KochamElcie<3 76 Napisano 6 godzin temu ja zawsze jak koncze korzystac ze srafe to czyszcze ciasteczka zeby mnie wylogowalo chociaz na laptopie mam ustawione kasowanie ciasteczek przy kazdym wylaczeniu przegladarki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 244 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Nie wiem o czym piszesz nie było mnie 17-20... o 18 napi3rdalałeś bo wtedy wszedłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 10 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: ja zawsze jak koncze korzystac ze srafe to czyszcze ciasteczka zeby mnie wylogowalo chociaz na laptopie mam ustawione kasowanie ciasteczek przy kazdym wylaczeniu przegladarki xD Ja to zostawiam tablet nawet włączony bo drugi w tym momencie jest ładowany do 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 10 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: o 18 napi3rdalałeś bo wtedy wszedłem Coś ci się pomyliło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 76 Napisano 6 godzin temu moze lezak bierze typiare od tylu a w rekach ma tableta i pisze na srafe wtedy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach