KochamElcie<3 78 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Kupilem sobie wczoraj 4 wklady 5ostrzowe do mojej golarki i zastanawiam sie, czy brac ja jutro na outdoor i zaliczyc golenie brody w lesnej rzece, czy jeszcze nie? https://monsieur.bsdforall.org/pub/20241117_211624.jpg Edytowano 6 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 5 godzin temu Nie otwiera się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu jak to nie ;o czekaj wrzuce zaraz gdize indziej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu u mnie sie otwiera xD a teraz? https://i.ibb.co/GTbyLCv/20241117-211624.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 5 godzin temu Teraz jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu dzisiaj siedzimy ze wspollokatorem i kolega, a kolega usypia, bo wczoraj 14 godzin w pracy, dzisiaj od 8 rano na nogach i niedawno wrocil, a ja mowie, ze moze herbata Cie obudzi, a kolega sie ucieszyl, haha i znowu mowi, ze wspollokatorowi to mnie Bog jemu zeslal, bo tak to siedzi sam caly czas i nikt go nie odwiedza, a jak ja jestem, to ja sobie czytam ksiazke a on gra w gierki i oboje mamy towarzystwo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 5 godzin temu Jeśli chcesz to się ogol, jak Tobie wygodniej, ale wyglądasz tam samo dobrze bez wzrostu, jak z zarostem, bo masz dobre rysy twarzy, a przystojnemu to we wszystkim dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 260 Napisano 5 godzin temu zostaw spoko jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu to fajnie golic brode czy nie? wczoraj wieczorem bylo tak zimno na dworze i padal deszcz masakra, a ja taki spiacy i oslabiony, caly dzien lezalem w lozku i wieczorem tez i cala noc, jak sie cieszylem, ze mam wielkie wyro i czysta ciepla posciel, i z misiem sobie spalismy, ale sobie wypoczalem, masakra pamietam jak w takie ulewy i zimno musialem do namiotu wracac w ulewach masakra jakas, a teraz mam wielkie wyro i ciepla posciel, jak mi dobrze bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu ok dzieki, to zostawiam, ale kupilem sobie 4 wklady jak cos 5 ostrzowe do golarki, to jak mi urosnie jeszcze troche, to wrzuce i zapytam xD dzienx xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 5 godzin temu Pracune jak robot, masakra. Pewnie że znacznie lepiej z kimś mieszkać niż samemu, o ile z tą osobą się miło przebywa. To nie jest ten co ma papugę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu no jak robot xD jutro ma wolne na szczescie ale jak sie ucieszyl, ze herbate zaproponowalem, ze zrobie haha, a mi sie az milo zrobilo xD papuge ma inny kolega, ale oboje w podobnym wieku sa, jeszcze 25 lat nie maja xD no tutaj kolega wspollokator to raz kiedys wpadnie jeden kumpel, a rodzice rzadko wpadaja, tak to siedzi sam caly czas, tez nigdzie nie wychodzi z domu masakra, a tak to ja jestem, i zawsze mu herbatke podam ciepla albo cos xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 5 godzin temu A potem ciężko musiało być te ubrania wysuszyć w namiocie w tym zimnie. Fajnie się śpi w łóżku gdy na zewnątrz słychać deszcz, kojąco działa ten dźwięk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 5 godzin temu A kto gotuje? Czy jadacie na mieście? Chociaż dwóch singli młodych to pewnoe zjada jakąś zupkę w proszku albo klopsy ze słoika to nie trzeba szykować typowo studenckie żarcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu Nom ja kiedys spalem na takim rozkladanym lozku tutaj, z ktorego deski wylatywaly czasami jak zbyt duzy ciezar hahah, to byla masakra, ale w maju miala Katiuszka wpasc to z kolega zalatwilismy wiekszy materac dla dwoch osob i zaslony do okien, no i tak zostalo juz, a teraz mam jeszcze wieksze wyro w ogole niz wtedy, i tak zostalo xD koldra nowa, czysta posciel, i jak cos to mama mi moze wyprac, i mam chyba z 5 poduszek Z misiem pluszowym sobie spimy, a mi tak dobrze bo wczoraj to powaznie bylo zimno, a ja tutaj u wspollokatora mi sie tak dobrze i spi i wypoczywa, masakra jakas... w Polsce codziennie niewyspany chodzilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Hebee napisał: A kto gotuje? Czy jadacie na mieście? Chociaż dwóch singli młodych to pewnoe zjada jakąś zupkę w proszku albo klopsy ze słoika to nie trzeba szykować typowo studenckie żarcie. przyjezdza do nas kolega po pracy i nam gotuje codziennie kolacje ostatnio zajeebisty english breakfast jadlem 3 dni temu xD albo np. makaron z tunczykiem i kukurydza przedwczoraj, idzie sie najesc chociaz dzisiaj po kapieli w lesie mam taka glodowke, ze wjeebalbym wielka pizze i kebab, ale szkoda mi 15 funtow u araba na jedzenie i chooy xD Edytowano 5 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 5 godzin temu Dla dziewczyny wyro szykowałeś, oj Ty nie taki święty jak soę wydaje A w Polsce to niewygodne było czy ktoś budził z rana że niewyspany byłeś? Zatrzymujesz się u babci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu zaslony do okien tez duzo pomagaja, bo tak to nie mialem xD no i ostatio kilka dni sie obudzilem, bo sie wspollokator obudzil i juz muzyke odpala a ja codziennie mysle sobie ja prdl 8 rano a on juz nie spi masakra, a ja wlaczam telefon patrze na godzine a tutaj 12:30 w poludnie xD i tak prawie codziennie mam xD haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Hebee napisał: Dla dziewczyny wyro szykowałeś, oj Ty nie taki święty jak soę wydaje A w Polsce to niewygodne było czy ktoś budził z rana że niewyspany byłeś? Zatrzymujesz się u babci? ja nie, ale ze katiuszka pisala, ze tutaj wpadnie i bedzie ze mna spala, to powiedzialem kumplowi, ze wpada kolezanka, a ci juz sie ciesza, a ten po pracy pojechal po nowy materac dla nas i nakrycie i w ogole i zaslony kupil i juz zesmy sie szykowali, a kumpel ze niewiadomo skad ta dziewczyna przyjezdza, to zeby troche prywatnosci miala hahah i wszyscy sie cieszylismy i czekalismy, a tu chuuj xD ale przynajmniej mam teraz wielkie wyro dla siebie i dla misia pluszowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu ale teraz mam jeeszcze inny materac, ktory z hotelu przywiozl taki wielki i wygodny, wiec spi sie jeszcze fajniej, i juz nie na Ziemi tylko normalnie na segmencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Nie miałam okazji makaronu z tuńczykiem. Zapamiętam zrobić raz. Dobry kolega że jeszcze gotuje dla was. Potem we trójkę pewnie jecie, to też ma towarzystwo niż w pojedynkę . Edytowano 5 godzin temu przez Hebee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu No pewnie, ze dobry, ja mam tylko kilku kolegow, ale dobrych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: ja nie, ale ze katiuszka pisala, ze tutaj wpadnie i bedzie ze mna spala, to powiedzialem kumplowi, ze wpada kolezanka, a ci juz sie ciesza, a ten po pracy pojechal po nowy materac dla nas i nakrycie i w ogole i zaslony kupil i juz zesmy sie szykowali, a kumpel ze niewiadomo skad ta dziewczyna przyjezdza, to zeby troche prywatnosci miala hahah i wszyscy sie cieszylismy i czekalismy, a tu chuuj xD ale przynajmniej mam teraz wielkie wyro dla siebie i dla misia pluszowego Nie mogę Jak się chłopacy ucieszyli. A tu lipa. Ale chociaż nowe rzeczy przywiezione. I się nie bała spać, to mnie zaskakuje, ja bym miała obawy ze znajomym z neta w jednym domu. Weź pomyśl co to może być np. z Leżakiem na kwadracie w gościnie zostać na noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu z racji, ze moj kumpel kiedys byl 15 lat menadzerem w pubie a teraz od dluzszego czasu pracuje w hotelu to nazywa siebie king of hospitality, wiec no lozko fajnie bylo poscielone i w ogole wszystko super, ale katiuszka nigdy nie wpadla, i tak jakos wyszlo xD a teraz mam ciepla koldre i koc jeszcze na koldrze i wygodne poduszki, i naprawde mi sie fajnie spi a w Polsce tez mialem fajne wyro, ale o 5-6 rano codziennie na nogach, a tutaj spie codziennie do 12 i wypoczywam i tutaj jakos zmeczony i niewyspany nie chodze jak w Polsce ciagle nawet wspollokator jak mnie zobaczyl, jak wrocilem z Polski mowi do mnie ze wygladam na zmeczonego i czemu, a ja mowie, ze nie wiem ale w Polsce codziennie o 5-6 rano juz nie spalem i nie moglem sie wyspac tam, nie wiem czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: No pewnie, ze dobry, ja mam tylko kilku kolegow, ale dobrych Lepiej mieć 2 czy 1 ale sprawdzonych przyjaciół co nie zostawią w potrzebie niż spędy wielkie na chacie tłok a byle jacy Edytowano 5 godzin temu przez Hebee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Hebee napisał: Nie mogę Jak się chłopacy ucieszyli. A tu lipa. Ale chociaż nowe rzeczy przywiezione. I się nie bała spać, to mnie zaskakuje, ja bym miała obawy ze znajomym z neta w jednym domu. Weź pomyśl co to może być np. z Leżakiem na kwadracie w gościnie zostać na noc haha wspollokator jeszcze do mnie ciekawi mnie czy to jakas fajna laska, a ja zobaczymy xD no nie no, pisala, ze tu przyjezdza i wpadnie do mnie, a jak sie zapytalem gdzie bedzie spala, to napisala, ze ze mna, no ale ostatecznie wynajela sobie hotel i nigdy sie nie spiknelismy nawet xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Hebee napisał: Lepiej mieć 2 czy 1 ale sprawdzonych przyjaciół co nie zostawią w potrzebie niż spędy wielkie na chacie tłok a byle jacy no najwazniejsze, zeby sobie ufac, i ze nie jestesmy zlodziejami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 78 Napisano 4 godziny temu jeszcze ojciec wspollokatora byl tutaj nowe drewniane panele klasc, i fajnie teraz jest a zaslony do okien szare, bo tak to bez zaslon spalem, a teraz zaslony zaslaniam i jest ciemno nawet w dzien xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 4 godziny temu Może w Polsce się nie wyspałaś bo byłeś w nowym miejscu. Zmiana otoczenia to też tak wpływa że się trudniej zasypia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach