Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Ale że elcie stara warszawiaczke myślałeś że wyrolujesz na te wwe to już czysta głupota:p bo wiesz że Elcia ci w to nie wierzy. Już nie mogłeś wybrać innego miasta niż tego swojej psiapsi:p Jak weźmiesz kartkę papieru i założysz że to wszechświata to z jednego końca do drugiego jest daleko a gdy zegniesz kartke i przebijesz długopisem to jest blisko i czarna dziura Ja wypracowanie pierwsze w podstawówce pisałem o jerozolimskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Obsesja na moim punkcie wynika z? Z twojej mitomanii nad którą ubolewam und patrz wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Idę spać dzieci śmieci ps leżak pamiętaj aby myć zęby i leczyć mitomanie Mogę ci fiootem zęby umyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Z twojej mitomanii nad którą ubolewam und patrz wyżej Chcesz powiedzieć że analizujesz czy ja jadłem kebaba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Mogę ci fiootem zęby umyć Uważaj żeby ci komornik czegoś fjutem nie ‚umył’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 100 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Chcesz powiedzieć że analizujesz czy ja jadłem kebaba? Analizuje i obserwujące pogłębiające się u ciebie stany oderwania od rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Analizuje i obserwujące pogłębiające się u ciebie stany oderwania od rzeczywistości Podkochoojesz się we mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Uważaj żeby ci komornik czegoś fjutem nie ‚umył’ To musisz się pospieszyc bo w związku preferuję wierność i ci dam na bledamed 3d. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: komornik Może nie będzie musiał wjechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 748 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Ale że elcie stara warszawiaczke myślałeś że wyrolujesz na te wwe to już czysta głupota:p bo wiesz że Elcia ci w to nie wierzy. Już nie mogłeś wybrać innego miasta niż tego swojej psiapsi:p Tylko nie starą dobra? No chyba że masz na myśli że z dziada, pradziada. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1152 Napisano 1 godzinę temu Depresja to choroba. A Lezak klamie nie pierwszy raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach