Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Raper spod żabki

Dzisiejsze kobiety patrzą na pewien wzorzec jaki powinien być facet i tylko tym się kierują

Polecane posty

2 godziny temu, Raper spod żabki napisał:

Kiedyś (tak mi się wydaję przynajmniej) kobiety faktycznie były uczuciowe i nie patrzyły tak płytko w relacjach damsko męskich.

Dla "dzisiejszych" kobiet facet musi: być wysoki, mieć ciekawą fajną twarz, mieć dobrą pracę, dobrze jak jest jeszcze dobry zawód, ale wiadomo, że również jak ma dobrą firmę

musi mieć mocny męski charakter, nie może mieć żadnych słabości. Miec dobre auto oraz mieszkanie, oczywiscie urządzone w nowoczesnym stylu

Jeżeli facet nie jest taki jak opisałem wyzej, to absolutnie może zapomniec i pomarzyc o atrakcyjnej kobiecie

To chyba prawda 😕 Ale jeszcze musi być kochający 😕 i chyba działa to też w drugą stronę 😎

Edytowano przez Hypedotella

1 godzinę temu, The Big Siur napisał:

Tak, kiedyś kobiety nie wiedziały jak wygląda przystojny facet bo nie było Internetu i nie miały gdzie sprawdzić, a teraz mają i dlatego mają wymagania co do wyglądu partnera - ludzie, skąd Wy się urwaliście :classic_laugh:

Sęk w tym, że dzisiejsze kobiety mają zbyt duże wymagania wobec tego co reprezentują. Generalnie dzisiaj każda kobieta patrzy na półkę wyżej, nie poderwiesz panienki z tej samej półki. Przykład?

Przeciętna laska pracująca np w biedronce nie weźmie Ci przeciętnego gościa pracującego na jakimś magazynie, mimo że to jest ten sam przedział. Ona będzie już patrzeć na całkiem atrakcyjnego gościa który pracuje w lepszym miejscu, choćby w jakims biurze w korpo i zarabia nieco więcej niż najniższa. 

Z kolei ten owy gość opisany wyżej nie poderwie już atrakcyjnej laski pracującej w biurze bo z kolei taka to już patrzy na jeszcze wyżej, itp itd

kobiety mają dzisiaj okropnie wielkie wymagania, nie wiadomo dlaczego tak im sie w dopach poj3bao. kiedyś koobiety były zupełnie inne i każdy facet miał kobiete, a dzisiaj? jest dosłownie plaga samotnych gosci, nawet w moim kołchozie znam co najmniej 7 gości po 40stce, którzy są samotni od dawna i uwierz mi, nie z wyboru.. z kolei kobiet w mojej pracy się przewineło tysiące i w zasadzie wszystkie były zajęte. A nawet jak się czasem trafiła jakaś wolna to na zasadzie takiej, że zerwała z gościem, powiedzmy 3-6miechów była "sama" (bawiąc się przy tym dobrze) a potem znowu z kimś już.

2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

to skąd niby majo kobiety faceci pracujący na magazynie ?

znam dwóch ochroniarzy i jeden z nich ma żonę nauczycielkę a drugi pracująca na kolei

a mają? bo jak patrze na magazyn w którym robiłem to tam 3/4 facetów była samotna

a ci którzy mieli jakas laske to raczej "nie byla to miss"

Przed chwilą, Raper spod żabki napisał:

a mają? bo jak patrze na magazyn w którym robiłem to tam 3/4 facetów była samotna

a ci którzy mieli jakas laske to raczej "nie byla to miss"

a oni są supermodelami i pracujo na magazynie ?

nwm nie znam wielu magazynierów ale pewnie majo

ci co ich znam to majo

1 godzinę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Masz pretensje do kobiet ze wola lepszych od ciebie? Haha. Totalna stuleja umysłowa. Może zacznij pracę nad samym sobą najpierw bo twoje pretensje ewidentnie świadczą o braku miłości własnej. Ludzie zawsze wola to co lepsze gdy mają okazję. Co masz do zaoferować by ktoś wybrał właśnie ciebie? Chyba nie wierzysz ze ładne oczy wystacza do miłości? Lol 

A co ma chłop zrobić? nie stanie się nagle przystojniaczkiem z milionem na koncie, choćby się usrał..

jest jaki jest, kiedyś faktycznie wystarczyło aby facet nie przypominał gargemela z wyglądu i po prostu był dobrym człowiekiem i miał kobiete, dzisiaj? aby miec kobiete, która nie przypomina shreka to musisz miec wyglad kase dobra prace mieszkanie i auto.. no troszke sie im poj3bao z tymi wymaganiami. Bo jeszcze jak jest jakas laska, która sama ma dobre stanowisko, nie wiem jest prawnikiem, lekarzem, ma jakis swój biznes na ktorym robi dobre pieniadze, ma top wyglad, chodzi na silownie juz latami, drogie ciuchy, jest ogolnie zrobiona dzieki roznym salonom pieknosci, no to jestem w stanie zrozumiec, ze taka kobieta  nie bedzie patrzec na biednego magazyniera z fryzurą na mostowiaka, sek w tym , ze dzisiaj kazda laskaa ktora tak jak wspomnialem nie przypomina shreka to ma duze wymagania. 

2 minuty temu, Raper spod żabki napisał:

nie przypomina shreka to ma duze wymagani

To bierz Shreka 🤷‍♀️

człowieku weź pisz normalnie po po,l,sku, bo nie da sie czytac jakiegos slangu g0wn,iars,kiego.

mialem na mysli to, ze laski pracujace na magazynie kazda miala faceta z kolei faceci robiacy w takich miejscach b.czesto są samotni.

Przed chwilą, Chochlik napisał:

To bierz Shreka 🤷‍♀️

nie jestem tak zdesperowany. jeżeli laska chociaż minimalnie mnie nie kręci to nie umiałbym się przekonać do niej

3 minuty temu, Raper spod żabki napisał:

nie jestem tak zdesperowany. jeżeli laska chociaż minimalnie mnie nie kręci to nie umiałbym się przekonać do niej

A ładnie nie są tak zdesperowane by brać ciebie.  I sytuacja jest patowa 😂

6 minut temu, Raper spod żabki napisał:

to ić być modelem i zarob milion xD

2 minuty temu, Chochlik napisał:

A ładnie nie są tak zdesperowane by brać ciebie.  I sytuacja jest patowa 😂

Zadna laska , ktora nie odstrasza nie jest zdesperowana bo po prostu zawsze mają full wybór, a wiadomo, ze wybierze lepszą partie, po prostu wam z dobrobytu sie poj3bao w glowach. troche zaluje, ze nie ma juz czasow kiedy kobieta nie miala nic do powiedzenia, facet bral za wszarz i nie bylo panie tematu

dlatego araby są mądre, oni nie dadzą sobie wejsc babie na glowe. laska ma byc od rochania i dodatkiem do goscia, a nie odwrtonie jak to w europie jest, ze to kobiety przejely "spodnie" a faceci są na ich uslugach

troche zaluje, ze nie ma juz czasow kiedy kobieta nie miala nic do powiedzenia, facet bral za wszarz i nie bylo panie tematu

I co wtedy się działo? 😕

JEST NA ODWRÓT 

KIEDYŚ WIĄZAŁY SIĘ BARDZIEJ Z MUSU,  PRESJI SPOŁECZEŃSTWA I RODZINY ALBO TYLKO I WYŁĄCZNIE DLA POZYCJI MĘŻCZYZNY

NO I BYCIE STARĄ PANNĄ BYŁO GRUBO PIETNOWANE

DZIŚ WIĄŻĄ SIĘ Z POWODU ATRAKCYJNOŚCI FACETA, UCZUĆ I KASY - NAWET POZYCJĘ FACETA W SUMIE MAJĄ CORAZ BARDZIEJ GDZIEŚ, WAŻNE ŻEBY KASA SIĘ ZGADZAŁA  /NAWET LEWE INTERESY WIELU KOBIETOM NIE PRZESZKADZAJĄ/

BRZYDKIE PRZGRYWY NIECH SOBIE SZUKAJĄ BRZYDKIEJ PRZGRYWKI - PROSTE

Edytowano przez MOCNY STULEJ

47 minut temu, Raper spod żabki napisał:

tylko musi szukać niżej po Panienki są zbyt wymagające 

nie musi. może to olać i nie szukać.

Zadna laska , ktora nie odstrasza nie jest zdesperowana bo po prostu zawsze mają full wybór, a wiadomo, ze wybierze lepszą partie, po prostu wam z dobrobytu sie poj3bao w glowach. troche zaluje, ze nie ma juz czasow kiedy kobieta nie miala nic do powiedzenia, facet bral za wszarz i nie bylo panie tematu

Tak, marzenie każdego nieudacznika. Nie dziwię sie, że żadna cię nie chce, opychasz samym mentalem niedojdy życiowej. 

dlatego araby są mądre, oni nie dadzą sobie wejsc babie na glowe. laska ma byc od rochania i dodatkiem do goscia, a nie odwrtonie jak to w europie jest, ze to kobiety przejely "spodnie" a faceci są na ich uslugach

W krajach muzeumańskich nieudacznicy też nie mają kobiet. Bogaci i ustawieni mają po kilka a reszta nic.

Tylko dlatego że kobiety mają wolna wolę to czasem zako...ą się w totalnych frajerach tego nie wartych.

9 minut temu, Chochlik napisał:

Tak, marzenie każdego nieudacznika. Nie dziwię sie, że żadna cię nie chce, opychasz samym mentalem niedojdy życiowej. 

Chochocholiks i Ty szukasz bogatego zarobionego facia 😲? Szok 99% 😎 A miałam Cie ze niezeleżną kobietę z dziekim weżem w spodniech 😁

Edytowano przez Hypedotella

9 minut temu, Chochlik napisał:

Z tym, że żadna mnie nie chce to nie przesadzałbym na twoje nieszczęscie, bo jakies tam brzydule mnie chciały wielokrotnie. Ja niestety mam tak, że kręcą mnie tylko atrakcyjne kobiety, takie, które mają bardzo duże powodzenie i wtedy odpadam bo wiadomo, ze wybierze innego. Jednakże jeszcze w latach 70-80 te same panienki, które dzisiaj mnie nie chcą to z pewnością by nie wybrzydzały i byłbym w stanie je zdobyć.

Przed chwilą, Hypedotella napisał:

Chochocholiks i Ty szukasz bogatego zarobionego facia 😲? Szok 99% 😎 A miałam Cie ze niezeleżną kobietę z dziekim weżem w spodniech 😁

Nie szukam nikogo naftalinowa artystko, gdybym szukała miałabym miły nicki i miły avek oraz udawałabym słodką idìotkè jak ty. 😂

Z tym, że żadna mnie nie chce to nie przesadzałbym na twoje nieszczęscie, bo jakies tam brzydule mnie chciały wielokrotnie. Ja niestety mam tak, że kręcą mnie tylko atrakcyjne kobiety, takie, które mają bardzo duże powodzenie i wtedy odpadam bo wiadomo, ze wybierze innego. Jednakże jeszcze w latach 70-80 te same panienki, które dzisiaj mnie nie chcą to z pewnością by nie wybrzydzały i byłbym w stanie je zdobyć.

To płacz, że nie byłeś młody w latach 70 -80 😂

Przed chwilą, Chochlik napisał:

Nie szukam nikogo naftalinowa artystko, gdybym szukała miałabym miły nicki i miły avek oraz udawałabym słodką idìotkè jak ty. 😂

Przecież nie umiesz udawać słodkiej 😁 zawsze jestes jak kawa bez dodatków 😁

A naftalina to skad? Z Twojej szafy, odstraszacz na mole? 😁 nie dziala to na mole internetowe Chochocho 😁

2 minuty temu, Chochlik napisał:

To płacz, że nie byłeś młody w latach 70 -80 😂

Bardzo "konstryktywna" rada jak na niezależną kobiete z autonomią 😁

2 minuty temu, Hypedotella napisał:

Przecież nie umiesz udawać słodkiej 😁 zawsze jestes jak kawa bez dodatków 😁

A naftalina to skad? Z Twojej szafy, odstraszacz na mole? 😁 nie dziala to na mole internetowe Chochocho 😁

Twoja dziergana kamizeleczka babciu przesiąkła tak 😂 usiąć na werandzie i powzdychaj do pączkowego 😂

Dobra praca, własne mieszkanie, fajna bryka...

Niejedna była zakochana do szaleństwa w koledze ze szkoły, wiele takich osób tworzy do teraz związek. Wniosek.

Można stracić głowę dla gołodoopca.

• Like 1

3 minuty temu, Hypedotella napisał:

Bardzo "konstryktywna" rada jak na niezależną kobiete z autonomią 😁

A co pani biznesłomen, poradzi koledze by chodził z paczkami pod werandę wybranki 😂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się