Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElcie<3

Robie sobie wlasnie centrum dowodzenia do oceny FOTO, fajne?

Polecane posty

idzie do mnie z chin, 169 dolarow zaplacilem za sama konsole, tam snapdragon i amoled ekran 5.5, ludzie pisza w necie ze to najlepsza handheld konsola teraz

ja sobie jeszcze stacje dokujaca z 4 usb i hdmi 60fps do 4k zamowilem i szybke na ekran i etui do przenoszenia, w sumie z przesylka dhl 40 dolarow zaplacilem jakos 232 funtow, cos okolo 300 dolarow xD

dostlaem od rodziny kase na urodziny, to sobie sprezentowalem prezent i co 😄

na karcie sd bede mogl sobie drugi system operacyjny wgrac, ktory dziala na snapdragonach, musze rozeznanie zrobic, dobrze ze mam przyjaciela z niemiec co sie zna bardzo na komputerach i razem z nim sie cieszymy, bo on mi polecil ta konsole, a ja ze mialem hajs na koncie to zamowilem ze wszystkimi akcesoriami 😄

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

idzie do mnie z chin, 169 dolarow zaplacilem za sama konsole, tam snapdragon i amoled ekran 5.5, ludzie pisza w necie ze to najlepsza handheld konsola teraz

ja sobie jeszcze stacje dokujaca z 4 usb i hdmi 60fps do 4k zamowilem i szybke na ekran i etui do przenoszenia, w sumie z przesylka dhl 40 dolarow zaplacilem jakos 232 funtow, cos okolo 300 dolarow xD

Takie to małe a takie drogie

A dużo tam jest tych gier wgranych?

no na tym systemie bedzie android, wiec wszystkie emulatory konsol jakie dzialaja na android + wszystkie gry na android jakie sa, podobno dzialaja w ultra 😛

a na karcie sd bede mogl sobie zainstalowac linux, mysle, ze gentoo linux bym sprobowal, jesli dziala na arm snapdragonie, i bede mial wtedy androida i linuxa, wiec bede mogl sobie nawet serwery stawiac na tym konsololo, bo to bedzie superkomputer i konsola w jednym 😄

13 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

no na tym systemie bedzie android, wiec wszystkie emulatory konsol jakie dzialaja na android + wszystkie gry na android jakie sa, podobno dzialaja w ultra 😛

a na karcie sd bede mogl sobie zainstalowac linux, mysle, ze gentoo linux bym sprobowal, jesli dziala na arm snapdragonie, i bede mial wtedy androida i linuxa, wiec bede mogl sobie nawet serwery stawiac na tym konsololo, bo to bedzie superkomputer i konsola w jednym 😄

A nie lepiej było sobie zamiast tej konsoli kupić jakąś fajną Pusię albo jakąś lalę do dmuchania? za te 300 USD 

3 godziny temu, KochamElcie<3 napisał:

ine mam zadnych klientow

i nie mialem

w sumie to mam, dzisiaj ode mnie jeden klient na kolejny rok znowu VPS wynajal, wpadlo mi 60 dolarow na konto a co? 😛

KUUURWA JAK SPRZEDAJESZ VPN-Y? TO W OGÓLE LEGALNE? PEWNIE ZNOWU JAKIŚ SCAM JAK WTEDY 🤣

• Haha 1

wole konsole

nie vpny, tylko vps

na vps moge sobie postawic swoj vpn, na openBSD korzysta sie z iked do tego 🙂

po co mi pusia, jak mi zle to mam foty cudo laseczek na lapku w bikini i wlasna graba 😎😎😎

nie sprzedajemy, tylki wynajmujemy

jestem w teamie z doswiadczonymi sysadminami, AncientWisdom, ktory ma bogata zone, ktora lubi jezdzic na moto jak Katiuszka bardzo sie zna na serwerach, ja poki co sie ucze, ale tez kontaktuje sie z klientami i jestem odpowiedzialny za platnosci, bo za serwer dedykowamy trzeba placic co miesiac

na tej konsoli co mi idzie tez bede mogl sobie stawiac serwery, bo konsola zre moze 5 albo 10W pradu, raspberry pi jesscze mniej 

pamietam, jak mi Katiuszka pisala, ze z zona AncientWisdom bedzie jezdzic na moto, Boze dlaczego to nie wyszlo, tylko sie obrazila na mnie, dlaczego, a moglo byc tak pieknie, a ja juz bym nigdy nie byl samotny, mialbym cudowna i piekna Katiuszke obok

10 minut temu, ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ napisał:

A nie lepiej było sobie zamiast tej konsoli kupić jakąś fajną Pusię albo jakąś lalę do dmuchania? za te 300 USD 

Nie konsola lepsza 

to wspollokator tak by sie smial ze mnie ze nawet sobie nie wyobrazam, a on gra codziennie w gry na swoim telefonie, to ja konsola i bedziemy razem sobie grali i chuuj 😄

przynajmniej zadnej Katiuszce ani lachonowi nie udalo sie nas rozdzielic, hehe 😄

19 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

to wspollokator tak by sie smial ze mnie ze nawet sobie nie wyobrazam, a on gra codziennie w gry na swoim telefonie, to ja konsola i bedziemy razem sobie grali i chuuj 😄

przynajmniej zadnej Katiuszce ani lachonowi nie udalo sie nas rozdzielic, hehe 😄

On też pewnie by chciał spróbować jak to się robi z taką pusią

Ja np z chęcią bym taką za 300 przetestował 

a co to jest 300, na swieta znowu tyle uzbieram albo i wiecej, ja prdl rodzina mnie bardzo kocha do tego mi kase wysylaja na konto co tydzien, wiec nie wiem o co tyle zachodu xD

Edytowano przez KochamElcie<3

w zyciu bym nie wydal ani grosza na pusie, to takie laski mnie chcialy i zaprassaly, a ja bede sie ponizal ze sztucznymi puusiami, to jiz wolalbym zeby mi facet loda zrobil 🤣🤣🤣

w zyciu bym kasy na pusie nie wydal sztuczna, dla mnie to ponizenie totalne, wolalbym oddac bezdomnemu te 300 dolaroe, co tak przezywasz, to tylko 300 dolcow

xddd

ja zaraz sobie goraca kapiel biore, bo jestem na drugiej chacie xD

ale taka pogoda piekna, sloneczko swieci i mrozno, nic tylko wjeebac sie do bajorka, polezec w wodzie na plecach zamykajac oczy i patrzac w niebo, i pomyslec sobie o Katiuszce

kocham zime i w slonce te mrozne pogody xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się