Rym Cym + 107 Napisano 4 godziny temu (edytowany) typ sobie zrobił PS2 Pro xD takich tech wariatów to ja szanuję. Edytowano 4 godziny temu przez Rym Cym + 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 753 Napisano 4 godziny temu Śpi. Nie zobaczy. Gdy wstanie też nie zobaczy. Ma wzrok zamglony miłością. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 258 Napisano 3 godziny temu dópo nie miłościo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 746 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Śpi. Nie zobaczy. Gdy wstanie też nie zobaczy. Ma wzrok zamglony miłością. xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 4 Napisano 3 godziny temu 47 minut temu, Rym Cym + napisał: typ sobie zrobił PS2 Pro xD Ciekawe, a tu masz ps2 w formie handhelda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 28 Napisano 2 godziny temu Widziałem to kiedyś 1 godzinę temu, Rym Cym + napisał: typ sobie zrobił PS2 Pro xD takich tech wariatów to ja szanuję. Ja sobie zrobiłem pro bez ingerencji Odpalanie ps12 z pendrive w 1080i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 28 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Rym Cym + napisał: typ sobie zrobił PS2 Pro xD takich tech wariatów to ja szanuję Jeszcze będę robił to H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach