Pochwa w pochwie 15 10 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Ładne są te soniaki https://v.wpimg.pl/MDBfd3AuYiUjBBIAbg5vMGBcRlAxHRIpIwsHEW1XOGZ4REsCdUx7dXFJVQRyRH1zdVdVA3RDeWsvCztALhs0aTYQSUt2QDooHVdWA3ENe3RyORNDbx89I2Ab Edytowano 7 godzin temu przez Pochwa w pochwie 15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 40 Napisano 7 godzin temu Ja mam reklamy podpasek, nie wiem czemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 76 Napisano 6 godzin temu ja mam reklamy zablokowane wszystkie xD nie widze zadnych reklam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 40 Napisano 6 godzin temu O nie, ktoś znów mi truje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 10 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Ghost of You napisał: Ja mam reklamy podpasek, nie wiem czemu. XD pokaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 76 Napisano 6 godzin temu jakbym mial miec srafe z reklamami to by mi wolno strona dzialala i bym tutaj nawet nie wchodzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 244 Napisano 6 godzin temu nie mam reklam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 10 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: jakbym mial miec srafe z reklamami to by mi wolno strona dzialala i bym tutaj nawet nie wchodzil Ja się nie bawię w blokery mi się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 76 Napisano 6 godzin temu ja tez nie zeby nie miec reklam to trzeba sciagnac sobie addon umatrix a potem jak sa wszystkie zablokowane, to trzeba wlaczyc na zielono wpcdn.pl + f.kafeteria.pl reszta zablokowana tutaj za duzo syfu na srafe jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 76 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Ja się nie bawię w blokery mi się nie chce to tylko kilka klikow, ja nie lubie stron z reklamami, to nie dla mnie, poza tym dlaczego mam nabijac komus kieszen za wyswietlanie reklam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 10 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, KochamElcie<3 napisał: to tylko kilka klikow, ja nie lubie stron z reklamami, to nie dla mnie, poza tym dlaczego mam nabijac komus kieszen za wyswietlanie reklam Nie wiem ja mam androida i chrome czy to wgl da się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 76 Napisano 6 godzin temu w chrome mozesz sobie javascript wylaczyc w opcjach i tez nie ma reklam, ale zeby sie zalogowac to nie dziala ten przycisk w gornym prawym rogu tylko musisz chyba wejsc w temat czyis i ponizej jest zaloguj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach