aaaaaaaaa 100 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Nie wiem o czym mówisz kim jesteś? Nigdy się nie wczytywałam w te twoje pjerdoly o giełdzie czy cosinusach więc nie wiem na ile tam mitomaniles i co tam ci konkretnie zarzucali ale serio jak już zmyślasz w takich bzdurach jak kebab to naprawdę potrzebujesz pomocy. serio nikt już nie wierzy że mieszkasz w Warszawie więc odpuść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Nigdy się nie wczytywałam w te twoje pjerdoly o giełdzie czy cosinusach więc nie wiem na ile tam mitomaniles i co tam ci konkretnie zarzucali ale serio jak już zmyślasz w takich bzdurach jak kebab to naprawdę potrzebujesz pomocy. serio nikt już nie wierzy że mieszkasz w Warszawie więc odpuść A kto ty jesteś elka? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: A kto ty jesteś elka? A ty wierzysz w swoje kłamstwa? Czy masz świadomość że kłamiesz? Mitomania dotyka bardzo często osoby zmagające się ze schizofrenią, osobnością graniczną (borderline), narcyzmem, a nawet te, które wykazują skłonności psychopatyczne. Niektóre czynniki zwiększają prawdopodobieństwo rozwoju mitomanii. Są to np. występowanie uzależnienia od alkoholu lub narkotyków u rodziców utrata jednego z rodziców rozwód rodziców przemoc domowa (zarówno słowna jak i fizyczna) doświadczenie molestowania seksualnego dorastanie w patologicznej biedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 3 godziny temu No ja chyba nie jadłem takiego kebaba nigdy co jest taki otwarty zawsze jakieś naleśniki z warzywami i lub bez mięsa kebabowate i jak argen napisał to w sumie taki turecki z widelcem wbitym w sałatkę to mnie ominął chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 3 godziny temu Tracisz kontakt z rzeczywistością leżak powinieneś iść do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał: No ja chyba nie jadłem takiego kebaba nigdy co jest taki otwarty zawsze jakieś naleśniki z warzywami i lub bez mięsa kebabowate i jak argen napisał to w sumie taki turecki z widelcem wbitym w sałatkę to mnie ominął chyba No pięknie wybrnąłeś natomiast nie wybrnąłeś. Argen napisał że nie jadł kebaba a nie jakiego kebaba nie jadł. Nice try ale niestety nie tym razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: A ty wierzysz w swoje kłamstwa? Czy masz świadomość że kłamiesz? Mitomania dotyka bardzo często osoby zmagające się ze schizofrenią, osobnością graniczną (borderline), narcyzmem, a nawet te, które wykazują skłonności psychopatyczne. Niektóre czynniki zwiększają prawdopodobieństwo rozwoju mitomanii. Są to np. występowanie uzależnienia od alkoholu lub narkotyków u rodziców utrata jednego z rodziców rozwód rodziców przemoc domowa (zarówno słowna jak i fizyczna) doświadczenie molestowania seksualnego dorastanie w patologicznej biedzie. Mam świadomość straty 135tys już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał: Mam świadomość straty 135tys już A swoich kłamstw? Warszawa stypiara itd ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: No pięknie wybrnąłeś natomiast nie wybrnąłeś. Argen napisał że nie jadł kebaba a nie jakiego kebaba nie jadł. Nice try ale niestety nie tym razem. Aha. No ja napisałem dlaczego tak stwierdziłem gdy on napisał. Pytam czy jesteś elka bo mnie ranisz uczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał: Aha. No ja napisałem dlaczego tak stwierdziłem gdy on napisał. Pytam czy jesteś elka bo mnie ranisz uczucia Idź do lekarza. To nie jest beka tylko prawdziwa rada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Tracisz kontakt z rzeczywistością leżak powinieneś iść do lekarza Wgl nie trace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 3 godziny temu (edytowany) To wcale nie jest śmieszne znajomego znajomego ojciec był mitomanem i niestety przez to nie mają ze soba kontaktu. Ostatnio znajomy dostał b wartościowy prezent od tego ojca (dość randomowy wybór) bo ten syn nie chciał tego przyjąć. Więc dał koledze syna. Smutna historia dla obu stron z str szkoda tej osoby która na to cierpi bo zakładam że to forma choroby ale też trudno się dziwić bliskim że mają tego dosyć . na Kafe dość często używany termin mitomania ale w życiu to potrafi być koszmar. moja siostra też miała koleżankę na studiach mitomanke która wyrzucała z siebie masę niestworzonych historii gdzie każdy wiedział ze To nieprawda:/ Edytowano 3 godziny temu przez aaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Idź do lekarza. To nie jest beka tylko prawdziwa rada. Mam ci dać podstawy schizofreni? Proszę "Haha leżak chyba próbował mnie wyklikać żeby zniknęła komproma z kebabem" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: To wcale nie jest śmieszne znajomego znajomego ojciec był mitomanem i niestety przez to nie mają ze soba kontaktu. Ostatnio znajomy dostał prezent od tego ojca (dość randomowy wybór) bo ten syn nie chciał tego przyjąć. Smutna historia dla obu stron z str szkoda tej osoby która na to cierpi bo zakładam że to forma choroby ale też trudno się dziwić bliskim że mają tego dosyć . na Kafe dość często używany termin mitomania ale w życiu to potrafi być koszmar. moja siostra też miała koleżankę na studiach mitomanke która wyrzucała z siebie masę niestworzonych historii gdzie każdy wiedział ze To nieprawda:/ Ja mam w pitach półtora miliona przychodu od grania na giełdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: nieprawda Nie wiem kim jesteś jak elka to mnie to ostro wkoorwilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Mam ci dać podstawy schizofreni? Proszę "Haha leżak chyba próbował mnie wyklikać żeby zniknęła komproma z kebabem" Mam uwierzyć że nie zauważyłeś tego że cię tam zacytowałam zarzucając ci kłamstwo i jak gdyby nigdy nic kontynuowałeś w innych wątkach mimo że zawsze reagujesz na te zaczepki? I że dziwnym trafem minutę po napisaniu tego posta dostałam spam na skrzynkę? Czego rzekomo nigdy nie robisz jak się zarzekasz (znów kłamstwo) a jednak okazywało się niejednokrotnie że robisz? Wyklikujesz spamujesz - i sam się do tego przyznałeś? mówię ci że tracisz kontrolę nad kłamstwami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 3 godziny temu A jak ktoś inny to mam wyjèbane w twoje zdanie lecz obsesje na mój temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Mam uwierzyć że nie zauważyłeś tego że cię tam zacytowałam zarzucając ci kłamstwo i jak gdyby nigdy nic kontynuowałeś w innych wątkach mimo że zawsze reagujesz na te zaczepki? I że dziwnym trafem minutę po napisaniu tego posta dostałam spam na skrzynkę? Czego rzekomo nigdy nie robisz jak się zarzekasz (znów kłamstwo) a jednak okazywało się niejednokrotnie że robisz? Wyklikujesz spamujesz - i sam się do tego przyznałeś? mówię ci że tracisz kontrolę nad kłamstwami Schizofrenia. Potrzebujesz lekarza. 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Mam uwierzyć że nie zauważyłeś tego Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 3 godziny temu Nie wiem co ci się dzieje jeszcze to udawanie że nie wiesz kim jestem. Pogarsza ci się leżak poproś ciotkę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Nie wiem co ci się dzieje jeszcze to udawanie że nie wiesz kim jestem. Pogarsza ci się leżak poproś ciotkę o pomoc A kim nie możesz się przestawić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 3 godziny temu Nikt ci nie wierzy lezak w tę warszawę a z tym kebabem to po prostu kropka nad i twoich kłamstw. Ocknij się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 260 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał: A kim nie możesz się przestawić? przecież widać kto to xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Nikt ci nie wierzy lezak w tę warszawę a z tym kebabem to po prostu kropka nad i twoich kłamstw. Ocknij się No ale chooj ci do tego gdzie ja mieszkam nie rozumiem kontekstu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: przecież widać kto to xd Kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 260 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Kto? jakby chciała to by powiedziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: przecież widać kto to xd Przecież on wie ja nie wiem co on dziś odwala 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Ocknij się Kim jestes i czemu masz obsesję na moim punkcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 3 godziny temu Nawet jeśli dana osoba jest doświadczonym kłamcą, który ze spokojem na twarzy wypowiada nieprawdę, wiedz, że wewnątrz on lub ona panikuje. Dlatego też błyskawicznie spróbuje zmienić temat i przejść do rozmowy na temat, w którym poczuje się pewniej i bezpieczniej. mówi ci to coś leżak? Wyklikiwanie komprom gdzie ci się coś pomyliło itd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 260 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Przecież on wie ja nie wiem co on dziś odwala może się nie wyspał i zgłupiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał: Kim jestes i czemu masz obsesję na moim punkcie? Nie mam obsesji kłamczuszku. Zdziwiło mnie że nie podjąłeś tematu ale skoro już założyłeś o depresji to uważam że mitomania jest też naglącym problemem wymagającym interwencji u ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach