KochamElcie<3 78 Napisano 3 godziny temu takze jest fajine, bardzo sie ciesze, ze mam w centrum miasteczka takie fajne lokum, super kolegow i mieszkam tu sobie za friko i mam wielkie cieple lozko i sie nie martwie, ze jutro wylece xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: haha wspollokator jeszcze do mnie ciekawi mnie czy to jakas fajna laska, a ja zobaczymy xD no nie no, pisala, ze tu przyjezdza i wpadnie do mnie, a jak sie zapytalem gdzie bedzie spala, to napisala, ze ze mna, no ale ostatecznie wynajela sobie hotel i nigdy sie nie spiknelismy nawet xD Ha ha jeszcze by zobaczył że mu się podoba i próbował Tobie odbić dziewczynę To ona wynajęła hotel czyli przyjechała do tej miejscowości w której Ty mieszkasz tylko się nigdy nie spotkaliście? Edytowano 3 godziny temu przez Hebee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Może w Polsce się nie wyspałaś bo byłeś w nowym miejscu. Zmiana otoczenia to też tak wpływa że się trudniej zasypia. calkiem mozliwe, nie wiem, tutaj mi sie dobrze spi, i nikt mi doopy nie truje w piatek to bylem taki wyjeebane, ze nawet komputera nie wlaczalem, wrocilem do domu i sie polozylem spac, wczoraj cala sobote przelezalem i przespalem i noc, a dzisiaj o 12:30 sie obudzilem hahah, caly weekend spalem xD teraz jestem super wypoczety i zajeebiscie sie czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Hebee napisał: Pracune jak robot, masakra. Pewnie że znacznie lepiej z kimś mieszkać niż samemu, o ile z tą osobą się miło przebywa. To nie jest ten co ma papugę? Nie mieszkałem jeszcze z sexem ciekawe jak to jest ale pewnie fajnie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Hebee napisał: Ha ha jeszcze by zobaczył że mu się podoba i próbował Tobie odbić dziewczynę To ona wynajęła hotel czyli przyjechała do tej miejscowości w której Ty mieszkasz tylko się nigdy nie spotkaliście? cos Ty, on taki nie jest, do niego tez wpadala dziewczyna jego ex albo inna kolezanka i sie ruuchali, a ja nic nie probowalem, to bardzo fajny chlopak, i on juz z niejedna mloda laska sie ruuchal, nie to co ja xD wynajela hotel inedaleko, ale nigdy sie nie spotkalismy, a wczesniej pisala, ze tutaj wpadnie do mnie i zrobimy sobie imprezke, ale ostatecznie bala sie przyjsc, a my zesmy ze wspollokatorem akurat czillowalismy, sluchalismy muzyki trance z wiezy i bylo fajnie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: calkiem mozliwe, nie wiem, tutaj mi sie dobrze spi, i nikt mi doopy nie truje w piatek to bylem taki wyjeebane, ze nawet komputera nie wlaczalem, wrocilem do domu i sie polozylem spac, wczoraj cala sobote przelezalem i przespalem i noc, a dzisiaj o 12:30 sie obudzilem hahah, caly weekend spalem xD teraz jestem super wypoczety i zajeebiscie sie czuje To teraz będziesz na forum nawalał razem z Leżakiem do samego rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 3 godziny temu On jest bardzo fajny chlopak, kiedys poszlismy do mamy z nim na kawe, to mama mu foto robila pokryjomu i calej rodzinie rozsylala z jakim pieknym chlopakiem mieszkam XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Hebee napisał: To teraz będziesz na forum nawalał razem z Leżakiem do samego rana nie wiem xD na razie sam na chacie jestem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Hebee napisał: To teraz będziesz na forum nawalał razem z Leżakiem do samego rana Ja bym se gmeral ciągle w sřace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: cos Ty, on taki nie jest, do niego tez wpadala dziewczyna jego ex albo inna kolezanka i sie ruuchali, a ja nic nie probowalem, to bardzo fajny chlopak, i on juz z niejedna mloda laska sie ruuchal, nie to co ja xD wynajela hotel inedaleko, ale nigdy sie nie spotkalismy, a wczesniej pisala, ze tutaj wpadnie do mnie i zrobimy sobie imprezke, ale ostatecznie bala sie przyjsc, a my zesmy ze wspollokatorem akurat czillowalismy, sluchalismy muzyki trance z wiezy i bylo fajnie xd Żartowałam tylko, jak jest dobry kolega to na pewno by nic takiego nie zrobił. Może gdyby miała kilka koleżanek ze sobą zabrać to by przyszła do was a tak sama to trochę się bała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Nie mieszkałem jeszcze z sexem ciekawe jak to jest ale pewnie fajnie xd Przed Tobą to by trzeba było przez pierwszy rok się zamykać na klucz w pokoju żeby wreszcie móc się wyspać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Hebee napisał: Żartowałam tylko, jak jest dobry kolega to na pewno by nic takiego nie zrobił. Może gdyby miała kilka koleżanek ze sobą zabrać to by przyszła do was a tak sama to trochę się bała. no moze, to i tak przeszlosc juz xD ale mam teraz przynajmniej fajne wyro, ciepla posciel i zaslony do okna przez to xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał: Ja bym se gmeral ciągle w sřace Na nocnej zmianie na kafeterii razem z Filipem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 3 godziny temu Ja nie wiem, czy ja spac nie ide zaraz, albo do wspollokatora czytac ksiazke xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: no moze, to i tak przeszlosc juz xD ale mam teraz przynajmniej fajne wyro, ciepla posciel i zaslony do okna przez to xD O to właśnie chodzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Hebee napisał: Na nocnej zmianie na kafeterii razem z Filipem? Oglądając tv razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Ja nie wiem, czy ja spac nie ide zaraz, albo do wspollokatora czytac ksiazke xD Wypożyczasz z biblioteki książki czy on ma duży zbiór jakiś ciekawych? A do pubu jeszcze chodzisz grać? Edytowano 3 godziny temu przez Hebee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Hebee napisał: O to właśnie chodzi! ja mialem z nia do Polski pojechac, a ona dopiero ze szpitala wyszla, a w Polsce na nas jej bliscy czekali i w ogole, a ja nie pojechalem, bo sie balem, ze nas zabiije po drodze, takie mialem czarne scenariusze w glowie w ogole, no trudno, szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Hebee napisał: Wypożyczasz z biblioteki książki czy on ma duży zbiór jakiś ciekawych? A do pubu jeszcze chodzisz grać? bylem ostatnio ale bylo tyle studentow, ze nie szlo czym oddychac, a ksiazki za grosze kupuje w charity shopach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał: Oglądając tv razem To jest zaproszenie skierowane do Filipa jak będzie akurat w Polsce na Twoim wielkim telewizorze obejrzyjcie sobie jakiś filmik, może z Sylwestra który Przemek kiedyś nagrywał na żywo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 3 godziny temu ja to sie chyba zaraz klade spac, innym razem posiedze w nocy, pozno juz w ogole powoli, a ja ciagle jakis niedospany, dobranoc ide jeszcze zabki wyszorowac i lulu do wyrka :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 3 godziny temu u mamy mam 70 calowy TV poza tym ja w Polsce predko nie bede, pewno dopiero w sierpniu/lipcu w przyszlym roku dopiero, dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: ja mialem z nia do Polski pojechac, a ona dopiero ze szpitala wyszla, a w Polsce na nas jej bliscy czekali i w ogole, a ja nie pojechalem, bo sie balem, ze nas zabiije po drodze, takie mialem czarne scenariusze w glowie w ogole, no trudno, szkoda Ona nie chciała do Ciebie pojechać bo się bała to równie dobrze Ty mogłeś się też bać. Tak same prawo masz się bać obcych ludzi jak ona. Lepiej uważać niż się wpakować w jakieś kłopoty. Ale spotkać się na mieście to byś z nią poszedł do knajpy albo klubu gdzieś potańczyć tylko nie na chatę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: u mamy mam 70 calowy TV poza tym ja w Polsce predko nie bede, pewno dopiero w sierpniu/lipcu w przyszlym roku dopiero, dobranoc Dobranoc. Może się latem spotkamy, kto wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 3 godziny temu Umowilismy sie w klubie, ale ja nie wzialem telefonu ze soba, tylko zostawilem w chacie, no i czekalem tam 3 godziny, a ona podobno czekala jak jej napisze, ze juz jestem i zesmy sie nie dogadali hahah ja prdl, no trudno xD tak to bywa xD innym razem posiedze z lezim, na razie jestem troche padniety, a jutro nie wiem co bede robil, ale wolalbym z rana sie obudzic wypoczety chyba ze wejde dzisiaj pozniej jak nie bede mogl zasnac ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Dobranoc. Może się latem spotkamy, kto wie. no nie wiem, bo ja to raczej nigdzie nie bede mogl pojechac, bo nie mam kasy, chyba ze ktos do mnie przyjedzie, innej opcji nie widze ja zmykam, ale jakbym nie mogl zasnac to wroce narka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 3 godziny temu nie balbym sie do Polski pojechac, gdyby chociaz moj wspollokator i kolega ktory tu przyjezdza wiedzieli, dokad mnie Katiuszka zabiera, a ona sie bala tu przyjsc w ogole a oni mnie nie puscili, bo twierdza, ze nigdy bym tu nie wrocil, no i tak niefortunnie wyszlo, ale przynajmniej przestalem pic alkohol i uprawiam outdoor swimming, i plywam teraz kraulem na outdoor jak kozak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 3 godziny temu No trudno. Może tak miało być żeby akurat wtedy nie zabrać telefonu, takie przeznaczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: no nie wiem, bo ja to raczej nigdzie nie bede mogl pojechac, bo nie mam kasy, chyba ze ktos do mnie przyjedzie, innej opcji nie widze ja zmykam, ale jakbym nie mogl zasnac to wroce narka Też idę wkrótce spać. Pa Edytowano 3 godziny temu przez Hebee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 3 godziny temu No zazwyczaj jak ide pozno na miasto to nie biore ani portfela ani telefonu, bo albo ze zgubie, albo cos, a wtedy akurat sie balem, ze usiade za zestawem i np bluze z telefonem zostawie, albo ktos mi wezmie albo 50 innych rzeczy i zazwyczaj tylko klucze od domu biore xD chociaz jak mieszkalem w namiocie i tam szedlem grac to caly plecak mialem laptopa portfele telefony powerbanki ze soba hahah, ale juz nie mieszkam w namiocie xD no dobranoc, ja zaraz sobie wskakuje do swojego cieplego wyrka i wygodnego i odplywam z misiem pluszowym ostatnio jaki mialem bekowy sen w ogole ja prdl xD dosc gleboki xD moj wspollokator tez ma fajne sny czesto, wiec dobrze nam sie sypia xD on taki sam spioch jak ja, haha dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach