Pochwa w pochwie 15 10 Napisano 5 godzin temu A nie czuje tego jeszcze dosadnie coś ciotce wlazlo matkowanie nie wiem czy to ukrucic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Js7yss 3 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał: A nie czuje tego jeszcze dosadnie coś ciotce wlazlo matkowanie nie wiem czy to ukrucic Bo ciotka widzi że gdyby nie ona to byś z głodu wykitował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Js7yss napisał: Bo ciotka widzi że gdyby nie ona to byś z głodu wykitował Przecież ona mi nie pomaga 12tys wydalem swoich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Js7yss 3 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Przecież ona mi nie pomaga 12tys wydalem swoich Daje ci na jedzenie kase Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Js7yss napisał: Daje ci na jedzenie kase Chyba cie poojebalo nawet złotówki mi nie dała jeszcze na jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 10 Napisano 5 godzin temu Raz mi dała 20 na swieczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Js7yss 3 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał: Chyba cie poojebalo nawet złotówki mi nie dała jeszcze na jedzenie W przypływie szczerości po pijaku sam przyznałeś się że ci daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 10 Napisano 5 godzin temu A ostatnio chciała żebym kwiatki kupił za 150 na grób ja mówię koorwa ile???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 10 Napisano 4 godziny temu Ja tyle na dziewczyny nie wydałem kwiaty razem w całym życiu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Js7yss 3 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: A ostatnio chciała żebym kwiatki kupił za 150 na grób ja mówię koorwa ile???? To nie tak dużo. Mam nadzieję że szybko stracisz to mieszkanie niewdzięczny skurrwysynu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Js7yss 3 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Ja tyle na dziewczyny nie wydałem kwiaty razem w całym życiu xD Bo żadnych dziewczyn nie miałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Js7yss napisał: Bo żadnych dziewczyn nie miałeś Miałem ale nie wydałem tyle nawet z czekoladki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Js7yss napisał: To nie tak dużo. Mam nadzieję że szybko stracisz to mieszkanie niewdzięczny skurrwysynu Co ty pieřdolisz to 5 hdd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Js7yss 3 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Miałem ale nie wydałem tyle nawet z czekoladki Bo cię nie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 10 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Js7yss napisał: Bo cię nie stać Kocie jezyczki kiedyś kupiłem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Js7yss 3 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Kocie jezyczki kiedyś kupiłem xD Matce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Js7yss napisał: Matce? Dziewczynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach