Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 8 godzin temu Ewentualnie zakochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 753 Napisano 8 godzin temu Depresja i zakochanie, to choroba. Jesteś chory. 200zł się należy za diagnozę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Depresja i zakochanie, to choroba. Jesteś chory. 200zł się należy za diagnozę. No możliwe że się podkochalem w elce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 8 godzin temu Muszę się zdrzemnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 753 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: No możliwe że się podkochalem w elce To dobry znak dla ciebie i dla nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 259 Napisano 7 godzin temu hahahahaha też tak mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 748 Napisano 7 godzin temu 45 minut temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: No możliwe że się podkochalem w elce hmm znam nie znam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 259 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: hmm znam nie znam? uważaj to strategia obliczona na uzyskanie budżetu 2400+ xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 748 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: uważaj to strategia obliczona na uzyskanie budżetu 2400+ xD No chyba nie jest aż takim materialistą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 259 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No chyba nie jest aż takim materialistą no proszę cię xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 748 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: no proszę cię xd W sumie... To może leci też na to że mam mieszkanie własnościowe w stolicy i jeszcze dom z ziemią 140km od Warszawy. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: uważaj to strategia obliczona na uzyskanie budżetu 2400+ xD Mów mi skąd to wziąłeś że co swoje wynajme? Nie rozumiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 259 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał: Mów mi skąd to wziąłeś że co swoje wynajme? Nie rozumiem xD trójka dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 259 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: W sumie... To może leci też na to że mam mieszkanie własnościowe w stolicy i jeszcze dom z ziemią 140km od Warszawy. xD to cię biorę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: W sumie... To może leci też na to że mam mieszkanie własnościowe w stolicy i jeszcze dom z ziemią 140km od Warszawy. xD A masz? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: trójka dzieci Myślisz że do 5 dobijemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 259 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Myślisz że do 5 dobijemy? z twojo dieto może być ciężko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: z twojo dieto może być ciężko To mi schabowe porobi xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 748 Napisano 3 godziny temu 37 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: to cię biorę xD Istnieje też jeszcze coś takiego jak intercyza. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 748 Napisano 3 godziny temu 37 minut temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: A masz? XD Myślałam że to wiesz. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Myślałam że to wiesz. ;pp Powinna mnie zdziwić piwnica bdsm w razie czego? Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 259 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Istnieje też jeszcze coś takiego jak intercyza. jest gdzie pomieszkać za darmo a i po śmierci coś mi skapnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 259 Napisano 3 godziny temu wybacz mam dziś taki humor pół dnia przespałem pewnie w nocy będę siedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: jest gdzie pomieszkać za darmo a i po śmierci coś mi skapnie xD No to jest plus a ja nie kalkuluje zresztą ja bym elke tutaj przyjął jakby jeszcze z mamą mieszkała przecież ona to wie raczej czuć takie rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 161 Napisano 3 godziny temu Elka, mimo swego zamilowania do świrów na kafe, musiałaby se jednak lobotomie zrobić, żeby się umówić z Lezakiem. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 3 godziny temu Leżak moze zacznij od leczenia mitomanii bo to serio robi się u ciebie patologiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 2 godziny temu 54 minuty temu, Maryyyś_/ napisał: Elka, mimo swego zamilowania do świrów na kafe, musiałaby se jednak lobotomie zrobić, żeby się umówić z Lezakiem. Ale cie dopa szczypíe co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Leżak moze zacznij od leczenia mitomanii bo to serio robi się u ciebie patologiczne. Nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Nie rozumiem Jesteś mitomanem. Udajesz że nie widzisz co skomentowałam w wątku z kebabem i skupiłeś się na wyklikiwaniu? Ściemnianie że się jadło kebab w miejscu X to już chyba ostatnie stadium mitomanii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Jesteś mitomanem. Udajesz że nie widzisz co skomentowałam w wątku z kebabem i skupiłeś się na wyklikiwaniu? Ściemnianie że się jadło kebab w miejscu X to już chyba ostatnie stadium mitomanii. Nie wiem o czym mówisz kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach