Wuja Staszek 13 Napisano 8 godzin temu (edytowany) tak się jakieś ruskie rapsy łudząco podobne do polskich nazywały, ale google nie znajduje... mógłbym kogoś zapytać, żeby odświeżył mi pamięć, ale ten pretekst zachowam dla Białorusi na ich wybory to jest świetna muzyczka, wąs elegancki też... ciągle zapominam, żeby sobie taki sam wyhodować Edytowano 8 godzin temu przez Wuja Staszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wuja Staszek 13 Napisano 8 godzin temu Nawet Dariuszowi się ten wąs widzi. I jej mamie również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 59 Napisano 7 godzin temu A ja dam poradnik jak umalować usta xD mhm soczyście xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 7 godzin temu nie klikam i nie czytam bo grozi to rakiem mozgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 59 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Ty lepiej uważaj na rak odbytu xD Edytowano 7 godzin temu przez Ghost of You Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 7 godzin temu mi takie rzeczy nie groza, bo myje regularnie swoja puupcie w lesnym strumyku z krystalicznie czysta woda i naturalne mydelka a do tego nie jestem bisexem jak twoj chlopak srun, ktory ma ciagoty do facetow, wiec przykro mi, ale nie chce mi sie z toba pisac, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 59 Napisano 7 godzin temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 7 godzin temu skoncz mnie podrywac klaudiusz, bo nie jestem toba zainteresowany, mam ciekawsze rzeczy do roboty niz pisanie z toba, wiec spadam, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 6 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Ghost of You napisał: Ty lepiej uważaj na rak odbytu xD Jak dobrze że tobie żeński praviczku weneryki nie grożą xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 59 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Czyste niebo napisał: Jak dobrze że tobie żeński praviczku weneryki nie grożą xD Nom, bo się nie puszczam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 6 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Ghost of You napisał: Nom, bo się nie puszczam xD No z nikim nigdzie. Fakt Karol Nawrocki jest nawet podobny do A. Dudy. Edytowano 7 godzin temu przez Czyste niebo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Ghost of You napisał: Nom, bo się nie puszczam xD na privkach ze srunami sie puszczasz, a niedlugo twoj ukochany ksiaze z bajki - srun, ktory placi prostytutkom na parkingach za handjoby i ch** niewiadomo w co wsadzal w ciebie wsadzi, wiec uwazaj xD Edytowano 7 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 59 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Czyste niebo napisał: No z nikim nigdzie. Fakt W necie trochę pogadam i jest git xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 59 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: na privkach ze srunami sie puszczasz, a niedlugo twoj ukochany ksiaze z bajki - srun, ktory placi prostytutkom na parkingach za handjoby i ch** niewiadomo w co wsadzal w ciebie wsadzi, wiec uwazaj xD On też się nie puszcza, a już na pewno nie z prostytutkami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Ghost of You napisał: W necie trochę pogadam i jest git xD Karol Nawrocki jest nawet podobny do A. Dudy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 7 godzin temu ty jestes klamca, tak jak srun, wiec mnie nie oszukasz broniac swojego ukochanego, a poza tym privki Elci co innego pokazaly wiec wiesz, idz klamac kogos innego, bo ja nie bede sie nabieral na wasze bajeczki papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wuja Staszek 13 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Czyste niebo napisał: Jak dobrze że tobie żeński praviczku weneryki nie grożą xD Tobie też nie grożą wenery, stąd nasuwa się pytanie gdzie wkładałeś to mikroprącie, że tak obleśnie wygląda. Nie ogarniam jak w ogóle można było czymś takim zaświecić publicznie i to jeszcze na dyskusji ogólnej mehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 6 godzin temu (edytowany) za to od twoich i sranulki teczowych milosci i kochania sie nad zycie to rak mozgu nie grozil, hahah xD jestes takim oblesnym smieciem, ze nawet MysiaSysia zlapala do ciebie uraz, tak samo jak do goownolki ty pospolity lajdaku sliski, mitomanie spadam stad, nie chce mi sie z wami pisac, nara a moja babcia, ktorej mi zazdrosci twoja ukochana klaudiusz powiedziala, ze sranulka to kuurwiszcze i niech sobie teraz chowa goowniaki haha, i ma racje stala sie koorwa bo sie zadala ze srunem i klaudiusz taka sama jest prostyytuta zegnam Edytowano 6 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wuja Staszek 13 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Ghost of You napisał: W necie trochę pogadam i jest git xD Coś Ci potem napiszę odnośnie tych rozmów w necie, akurat muszę się przemieścić na drugi koniec miasta Leżak sprawdzę twoją teorię o tanim taxi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wuja Staszek 13 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: za to od twoich i sranulki teczowych milosci i kochania sie nad zycie to rak mozgu nie grozil, hahah xD Ty nie siedzisz wcale po dobroci u jakiegoś psychola na melinie, tylko własna rodzina ma dosyć twojego ...enia i do świąt się pewnie nie będziesz u matki pokazywał. Hahaha, ha tfu Edytowano 6 godzin temu przez Wuja Staszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 6 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Wuja Staszek napisał: Tobie też nie grożą wenery, stąd nasuwa się pytanie gdzie wkładałeś to mikroprącie, że tak obleśnie wygląda. Nie ogarniam jak w ogóle można było czymś takim zaświecić publicznie i to jeszcze na dyskusji ogólnej mehehe No mi nie grozi bo nie wynajmuje najtańszych przydrożnych prostytutek ani nie szukam facetów żeby mnie zapieli w kakał na portalach dla gejów. Pilnuj się tam i rób regularne badania zajadając te kwaśne lwowskie jabłka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 6 godzin temu Katiuszka pisala ze mna na priv przez tyle czasu, i codziennie mi pisala, ze jestem cudownym chlopakiem, dobrze ze obok nie bylo zadnych srunow i innych, ktorzy jej srali do glowy na moj temat, no moze dlatego ze ona nie jest taka glupia jak klaudiusz, zeby sie zadawac z takimi przegrywami jak srun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 6 godzin temu y nie siedzisz wcale po dobroci u jakiegoś psychola na melinie, tylko własna rodzina ma dosyć twojego ...enia i do świąt się pewnie nie będziesz u matki pokazywał. Hahaha, ha tfu x ehe, oczywiscie wszystko co piszesz to klamstwa, psychol to ty jestes klamliwy lajdaku, ja nigdy nikogo nie oklamuje w realu ani w internecie, a ty nagminnie to robisz cwaniaku, jestes takim klamliwym skunksem, ze to przechodzi ludzkie pojecie, a klaudiusz jest glupia jak but ze sie z toba zadaje, dziwaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 59 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Wuja Staszek napisał: Coś Ci potem napiszę odnośnie tych rozmów w necie, akurat muszę się przemieścić na drugi koniec miasta Leżak sprawdzę twoją teorię o tanim taxi Tylko nie wsiadaj do ubera z Gruzinem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 6 godzin temu do mojej mamusi regularnie chodze i ja odwiedzam, gotuje mi obiadki, piecze serniki dla mnie i mojego wspollokatora, i opiekowalem sie niedawno chata i dwoma kotami i mama mnie bardzo kocha, a ty dalej wymyslaj bajeczki ty tuumanie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 6 godzin temu Tylko nie wsiadaj do ubera z Gruzinem x niech wsiadzie, moze w koncu poczuje swoje powolanie, jak mu gruzin zapakuje do srodka XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wuja Staszek 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ghost of You napisał: Tylko nie wsiadaj do ubera z Gruzinem Uberem jutro wrócę, żeby porównać koszty ze standardowym taxi. Może i z Gruzinem, nie będę wybrzydzał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 6 godzin temu Uberem jutro wrócę, żeby porównać koszty ze standardowym taxi. Może i z Gruzinem, nie będę wybrzydzał x nom, marzysz o kuutandze gruzina, ty cieply gejjuuchu dlaczego rozsylasz wszystkim zdjecie swojej oblesnej pasztetowej? a moze to ojciec zrobil cie taka miekka klucha, dlatego taki glupi jestes? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 6 godzin temu dobrze, ze ja sraudiuszowi nie wyslalem foto swojej kuutangi jak mnie prosila 4 razy, bo raz ze nie jestem takim iiddiota jak srun a dwa zaraz by foto na calym srafe latalo tak samo by bylo gdybym sranulce wyslal foto czlonka, gdy mnie blagala ohh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Uberem jutro wrócę, żeby porównać koszty ze standardowym taxi. Może i z Gruzinem, nie będę wybrzydzał x nom, marzysz o kuutandze gruzina, ty cieply gejjuuchu dlaczego rozsylasz wszystkim zdjecie swojej oblesnej pasztetowej? a moze to ojciec zrobil cie taka miekka klucha, dlatego taki glupi jestes? xD Rozsyła bo szuka partnera a co robił tato w wannie to lepiej nie wnikać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach