Hebee 102 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ciekawe Magi gdzie się podziewa, to może temat się założy żeby nie śmiecić Iskrze Piszcie tu jak chcecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 291 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: To że my czegoś nie pojmujemy nie oznacza że to nie ma sensu a tam czas płynie inaczej Z jakiegoś powodu jesteśmy zablokowani , że nie rozumiemy i nie wiemy wszystkiego. Albo porzucili eksperyment po tym jak zasiali planetę bo może wiązało się to ze zbyt dużymi kosztami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 694 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Z jakiegoś powodu jesteśmy zablokowani , że nie rozumiemy i nie wiemy wszystkiego. Albo porzucili eksperyment po tym jak zasiali planetę bo może wiązało się to ze zbyt dużymi kosztami Myślę że na ziemi są jednostki nadzorujące w kontakcie ze stwórcami, myślę że eksperyment trwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 291 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Hebee napisał: Piszcie tu jak chcecie. To będzie się wiązało z dużym ruсhem i gwałtownymi zwrotami akcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 694 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: To będzie się wiązało z dużym ruсhem i gwałtownymi zwrotami akcji Dziś będzie spokojnie i melancholijnie bo wichrzyciela Tajemniczego gdzieś wcięło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 291 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, parabatai napisał: Myślę że na ziemi są jednostki nadzorujące w kontakcie ze stwórcami, myślę że eksperyment trwa Są też teorie , że jesteśmy nosicielami ich organizmów. Może chodzi o tą energię po śmierci i oni to zabierają gdzieś w jakimś celu. To byłoby nawet sensowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 694 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Są też teorie , że jesteśmy nosicielami ich organizmów. Może chodzi o tą energię po śmierci i oni to zabierają gdzieś w jakimś celu. To byłoby nawet sensowne Venom mi się skojarzył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 291 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, parabatai napisał: Dziś będzie spokojnie i melancholijnie bo wichrzyciela Tajemniczego gdzieś wcięło Nie chwalmy dnia bo się jeszcze nie skończył i do północy dużo się może wydarzyć. Ja nie wierzę że już znowu weekend i nie wiem co zrobić z wolnym czasem w co ręce włożyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 291 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Venom mi się skojarzył Dobry oglądałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 694 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Nie chwalmy dnia bo się jeszcze nie skończył i do północy dużo się może wydarzyć. Ja nie wierzę że już znowu weekend i nie wiem co zrobić z wolnym czasem w co ręce włożyć Nie masz nic do roboty czy tyle roboty że nie wiesz co najpierw ogarnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 694 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Dobry oglądałem. Zabawny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 291 Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, parabatai napisał: No i strach przed brakiem kontroli A człowiek nienawidzi stanu w którym ma poczucie że czegoś nie kontroluje 13 minut temu, parabatai napisał: Miałam właśnie Ciebie pytać o której tu wpadnie Aż tak blisko nie jestem żeby wiedzieć ale bardzo fajna dziewczyna, bo naturalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 25 Napisano 9 godzin temu 46 minut temu, Hebee napisał: Ja się z nim zgadzam, tylko że trudno tak żyć, więc trzeba znaleźć złoty środek, bo wyścig szczurów to bez sensu. Po co piszesz bzdury czy jest tak żle? Na co piszesz po co i do kogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 694 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Aż tak blisko nie jestem żeby wiedzieć ale bardzo fajna dziewczyna, bo naturalna To dlaczego jeszcze nie jesteś blisko, czekasz aż ktoś Ci ją buchnie spod nosa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 291 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Nie masz nic do roboty czy tyle roboty że nie wiesz co najpierw ogarnąć? Nic do roboty nawet sprzątać nie ma co , bo byłem gościem w domu przez tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 694 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Nic do roboty nawet sprzątać nie ma co , bo byłem gościem w domu przez tydzień Pozazdrościć ja będę tyrać cały weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 291 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, parabatai napisał: Pozazdrościć ja będę tyrać cały weekend W dzień będę miał jakieś zajęcia ale to jutro za dnia. Tyrać powiadasz to kasa będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 102 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, kiii napisał: Po co piszesz bzdury czy jest tak żle? Na co piszesz po co i do kogo. A tak ogólnie, do nikogo konkretnego. Najlepiej to żyć tak żeby mieć co potrzeba do życia z materialnych rzeczy, ale nie gonić za niczym i korzystać z życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 694 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: W dzień będę miał jakieś zajęcia ale to jutro za dnia. Tyrać powiadasz to kasa będzie Nie będzie, tyle płacą że mogą wymagać 🫤 ale sobie to odbiorę kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 160 Napisano 8 godzin temu 28 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ciekawe Magi gdzie się podziewa, to może temat się założy żeby nie śmiecić Iskrze Jestem u znajomych. Będę ale pewnie gdzieś za godzinkę. A co już się mnie nie możecie doczekać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 291 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Jestem u znajomych. Będę ale pewnie gdzieś za godzinkę. A co już się mnie nie możecie doczekać? No i dzisiaj można nockę zarwać, bo jutro pospać dłużej można. Uważaj bo jak jechałem to jest tak ślisko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 694 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: Jestem u znajomych. Będę ale pewnie gdzieś za godzinkę. A co już się mnie nie możecie doczekać? Ja tęsknię strasznie Tajemniczy również a Promyk sam się wypowie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 291 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, parabatai napisał: Nie będzie, tyle płacą że mogą wymagać 🫤 ale sobie to odbiorę kiedyś Z moim zawodem mogę sobie pozwolić żeby się zwolnić i iść tam gdzie lepiej płacą. Tylko że dojazd się wydłuży, a to znowu koszta i czas... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 291 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Ja tęsknię strasznie Tajemniczy również a Promyk sam się wypowie Ja między wierszami przekazuje tęsknotę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 694 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Z moim zawodem mogę sobie pozwolić żeby się zwolnić i iść tam gdzie lepiej płacą. Tylko że dojazd się wydłuży, a to znowu koszta i czas... Problem w tym że w mojej branży chyba nigdzie więcej nie zarobię, tak naprawdę zarabiam więcej niż inni na rynku w moim zawodzie i z moim doświadczeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 694 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ja między wierszami przekazuje tęsknotę Twoja tęsknota nawet nie wypowiedziana jest oczywista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 291 Napisano 8 godzin temu 27 minut temu, parabatai napisał: To dlaczego jeszcze nie jesteś blisko, czekasz aż ktoś Ci ją buchnie spod nosa? Ja stopniowo buduje i wznoszę pewne rzeczy i im trudniej tym lepiej się później docenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 694 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ja stopniowo buduje i wznoszę pewne rzeczy i im trudniej tym lepiej się później docenia. Gra wstępna jest fajna ale jak trwa za długo może znurzyć a nawet wkurzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 291 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, parabatai napisał: Twoja tęsknota nawet nie wypowiedziana jest oczywista Twojej uwadze to nic nie umknie Filmy jakieś masz ? Trzeba cuś odpalić, bo lubię mieć podzielną uwagę Maksymalnie trzy rzeczy -rozmowa, muzyka i film. A później to składam w całość. Poryte wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 694 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Twojej uwadze to nic nie umknie Filmy jakieś masz ? Trzeba cuś odpalić, bo lubię mieć podzielną uwagę Maksymalnie trzy rzeczy -rozmowa, muzyka i film. A później to składam w całość. Poryte wiem Ze kobiety mają podzielną uwagę to wiem, ale żeby facet? To zaskok Nic ostatnio nie oglądałam muszę przejrzeć Netflixa. Między Wami jest chemia którą widać słychać i czuć i to jest bardzo fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach