Ktoś całkiem obcy 288 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: No ale kto mi nie wierzy? Jesteś w stanie wymienić kogoś konkretnie? Oprócz siebie? A ktoś z kiki ci wierzy bo wątpię nawet jak płaską klatą hołdujesz im za poklepanie po plecach Ktoś w ogóle potwierdzi twoją pleć wątpię. Ktoś potwierdzi tą warszafke i syna mocno wątpliwe. Nawet oni czają że musiałaś mieć niewyobrażalne kompromy, bo nikt oprócz ciebie nie ukrywa aż tak flagowca A drewnianą będę cię nazywał ponownie bo masz kijka w dupce jak ona i stosujesz tą samą formę narracji Edytowano 12 godzin temu przez Ktoś całkiem obcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 540 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Tak tak drewniana do tej pory nie ja tylko ty wyjesz po stracie ero , bo tam chociaż sobie zwaliłaś ze starymi onanami. Btw akurat wyborowa vodka jest chyba na niemal całym świecie i jak wyjdziesz spod kamienia to zobaczysz Dobra, mielisz łapami powietrze nie żeby kogoś trafić, tylko żeby się w ogóle nie wywrócić. No nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 288 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, Chochlik napisał: Przecież wiem Ale mnie nie przeszkadza nawet jak będziesz tu siedzieć całodobowo , bo to nie moje zdrowie. Udzieliłem ci tylko reprymendy, bo to aż w oczy razi że jedziesz na jednym wozie z gościem który nie ukrywa jak przegrywa, a ty wielki wygryw chcesz być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 540 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: A ktoś z kiki ci wierzy bo wątpię nawet jak płaską klatą hołdujesz im za poklepanie po plecach Ktoś w ogóle potwierdzi twoją pleć wątpię. Ktoś potwierdzi tą warszafke i syna mocno wątpliwe. Nawet oni czają że musiałaś mieć niewyobrażalne kompromy, bo nikt oprócz ciebie nie ukrywa aż tak flagowca A drewnianą będę cię nazywał ponownie bo masz kijka w dupce jak ona i stosujesz tą samą formę narracji A od kiedy ty jesteś ekspertem co myśli "klika"? Ksysiu, ty nie jestes cale forum, zawsze tak ci sie wydaje i za kazdym razem wychodzisz na głupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 288 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał: A od kiedy ty jesteś ekspertem co myśli "klika"? Ksysiu, ty nie jestes cale forum, zawsze tak ci sie wydaje i za kazdym razem wychodzisz na głupa Bo widziałem wasze interakcje i nawet byłaś na forum u pieprz, ale nawet cię nie zauważyli i wróciłaś skazana tutaj Kolejna kwestia jak mi wytłumaczysz fakt , że kiedy bym się nie wpisał to kwestia kilku minut i już siedzisz mi na ogonie I to nie są jednostkowe przypadki bo latami siedzisz jak pies przy mnie , to jak może wyglądać twoje życie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 12 godzin temu 3 godziny temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Dziwię się komukolwiek kto wchodzi w związku dla takiej częstotliwości po co? Różni ludzie mają różne potrzeby, ty musisz raz na 3 dni, drugiemu raz na tydzień, a trzeciemu raz na miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leͥgeͣnͫd 3 Napisano 12 godzin temu 14 minut temu, Hebee napisał: A mam trochę stresa. Ale myślę że pewnie sądzisz że z innego powodu. Ja nie sądzę Ja to wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 419 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ale mnie nie przeszkadza nawet jak będziesz tu siedzieć całodobowo , bo to nie moje zdrowie. Udzieliłem ci tylko reprymendy, bo to aż w oczy razi że jedziesz na jednym wozie z gościem który nie ukrywa jak przegrywa, a ty wielki wygryw chcesz być. Udzielasz reprymendy nic zabawniejszego dziś nie przeczytam. A co zrobisz jak oleje sobie twoja reprymendę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 288 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Dobra, mielisz łapami powietrze nie żeby kogoś trafić, tylko żeby się w ogóle nie wywrócić. No nara Nara drewniana amebko tylko że ty zaraz wrócisz i będziesz głupa palić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 288 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Chochlik napisał: Udzielasz reprymendy nic zabawniejszego dziś nie przeczytam. A co zrobisz jak oleje sobie twoja reprymendę? To do ignora trzeba mnie podać co jest awykonane i o czym wieme. Ja już tak znam wasze zwyczaje , że z góry wiem co nastąpi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 12 godzin temu 29 minut temu, Hebee napisał: Avek mam ale nie za radą niczyją i nie dla nikogo, ani nie planowane, no i nie na stałe bo to nie ma sensu. Danie nowego życia zawsze ma sens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, kris888 napisał: Różni ludzie mają różne potrzeby, ty musisz raz na 3 dni, drugiemu raz na tydzień, a trzeciemu raz na miesiąc. Trzy razy dziennie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 100 Napisano 11 godzin temu 12 minut temu, Leͥgeͣnͫd napisał: Ja nie sądzę Ja to wiem To mnie oświeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 100 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Danie nowego życia zawsze ma sens Jaki filozof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 288 Napisano 11 godzin temu 51 minut temu, Hebee napisał: Raz przyszła mi taka myśl, że to jest swoista forma pasożytnictwa. Na tym forum i w ogóle w wirtualnej rzeczywistości Sprawa jest prosta mianowicie te kobiety które go lżą całe dnie nie potrafią inaczej rozmawiać, bo jeszcze nikt ich nie widział żeby jadu nie upuszczały. A że muszą odreagować jakieś dziadostwo z reala to swoją drogą i koło się zamyka. Jeszcze można pociągnąć z czego żyją, bo czasu mają aż nadmiar... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 419 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: To do ignora trzeba mnie podać co jest awykonane i o czym wieme. Ja już tak znam wasze zwyczaje , że z góry wiem co nastąpi. Ale dlaczego mam cię dawać do ignora? Jak nie będę miała ochoty to ci nie odpisze nawet widząc że i co do mnie piszesz. Zresztą nie denerwujesz mnie, tylko uważam że masz obrzydliwe pedoʻfilskie teksty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leͥgeͣnͫd 3 Napisano 11 godzin temu 18 minut temu, Hebee napisał: To mnie oświeć. Tutaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 100 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Leͥgeͣnͫd napisał: Tutaj? Niec wiem czego się spodziewać więc lepiej nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leͥgeͣnͫd 3 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Hebee napisał: Niec wiem czego się spodziewać więc lepiej nie. Siewie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 11 godzin temu 29 minut temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Danie nowego życia zawsze ma sens nie sztuka narobić dzieci. trzeba je jeszcze przynajmniej do 18 utrzymać i wychować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wuja Staszek 13 Napisano 11 godzin temu 22 minuty temu, Chochlik napisał: Ale dlaczego mam cię dawać do ignora? Jak nie będę miała ochoty to ci nie odpisze nawet widząc że i co do mnie piszesz. Zresztą nie denerwujesz mnie, tylko uważam że masz obrzydliwe pedoʻfilskie teksty. Dziadek nie pierwszy raz udziela złotych rad, do których sam się nie stosuje. Mam na mailu przynajmniej 20 kopii pw z wyzwiskami od ukrów i blokadą od Krzysia. Zresztą ten uszaty idol dziaduni z podlasia też ma krótką pamięć... Każdy ponad każdym, bla bla, dziadku https://www.donald.pl/artykuly/f2u7Todi/ktos-nagral-sokola-jak-wyzywa-sie-na-pracowniku-obslugi-technicznej-podczas-koncertu zapodaj koleżankom jakąś muzyczkę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 11 godzin temu dziad to ty jestes srun i do tego menda pospolita, toksyk, manipulant, klamca, bo klamac to ty uwielbiasz, komus prosto w twarz i w realu jakbys tak kogos oklamal, jak tutaj na srorum albo w internecie to bys od razu strzala w ten pospolity pysk dostal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wuja Staszek 13 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: dziad to ty jestes srun i do tego menda pospolita, toksyk, manipulant, klamca, bo klamac to ty uwielbiasz, komus prosto w twarz i w realu jakbys tak kogos oklamal, jak tutaj na srorum albo w internecie to bys od razu strzala w ten pospolity pysk dostal Wszyscy knują przeciwko tobie, zgadza się. Ja ..., ty masz 30-lat typie, a mentalność 5-latka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 11 godzin temu Wszyscy knują przeciwko tobie, zgadza się. Ja ..., ty masz 30-lat typie, a mentalność 5-latka. x przestan do mnie pisac gnooju bo brzydzi mnie to jakim obslizglym lajdakiem i klamca jestes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, kris888 napisał: nie sztuka narobić dzieci. trzeba je jeszcze przynajmniej do 18 utrzymać i wychować. To leci samo praktycznie jak byles w gimnazjum i se waliles konia po szkole to ja w tym czasie bawiłem dziecko sis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 288 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 godziny temu, Wuja Staszek napisał: Dziadek nie pierwszy raz udziela złotych rad, do których sam się nie stosuje. Mam na mailu przynajmniej 20 kopii pw z wyzwiskami od ukrów i blokadą od Krzysia. Zresztą ten uszaty idol dziaduni z podlasia też ma krótką pamięć... Każdy ponad każdym, bla bla, dziadkapodaj koleżankom jakąś muzyczkę xD Lecz kompleks wieku średniego , bo ty jesteś dużo starszy ode mnie i lecz też obsesję na moi punkcie bo skończysz jak śliwka wykopku bezrobotny No i co że pocisnął frajerowi,a ty to rozumiem istny Jezusek i nikogo nigdy nie obrażałeś ukrowy hipokryto. Edytuj Edytowano 7 godzin temu przez Ktoś całkiem obcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 288 Napisano 7 godzin temu 4 godziny temu, Wuja Staszek napisał: Wszyscy knują przeciwko tobie, zgadza się. Ja ..., ty masz 30-lat typie, a mentalność 5-latka. A w czym on ci przeszkadza i nie masz bliższego w rodzinie że za nim latasz i prowokujesz Iwanie groźny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach