Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElcie<3

Sernik najnowsze selfie w lustrze do oceny - golic brode czy nie?

Polecane posty

dzisiaj siedzimy ze wspollokatorem i kolega, a kolega usypia, bo wczoraj 14 godzin w pracy, dzisiaj od 8 rano na nogach i niedawno wrocil, a ja mowie, ze moze herbata Cie obudzi, a kolega sie ucieszyl, haha i znowu mowi, ze wspollokatorowi to mnie Bog jemu zeslal, bo tak to siedzi sam caly czas i nikt go nie odwiedza, a jak ja jestem, to ja sobie czytam ksiazke a on gra w gierki i oboje mamy towarzystwo :D

Jeśli chcesz to się ogol, jak Tobie wygodniej, ale wyglądasz tam samo dobrze bez wzrostu, jak z zarostem, bo masz dobre rysy twarzy, a przystojnemu to we wszystkim dobrze😁

to fajnie 😄 golic brode czy nie?

wczoraj wieczorem bylo tak zimno na dworze i padal deszcz masakra, a ja taki spiacy i oslabiony, caly dzien lezalem w lozku i wieczorem tez i cala noc, jak sie cieszylem, ze mam wielkie wyro i czysta ciepla posciel, i z misiem sobie spalismy, ale sobie wypoczalem, masakra pamietam jak w takie ulewy i zimno musialem do namiotu wracac w ulewach masakra jakas, a teraz mam wielkie wyro i ciepla posciel, jak mi dobrze bylo

ok dzieki, to zostawiam, ale kupilem sobie 4 wklady jak cos 5 ostrzowe do golarki, to jak mi urosnie jeszcze troche, to wrzuce i zapytam xD

dzienx xD

Pracune jak robot, masakra.  Pewnie że znacznie lepiej z kimś mieszkać niż samemu, o ile z tą osobą się miło przebywa. To nie jest ten co ma papugę?

no jak robot xD jutro ma wolne na szczescie 😄

ale jak sie ucieszyl, ze herbate zaproponowalem, ze zrobie haha, a mi sie az milo zrobilo xD

papuge ma inny kolega, ale oboje w podobnym wieku sa, jeszcze 25 lat nie maja xD

no tutaj kolega wspollokator to raz kiedys wpadnie jeden kumpel, a rodzice rzadko wpadaja, tak to siedzi sam caly czas, tez nigdzie nie wychodzi z domu masakra, a tak to ja jestem, i zawsze mu herbatke podam ciepla albo cos xD

A potem ciężko musiało być te ubrania wysuszyć w namiocie w tym zimnie. Fajnie się śpi w łóżku gdy na zewnątrz słychać deszcz, kojąco działa ten dźwięk.

A kto gotuje? Czy jadacie na mieście? Chociaż dwóch singli młodych to pewnoe zjada jakąś zupkę w proszku albo klopsy ze słoika to nie trzeba szykować😄 typowo studenckie żarcie.

Nom ja kiedys spalem na takim rozkladanym lozku tutaj, z ktorego deski wylatywaly czasami jak zbyt duzy ciezar hahah, to byla masakra, ale w maju miala Katiuszka wpasc to z kolega zalatwilismy wiekszy materac dla dwoch osob i zaslony do okien, no i tak zostalo juz, a teraz mam jeszcze wieksze wyro w ogole niz wtedy, i tak zostalo xD

koldra nowa, czysta posciel, i jak cos to mama mi moze wyprac, i mam chyba z 5 poduszek 😄

Z misiem pluszowym sobie spimy, a mi tak dobrze 😄 bo wczoraj to powaznie bylo zimno, a ja tutaj u wspollokatora mi sie tak dobrze i spi i wypoczywa, masakra jakas... w Polsce codziennie niewyspany chodzilem

1 minutę temu, Hebee napisał:

A kto gotuje? Czy jadacie na mieście? Chociaż dwóch singli młodych to pewnoe zjada jakąś zupkę w proszku albo klopsy ze słoika to nie trzeba szykować😄 typowo studenckie żarcie.

przyjezdza do nas kolega po pracy i nam gotuje codziennie kolacje 😄

ostatnio zajeebisty english breakfast jadlem 3 dni temu xD

albo np. makaron z tunczykiem i kukurydza przedwczoraj, idzie sie najesc

chociaz dzisiaj po kapieli w lesie mam taka glodowke, ze wjeebalbym wielka pizze i kebab, ale szkoda mi 15 funtow u araba na jedzenie i chooy xD

Edytowano przez KochamElcie<3

Dla dziewczyny wyro szykowałeś, oj Ty nie taki święty jak soę wydaje😄  A w Polsce to niewygodne było czy ktoś budził z rana że niewyspany byłeś? Zatrzymujesz się u babci? 

zaslony do okien tez duzo pomagaja, bo tak to nie mialem xD

no i ostatio kilka dni sie obudzilem, bo sie wspollokator obudzil i juz muzyke odpala a ja codziennie mysle sobie ja prdl 8 rano a on juz nie spi masakra, a ja wlaczam telefon patrze na godzine a tutaj 12:30 w poludnie xD

i tak prawie codziennie mam xD haha

Przed chwilą, Hebee napisał:

Dla dziewczyny wyro szykowałeś, oj Ty nie taki święty jak soę wydaje😄  A w Polsce to niewygodne było czy ktoś budził z rana że niewyspany byłeś? Zatrzymujesz się u babci? 

ja nie, ale ze katiuszka pisala, ze tutaj wpadnie i bedzie ze mna spala, to powiedzialem kumplowi, ze wpada kolezanka, a ci juz sie ciesza, a ten po pracy pojechal po nowy materac dla nas i nakrycie i w ogole i zaslony kupil i juz zesmy sie szykowali, a kumpel ze niewiadomo skad ta dziewczyna przyjezdza, to zeby troche prywatnosci miala hahah i wszyscy sie cieszylismy i czekalismy, a tu chuuj xD

ale przynajmniej mam teraz wielkie wyro dla siebie i dla misia pluszowego 😄

ale teraz mam jeeszcze inny materac, ktory z hotelu przywiozl taki wielki i wygodny, wiec spi sie jeszcze fajniej, i juz nie na Ziemi tylko normalnie na segmencie 😄

Nie miałam okazji makaronu z tuńczykiem. Zapamiętam zrobić raz. Dobry kolega że jeszcze gotuje dla was. Potem we trójkę pewnie jecie, to też ma towarzystwo niż w pojedynkę .

Edytowano przez Hebee

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

ja nie, ale ze katiuszka pisala, ze tutaj wpadnie i bedzie ze mna spala, to powiedzialem kumplowi, ze wpada kolezanka, a ci juz sie ciesza, a ten po pracy pojechal po nowy materac dla nas i nakrycie i w ogole i zaslony kupil i juz zesmy sie szykowali, a kumpel ze niewiadomo skad ta dziewczyna przyjezdza, to zeby troche prywatnosci miala hahah i wszyscy sie cieszylismy i czekalismy, a tu chuuj xD

ale przynajmniej mam teraz wielkie wyro dla siebie i dla misia pluszowego 😄

Nie mogę😆 Jak się chłopacy ucieszyli. A tu lipa. Ale chociaż nowe rzeczy przywiezione. I się nie bała spać, to mnie zaskakuje, ja bym miała obawy ze znajomym z neta w jednym domu. Weź pomyśl co to może być np. z Leżakiem na kwadracie w gościnie zostać na noc 😄

z racji, ze moj kumpel kiedys byl 15 lat menadzerem w pubie a teraz od dluzszego czasu pracuje w hotelu to nazywa siebie king of hospitality, wiec no lozko fajnie bylo poscielone i w ogole wszystko super, ale katiuszka nigdy nie wpadla, i tak jakos wyszlo xD

a teraz mam ciepla koldre i koc jeszcze na koldrze i wygodne poduszki, i naprawde mi sie fajnie spi 😄

a w Polsce tez mialem fajne wyro, ale o 5-6 rano codziennie na nogach, a tutaj spie codziennie do 12 i wypoczywam i tutaj jakos zmeczony i niewyspany nie chodze jak w Polsce ciagle

nawet wspollokator jak mnie zobaczyl, jak wrocilem z Polski mowi do mnie ze wygladam na zmeczonego i czemu, a ja mowie, ze nie wiem ale w Polsce codziennie o 5-6 rano juz nie spalem i nie moglem sie wyspac tam, nie wiem czemu

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

No pewnie, ze dobry, ja mam tylko kilku kolegow, ale dobrych 😄

Lepiej mieć 2 czy 1 ale sprawdzonych przyjaciół co nie zostawią w potrzebie niż spędy wielkie na chacie tłok a byle jacy  

Edytowano przez Hebee

Nie mogę😆 Jak się chłopacy ucieszyli. A tu lipa. Ale chociaż nowe rzeczy przywiezione. I się nie bała spać, to mnie zaskakuje, ja bym miała obawy ze znajomym z neta w jednym domu. Weź pomyśl co to może być np. z Leżakiem na kwadracie w gościnie zostać na noc 😄

haha wspollokator jeszcze do mnie ciekawi mnie czy to jakas fajna laska, a ja zobaczymy xD

no nie no, pisala, ze tu przyjezdza i wpadnie do mnie, a jak sie zapytalem gdzie bedzie spala, to napisala, ze ze mna, no ale ostatecznie wynajela sobie hotel i nigdy sie nie spiknelismy nawet xD

Lepiej mieć 2 czy 1 ale sprawdzonych przyjaciół co nie zostawią w potrzebie niż spędy wielkie na chacie tłok a byle jacy  

no najwazniejsze, zeby sobie ufac, i ze nie jestesmy zlodziejami 😄

jeszcze ojciec wspollokatora byl tutaj nowe drewniane panele klasc, i fajnie teraz jest a zaslony do okien szare, bo tak to bez zaslon spalem, a teraz zaslony zaslaniam i jest ciemno nawet w dzien xD

Może w Polsce się nie wyspałaś bo byłeś w nowym miejscu. Zmiana otoczenia to też tak wpływa że się trudniej zasypia. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się