parabatai 663 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: No coś ty ja robię zastrzyki No comment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Boję się igieł 🫣 Ta igła jest nie groźna, ona relaksuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Boję się igieł 🫣 Ja też i to bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: To ten dzik na obierkach długo nie pociągnie Dorzucę garść żołędzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: A skąd wiesz że twoje smakuje? Próbowałeś smaku? A jak maczuga może smakować? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Ta igła jest nie groźna, ona relaksuje Tia, bujać to my ale nie nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Ooo ta co dobrze napisała Dobrze a co wątpisz? Znam się na tym to wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: Dorzucę garść żołędzi W tej garści pewnie będziesz miała dwa żołędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: A jak maczuga może smakować? Spróbuj jak wystrzeli i powiedz nam co czujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: W tej garści pewnie będziesz miała dwa żołędzie Smok dwugłowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Tia, bujać to my ale nie nas Dokładnie i my jesteśmy przerażone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Tia, bujać to my ale nie nas Umów się na wizytę, najlepiej prywatne a sama się przekonasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Spróbuj jak wystrzeli i powiedz nam co czujesz Maczuga to broń palna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Dobrze a co wątpisz? Znam się na tym to wiem Nie no jasne i gdzież bym śmiał wątpić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Umów się na wizytę, najlepiej prywatne a sama się przekonasz A co, mam Cię pobujać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Nie no jasne i gdzież bym śmiał wątpić Dobra odpowiedź, już czas było się wycofać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Spróbuj jak wystrzeli i powiedz nam co czujesz To w końcu jaką Ty masz tą maczugę? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Maczuga to broń palna ? Tak ona strzela a co ty nie wiesz podstaw maczug jak twój mąż ma 43? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: To w końcu jaką Ty masz tą maczugę? ? Pytanie jaką Ty masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Umów się na wizytę, najlepiej prywatne a sama się przekonasz Koniecznia jest ta wizyta tylko jakby co to dzwoń na pogotowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, parabatai napisał: Smok dwugłowy Delikatnie z tymi żołędziami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: To w końcu jaką Ty masz tą maczugę? ? Gadaj jaką ty masz ale już ja nie posiadam Edytowano 3 godziny temu przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: A co, mam Cię pobujać? A mogła byś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Tak ona strzela a co ty nie wiesz podstaw maczug jak twój mąż ma 43? Najwyraźniej są różne sprzęty o tej samej nazwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: A mogła byś? No to hop na kolanka i jedziemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Pytanie jaką Ty masz? Ona nie jest na pokaz w miejscu publicznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Delikatnie z tymi żołędziami Twarde są, nawet jak nadepniesz nic się nie dzieje, trzeba by młotkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Ona nie jest na pokaz w miejscu publicznym Jesteśmy tu sami... Ty i Twoje 2 żony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: No to hop na kolanka i jedziemy Przecież jak ci wlezie na kolanka to ukłuje zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: No to hop na kolanka i jedziemy Nie mogę z Wami wariatami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach