Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElcie<3

Sernik najnowsze selfie w lustrze do oceny - golic brode czy nie?

Polecane posty

No zazwyczaj jak ide pozno na miasto to nie biore ani portfela ani telefonu, bo albo ze zgubie, albo cos, a wtedy akurat sie balem, ze usiade za zestawem i np bluze z telefonem zostawie, albo ktos mi wezmie albo 50 innych rzeczy i zazwyczaj tylko klucze od domu biore xD

chociaz jak mieszkalem w namiocie i tam szedlem grac to caly plecak mialem laptopa portfele telefony powerbanki ze soba hahah, ale juz nie mieszkam w namiocie xD

no dobranoc, ja zaraz sobie wskakuje do swojego cieplego wyrka i wygodnego i odplywam z misiem pluszowym

ostatnio jaki mialem bekowy sen w ogole ja prdl xD dosc gleboki xD moj wspollokator tez ma fajne sny czesto, wiec dobrze nam sie sypia xD on taki sam spioch jak ja, haha

dobranoc

• Like 1

12 minut temu, Hebee napisał:

To jest zaproszenie skierowane do Filipa jak będzie akurat w Polsce na Twoim wielkim telewizorze obejrzyjcie sobie jakiś filmik, może z Sylwestra który Przemek kiedyś nagrywał na żywo? 😄

Nie ja jestem hetero. Podmyj się i przyjedz to ci pokaże 

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Nie ja jestem hetero. Podmyj się i przyjedz to ci pokaże 

dokladnie 😄

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Ja dopiero kawę pije 

to milego picia, ja w nocy lubie pospac, bo jutro z jednym kumplem jestem umowionyi musze miec energie, poza tym lubie spac 😄 i chcialbym zaliczyc jutro plywanie w rzece albo mycie w lesnym strumyku, wiec musze byc wypoczety xD

narka 😄 innym razem sobie w nocy posiedze, dzisiaj nie mam nastroju 😄

hejka 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się