Asiaanna 2 Napisano czwartek o 07:39 Szukam czegoś praktycznego macie jakieś pomysły?? Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANDRZEJ 2 Napisano czwartek o 09:36 Wiesz powinnaś sprecyzować czym się interesuje? Dla niektórych coś praktycznego to może być czapka albo młotek i gwoździe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano czwartek o 10:30 Jego wiek, zainteresowania dobrze byłoby podać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano czwartek o 10:31 Bez tego mogę polecić jakiś fajny kubek : ) jest bardzo praktyczny i uniwersalny... kwoty jaką chcesz wydać też nie podałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano piątek o 09:24 Możesz zrobić coś takiego : ) na urodziny jakby też nie było pomysłów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano piątek o 09:50 Tych propozycji jest tam dużo dużo więcej... fajny efekt ale nie wiem czy taka farbę gumową (?) nie wiem co to w ogóle jest... czy w ogóle da się u nas kupić. Szablony widziałam jakiś czas temu na aliexpress. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiaanna 2 Napisano piątek o 23:08 Chłopak ma 33 lata myślałam o perfumach, ale nie chcę się przeliczyć. Nie wiem co mogłabym jeszcze wymyślisz oprócz perfum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano 20 godzin temu Może być albo zestaw kosmetyków, lub czapka, rękawiczki, szalik... jakieś grube skarpety z zabawnym wzorem... takie propozycje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach