parabatai 674 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Ja nie, ale pierwsza kochanka chyba tak Ja się ciekawych rzeczy dowiaduję o pszczolach tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 148 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Tak, każdej nocy o Tobie No w końcu jakiś skromny komplement Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 120 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Zjadłem tą pigwę, leżała pod drzewem z pół tygodnia więc już była w miarę, a cytryny to ja mogę jeść jak pomarańcze No to kwaśny z ciebie chłopak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 148 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Ja się ciekawych rzeczy dowiaduję o pszczolach tutaj Zaraz się dowiemy że zamiast pasków mają na sobie kropki albo kratkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 148 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: No to kwaśny z ciebie chłopak Być może, papryczki chili też jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 674 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: No w końcu jakiś skromny komplement Powtórzę się - nie przyzwyczajaj się Edytowano 5 godzin temu przez parabatai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 120 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, parabatai napisał: No nie, nie międzygatunkowe Wiesz no ja gdybym była pszczółką to bym atakowała motyle takie ładne są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 674 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Być może, papryczki chili też jem Pikantno-kwasny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 120 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Być może, papryczki chili też jem Papryczki chili też lubię ale kwaśnych nie... O i ostry też jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 674 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Zaraz się dowiemy że zamiast pasków mają na sobie kropki albo kratkę A świnie latają, wszystko możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 148 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Powtórzę się - nie przyzwyczajaj się Jako pierwsza żona powinnaś bardziej mnie komplementować bo w końcu Ciebie pierwsza wybrałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 674 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Papryczki chili też lubię ale kwaśnych nie... O i ostry też jesteś A słodki, czy jest słodki? To mnie najbardziej interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 120 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Jako pierwsza żona powinnaś bardziej mnie komplementować bo w końcu Ciebie pierwsza wybrałem Ja wciąż ci mówię komplementy w ty nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 148 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Pikantno-kwasny A jak dodam wątróbkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 120 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: A słodki, czy jest słodki? To mnie najbardziej interesuje Nie wiem tego to twój mąż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 674 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Jako pierwsza żona powinnaś bardziej mnie komplementować bo w końcu Ciebie pierwsza wybrałem W sumie to nas zeswataly forumowe ciotki jadowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 148 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Papryczki chili też lubię ale kwaśnych nie... O i ostry też jesteś Uważaj żebyś się nie skaleczyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 674 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: A jak dodam wątróbkę? Hannibal Lecter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 148 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, parabatai napisał: A świnie latają, wszystko możliwe Tak tu wszystko się może zdarzyć, jak w piosence Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 674 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Nie wiem tego to twój mąż Tak samo mój jak i Twój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 148 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: W sumie to nas zeswataly forumowe ciotki jadowe Ciekawe które to, teraz muszę się męczyć z tymi żonami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 120 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Uważaj żebyś się nie skaleczyła Dlatego ja cię nie dotykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 148 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Hannibal Lecter Ale wątróbka z cebulką to już nie Hannibal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 674 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Tak tu wszystko się może zdarzyć, jak w piosence Gdy glowa pełna marzeń a serce pełne wiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 148 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Dlatego ja cię nie dotykam I tu robisz dobry krok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 674 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Ale wątróbka z cebulką to już nie Hannibal W sumie zdrowo się odżywiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 120 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Tak samo mój jak i Twój Myślę że jakby miał wybór to by mnie gdzieś zamknął i nie pozwolił zbliżać się do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 674 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Ciekawe które to, teraz muszę się męczyć z tymi żonami Oj już tam męczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 148 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Gdy glowa pełna marzeń a serce pełne wiary Sia lalalala zapomniałem słów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 148 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: W sumie zdrowo się odżywiasz Wątróbka ma chyba dużo żelaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach