Asiaanna 2 Napisano Listopad 21, 2024 Szukam czegoś praktycznego macie jakieś pomysły?? Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANDRZEJ 2 Napisano Listopad 21, 2024 Wiesz powinnaś sprecyzować czym się interesuje? Dla niektórych coś praktycznego to może być czapka albo młotek i gwoździe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiaanna 2 Napisano Listopad 22, 2024 Chłopak ma 33 lata myślałam o perfumach, ale nie chcę się przeliczyć. Nie wiem co mogłabym jeszcze wymyślisz oprócz perfum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joanna.darkiewicz94 0 Napisano Październik 7, 2025 Ciężko jest cokolwiek doradzić jak nie znamy Twojego chłopaka, ale myślę, że zawsze trafnym prezentem są rzeczy funkcjonalne, które się używa na co dzień. Często mam problem z wyborem prezentu dla płci przeciwnej i wtedy zaglądam na stronkę Paolo Peruzzi i wybieram coś z galanterii skórzanej - to zawsze trafiony prezent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach