Możecie tylko pamiętaj że dzik jest dziki, dzik jest zły Dzik ma bardzo ostre kły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Możecie tylko pamiętaj że dzik jest dziki, dzik jest zły Jak głodny to zły, nakarmimy i będzie git Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, parabatai napisał: Poprosimy o striptiz Poproś ty bo mi nie pokaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Szerszenica oboje lubicie ukłuć każde na swój sposób Hahaha tylko moje ukłucie jest o niebo przyjemniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Co mam nie wierzyć oczywiście że wierzę Cieszę się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Poproś ty bo mi nie pokaże pokaże jak obiecasz ze nic mu nie zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Hahaha tylko moje ukłucie jest o niebo przyjemniejsze Skąd wiesz? Nie wiesz jak moje ukłucie smakuje dzieciaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Dzik ma bardzo ostre kły Kto zobaczy w lesie dzika niech na drzewo prędko zamyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: pokaże jak obiecasz ze nic mu nie zrobisz Oczywiście że nic mu nie zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Hahaha tylko moje ukłucie jest o niebo przyjemniejsze Najpierw znieczulacz a później bezboleśnie kłujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Jak głodny to zły, nakarmimy i będzie git A czym Ty tego dzika chcesz karmić? Bo jestem bardzo ciekaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Kto zobaczy w lesie dzika niech na drzewo prędko zamyka Źle jeden wyraz zje napisałeś z czym do dzieci ty przechodzisz ma być ten na drzewo szybko zamyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: A czym Ty tego dzika chcesz karmić? Bo jestem bardzo ciekaw Obierkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Skąd wiesz? Nie wiesz jak moje ukłucie smakuje dzieciaku Twoje ukłucie na pewno nie smakuje, po Twoim ukłuciu może tylko boleć głowa albo i wszystkie kości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Skąd wiesz? Nie wiesz jak moje ukłucie smakuje dzieciaku Używasz pe.ni.so.majtów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Twoje ukłucie na pewno nie smakuje, po Twoim ukłuciu może tylko boleć głowa albo i wszystkie kości A skąd wiesz że twoje smakuje? Próbowałeś smaku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Najpierw znieczulacz a później bezboleśnie kłujesz? Ciężko to opisać słowami, musiał bym Cię ukłuć żebyś sama mogła stwierdzić jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Źle jeden wyraz zje napisałeś z czym do dzieci ty przechodzisz ma być ten na drzewo szybko zamyka Grunt żeby skutecznie wiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Używasz pe.ni.so.majtów? No coś ty ja robię zastrzyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Ciężko to opisać słowami, musiał bym Cię ukłuć żebyś sama mogła stwierdzić jak jest Boję się igieł 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Obierkami? To ten dzik na obierkach długo nie pociągnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Źle jeden wyraz zje napisałeś z czym do dzieci ty przechodzisz ma być ten na drzewo szybko zamyka Ooo ta co dobrze napisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach