Rym Cym + 107 Napisano sobota o 08:43 udanego dnia wszystkim życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 107 Napisano sobota o 08:55 nic piękniejszego dziś nie zobaczycie dzieło sztuki, 100% analogowe zegary w środku, żadnej zbędnej szpecącej i szybko starzejącej się elektroniki... no i potężny V16! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 259 Napisano sobota o 10:06 zapowiadają się 2 dni chlania jak się wykręcić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 107 Napisano sobota o 10:32 25 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: zapowiadają się 2 dni chlania jak się wykręcić ? sezon grypowy, bierzesz antybiotyk i ch..j... nie możesz pić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano sobota o 10:32 22 minuty temu, Js7yss napisał: powiedz że masz odbyyt rozwalony Albo że owsice 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano sobota o 10:33 Przed chwilą, Rym Cym + napisał: sezon grypowy, bierzesz antybiotyk i ch..j... nie możesz pić. Właśnie kuzynka bierze jakiś szajs tyra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 259 Napisano sobota o 10:36 4 minuty temu, Rym Cym + napisał: sezon grypowy, bierzesz antybiotyk i ch..j... nie możesz pić. nie przejdzie nie miewam grypy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 259 Napisano sobota o 10:37 poza tym jak urwać się wcześniej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 674 Napisano sobota o 19:42 U mnie dziś był iście wiosenny dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 259 Napisano sobota o 19:47 urwałem się wcześniej jprdl jaka stypa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 259 Napisano sobota o 19:50 u mnie zimno mokro i narzygane na ulicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 674 Napisano sobota o 20:08 18 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: u mnie zimno mokro i narzygane na ulicy Ty w UK mieszkasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 259 Napisano sobota o 20:11 Przed chwilą, parabatai napisał: Ty w UK mieszkasz? nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 674 Napisano sobota o 20:12 Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: nie No ale chyba nie w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 259 Napisano sobota o 20:13 Przed chwilą, parabatai napisał: No ale chyba nie w Polsce. w największym mieście w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 674 Napisano sobota o 20:16 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: w największym mieście w Polsce W Warszawie??? Ja tam żyłam od urodzenia przez wiele lat i rzygow na ulicach nie spotkałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 540 Napisano sobota o 20:21 4 minuty temu, parabatai napisał: W Warszawie??? Ja tam żyłam od urodzenia przez wiele lat i rzygów na ulicach nie spotkałam. Największym miastem w Polsce pod względem powierzchni jest Gdańsk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 674 Napisano sobota o 20:25 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Największym miastem w Polsce pod względem powierzchni jest Gdańsk Ok, to tam byłam tylko na chwilę, ale najwyraźniej miałam farta bo też nie doświadczyłam takiej wątpliwej przyjemności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach