Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Ale że elcie stara warszawiaczke myślałeś że wyrolujesz na te wwe to już czysta głupota:p bo wiesz że Elcia ci w to nie wierzy. Już nie mogłeś wybrać innego miasta niż tego swojej psiapsi:p Jak weźmiesz kartkę papieru i założysz że to wszechświata to z jednego końca do drugiego jest daleko a gdy zegniesz kartke i przebijesz długopisem to jest blisko i czarna dziura Ja wypracowanie pierwsze w podstawówce pisałem o jerozolimskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Obsesja na moim punkcie wynika z? Z twojej mitomanii nad którą ubolewam und patrz wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Idę spać dzieci śmieci ps leżak pamiętaj aby myć zęby i leczyć mitomanie Mogę ci fiootem zęby umyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Z twojej mitomanii nad którą ubolewam und patrz wyżej Chcesz powiedzieć że analizujesz czy ja jadłem kebaba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Mogę ci fiootem zęby umyć Uważaj żeby ci komornik czegoś fjutem nie ‚umył’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Chcesz powiedzieć że analizujesz czy ja jadłem kebaba? Analizuje i obserwujące pogłębiające się u ciebie stany oderwania od rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Analizuje i obserwujące pogłębiające się u ciebie stany oderwania od rzeczywistości Podkochoojesz się we mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Uważaj żeby ci komornik czegoś fjutem nie ‚umył’ To musisz się pospieszyc bo w związku preferuję wierność i ci dam na bledamed 3d. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: komornik Może nie będzie musiał wjechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 748 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Ale że elcie stara warszawiaczke myślałeś że wyrolujesz na te wwe to już czysta głupota:p bo wiesz że Elcia ci w to nie wierzy. Już nie mogłeś wybrać innego miasta niż tego swojej psiapsi:p Tylko nie starą dobra? No chyba że masz na myśli że z dziada, pradziada. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 4 godziny temu Mówiłem że ten libedowsky to gowwno nie facet wtedy ci na privie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1152 Napisano 18 minut temu Depresja to choroba. A Lezak klamie nie pierwszy raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach