Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Robert11111

Rozważam czy odejść

Polecane posty

1 minutę temu, Hebee napisał:

Widzę właśnie 😄

Na wszelkie sposoby daje mu do zrozumienia że ma spadać na drzewo, łącznie z wprost powiedziane że to koniec😄

A było to powiedziane? W tym bełkocie bez akapitów mogło to mi umknąć. To skoro zakończyła, to dlaczego nadal się z nim spotyka? 

Widzę właśnie 😄

Na wszelkie sposoby daje mu do zrozumienia że ma spadać na drzewo, łącznie z wprost powiedziane że to koniec😄

Chęć spotykania się z kimś to wprost powiedziane że koniec ?

W ten wtorek byłem tam o 15.30 I wiem, że była wolna, bo zapytała się czy ja jestem wolny?

Była też sytuacja, że nie byliśmy umówieni na weekend, a ona do mnie wysłała o 18.30 sms, że jej były weźmie dzieci i ona by chciała ten weekend a nie następny, bo jej "tak pasuje". Odmówiłem na co usłyszałem, że jestem egoistą i widzę tylko czubek własnego nosa.

Przed chwilą, selkie napisał:

A było to powiedziane? W tym bełkocie bez akapitów mogło to mi umknąć. To skoro zakończyła, to dlaczego nadal się z nim spotyka? 

Ziemniak?😄

Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał:

Chęć spotykania się z kimś to wprost powiedziane że koniec ?

W ten wtorek byłem tam o 15.30 I wiem, że była wolna, bo zapytała się czy ja jestem wolny?

Była też sytuacja, że nie byliśmy umówieni na weekend, a ona do mnie wysłała o 18.30 sms, że jej były weźmie dzieci i ona by chciała ten weekend a nie następny, bo jej "tak pasuje". Odmówiłem na co usłyszałem, że jestem egoistą i widzę tylko czubek własnego nosa.

Jeśli komuś zależy to nie robi takich cyrkow.  Ma wyrąbane na niego. A może wręcz kręcić tak by go zniechęcić bo jest typ jak kleszcz.  Znudził się po tym czasie. Pisał też że ona rzuca facetów, tak jak pisał że wprost mu napisała 2x że to koniec. Serio nie osłabiaj mnie Ziemniak😄

2 minuty temu, Hebee napisał:

Ziemniak?😄

Co "ziemniak"? 

• Haha 1

3 minuty temu, Hebee napisał:

Jeśli komuś zależy to nie robi takich cyrkow.  Ma wyrąbane na niego. A może wręcz kręcić tak by go zniechęcić bo jest typ jak kleszcz.  Znudził się po tym czasie. Pisał też że ona rzuca facetów, tak jak pisał że wprost mu napisała 2x że to koniec. Serio nie osłabiaj mnie Ziemniak😄

Ma go dość i dalej uprawia z nim seks? Gdzie sens, gdzie logika Twoich wywodów. Ja bym raczej stawiała, że laska jest zaburzona i jeszcze wredna (pomijając, że to kolejna ściema moderatorska ten temat). W takim razie ziemniak ma rację - a niech ją ru... ten co drugi tydzień ;D

Edytowano przez selkie
  • Haha 1

Jak zwykle Iskro nie potrafisz odpowiedzieć na konkretnie zadane pytania, bo Twoje wywody nie mają sensu, więc po prostu nie odpowiadasz i rżniesz tzw głupa (tylko nie odklej się jak ostatnio, gdy wszyscy myśleli, że ktoś Ci konto ukradł, tak ci odbiło ;)). 

1 minutę temu, selkie napisał:

Ma go dość i dalej uprawia z nim seks? Gdzie sens, gdzie logika Twoich wywodów. Ja bym raczej stawiała, że laska jest zaburzona i jeszcze wredna (pomijając, że to kolejna ściema moderatorka ten temat). W takim razie ziemniak ma rację - a niech ją ru... ten co drugi tydzień ;D

Typ ma jej dość a ma radzone by dalej ją roochał a u niej to nie może być mimo że ma go dość póki się gość nie odczepi zniechęcony do reszty celowym robieniem z niego dobyla ?😄 jprle 

Przed chwilą, selkie napisał:

Jak zwykle Iskro nie potrafisz odpowiedzieć na konkretnie zadane pytania, bo Twoje wywody nie mają sensu, więc po prostu nie odpowiadasz i rżniesz tzw głupa (tylko nie odklej się jak ostatnio, gdy wszyscy myśleli, że ktoś Ci konto ukradł, tak ci odbiło ;)). 

Twoje uprzedzenie z boolu doopy przekracza granice😄

Btw, pierwsza zmiana zakończona czy druga rozpoczęta na dobre?😄

2 minuty temu, Hebee napisał:

Typ ma jej dość a ma radzone by dalej ją roochał a u niej to nie może być mimo że ma go dość póki się gość nie odczepi zniechęcony do reszty celowym robieniem z niego dobyla ?😄 jprle 

typ ma dość jej zachowań do związku się nie nadaje ale to nie wyklucza róchania

nie jesteś facetem więc nie rozumiesz

Przed chwilą, Hebee napisał:

Twoje uprzedzenie z boolu doopy przekracza granice😄

Btw, pierwsza zmiana zakończona czy druga rozpoczęta na dobre?😄

Ja jestem tylko na pierwszej zmianie, to Ty lubisz noce poświęcać oblechom i świrom (ciekawa lektura rano, gdy chichoczesz na obleśne teksty) 🙂

Jeśli przestanie się angażować emocjonalnie i zabiegać, a zacznie instrumentalnie korzystać z seksu, to ona zostanie jako de.bilka 🙂

8 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

typ ma dość jej zachowań do związku się nie nadaje ale to nie wyklucza róchania

nie jesteś facetem więc nie rozumiesz

Typ pisze że ma jej dość, rozważa to zakończyć i o tym piszę, a nie że to wyklucza  roochanie, bo rozumiem bdb facetow (zapomniałes dodać- swiń), natomiast w tym przypadku roochanie nawet takie świńskie wyklucza to, bo ona ma go serdeczne dość, więc  powinien mieć trochę godności jednak nawet jako świnia i kleszcz😄.  jprle nie mogę z Tobą weź 😄

Edytowano przez Hebee

5 minut temu, selkie napisał:

Ja jestem tylko na pierwszej zmianie, to Ty lubisz noce poświęcać oblechom i świrom (ciekawa lektura rano, gdy chichoczesz na obleśne teksty) 🙂

Jeśli przestanie się angażować emocjonalnie i zabiegać, a zacznie instrumentalnie korzystać z seksu, to ona zostanie jako de.bilka 🙂

Ptaszek mi wyćwierkał co nieco o Tobie 😉 

Zaznaczę tylko, że powiedziała mi "to koniec" w nerwach i kilka godzin później twarzą w twarz mi powiedziała "cofam to zerwanie." Tak, daje mi sprzeczne informacje, bo kiedy się już spotkamy to mnie przytula itd. Jeśli nie, jest źle.

1 minutę temu, Robert11111 napisał:

Zaznaczę tylko, że powiedziała mi "to koniec" w nerwach i kilka godzin później twarzą w twarz mi powiedziała "cofam to zerwanie." Tak, daje mi sprzeczne informacje, bo kiedy się już spotkamy to mnie przytula itd. Jeśli nie, jest źle.

Autorze provo, trzymaj się bardziej szczegółów swej twórczości nast razem  😉

Ja bym sobie dala spokoj calkowicie, szkoda nerwow i marnowania czasu.

A sam seks dla seksu nie jest niczym zlym, ale jesli obie osoby wiedza, ze to tylko o to chodzi i im to pasuje.

4 minuty temu, Hebee napisał:

Nie chciałem od razu się rozwlekać. Dlatego teraz wyjaśniam.

BTW, seks normalnie jest.

Przed chwilą, Robert11111 napisał:

Nie chciałem od razu się rozwlekać. Dlatego teraz wyjaśniam.

BTW, seks normalnie jest.

Mhm.

😄 

7 minut temu, Hebee napisał:

Raczej kazdy zrozumial, ze wysyla mu sprzeczne sygnaly oprocz Ciebie.

11 minut temu, Hebee napisał:

Ptaszek mi wyćwierkał co nieco o Tobie 😉 

Nie ośmieszaj się 🙂

8 minut temu, Hebee napisał:

Ale to wiadomo, że to prowo modka. Jednak zakładając hipotetycznie taką sytuację, to Twoja jej ocena nie ma sensu. 

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

Raczej kazdy zrozumial, ze wysyla mu sprzeczne sygnaly oprocz Ciebie.

Robi wszystko by się typa pozbyć. Założę się że ma na oku nowego, albo rozgląda za nowym, a że czasem potrzeba nagli bardziej, jak to u kobiet, to robi oczko, no bo czemu nie  skoro co prawda znudzony model ale jeszcze jest pod ręką, choć 1 nogą już na złomie😄

2 minuty temu, selkie napisał:

Nie ośmieszaj się 🙂

😙

Chciałem jeszcze dodać, że jest inna kiedy się widzimy to jest inaczej. Zmienia się okolo 3h przed tym jak wychodzę. Oddala się i to czuć. Nie ghostuje mnie w sms nawet jak jest wściekła. Ale potrafi napisać "nie chce pisać", ale odpowiada. Natomiast nie che się spotykać pomiędzy weekendami.

Ale to wiadomo, że to prowo modka. Jednak zakładając hipotetycznie taką sytuację, to Twoja jej ocena nie ma sensu. 

No nie gadaj że provo😄 Co do reszty postu:😉

Robi wszystko by się typa pozbyć. Założę się że ma na oku nowego, albo rozgląda za nowym, a że czasem potrzeba nagli bardziej, jak to u kobiet, to robi oczko, no bo czemu nie  skoro co prawda znudzony model ale jeszcze jest pod ręką, choć 1 nogą już na złomie😄

No raczej zaangazowana nie jest, ale nie ma sensu zgadywac co siedzi w czyjejs glowie, mozna jedynie zadecydowac czy nam taka sytuacja pasuje czy nie.

No czyli rada ziemniaka jest dobra - niech typ wycofa zaangażowanie uczuciowe i sobie pokorzysta 🙂 Skoro kobieta nie potrafi jasno zerwać. 

• Haha 1

Też mam takie wrażenie. Dlatego nie chcę marnować czasu.

😙

Nie rozumiem, dlaczego posyłasz mi emotkę buziaka, nie spoufalaj się 🙂

No czyli rada ziemniaka jest dobra - niech typ wycofa zaangażowanie uczuciowe i sobie pokorzysta 🙂 Skoro kobieta nie potrafi jasno zerwać. 

No jeśli nie ma krzty godności to tak😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się