KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu dobranoc lezak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu No zazwyczaj jak ide pozno na miasto to nie biore ani portfela ani telefonu, bo albo ze zgubie, albo cos, a wtedy akurat sie balem, ze usiade za zestawem i np bluze z telefonem zostawie, albo ktos mi wezmie albo 50 innych rzeczy i zazwyczaj tylko klucze od domu biore xD chociaz jak mieszkalem w namiocie i tam szedlem grac to caly plecak mialem laptopa portfele telefony powerbanki ze soba hahah, ale juz nie mieszkam w namiocie xD no dobranoc, ja zaraz sobie wskakuje do swojego cieplego wyrka i wygodnego i odplywam z misiem pluszowym ostatnio jaki mialem bekowy sen w ogole ja prdl xD dosc gleboki xD moj wspollokator tez ma fajne sny czesto, wiec dobrze nam sie sypia xD on taki sam spioch jak ja, haha dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Hebee napisał: To jest zaproszenie skierowane do Filipa jak będzie akurat w Polsce na Twoim wielkim telewizorze obejrzyjcie sobie jakiś filmik, może z Sylwestra który Przemek kiedyś nagrywał na żywo? Nie ja jestem hetero. Podmyj się i przyjedz to ci pokaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 30 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: dobranoc lezak xD Ja dopiero kawę pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Nie ja jestem hetero. Podmyj się i przyjedz to ci pokaże dokladnie 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Ja dopiero kawę pije to milego picia, ja w nocy lubie pospac, bo jutro z jednym kumplem jestem umowionyi musze miec energie, poza tym lubie spac i chcialbym zaliczyc jutro plywanie w rzece albo mycie w lesnym strumyku, wiec musze byc wypoczety xD narka innym razem sobie w nocy posiedze, dzisiaj nie mam nastroju hejka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach