Megi_ona 115 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: U ptaka to się zgodzę że jeden ch..j ale że na szyi? Na szyi też masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Nie pomyślałam o tym ale za brzuch będę łapać To dość obłe, ciężka misja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 140 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: No dobra o szyjkę strusia mi chodziło Struś ma bardzo wiotką szyję, żyrafa ma większą i sztywniejszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Struś ma bardzo wiotką szyję, żyrafa ma większą i sztywniejszą No to zmierz żyrafie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: To dość obłe, ciężka misja To nie wiem już. Może wezmę pejcz najłatwiej będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 115 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ja chyba za chwilę polegnę bo jeszcze mam gorączkę. Dobranoc wszystkim i każdemu z osobna Edytowano 3 godziny temu przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 663 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ja chyba za chwilę polegnę bo jeszcze mam gorączkę. Dobranoc wszystkim i każdemu z osobna Dobrej nocki i zdróweczka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach