na__widoku 9 Napisano 23 Listopad jak ktoś chce sie spotkać to chętnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na__widoku 9 Napisano 23 Listopad 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: na seeks? chciałbyś geju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na__widoku 9 Napisano 23 Listopad 18 minut temu, KochamElcie<3 napisał: bo jestem przystojnym i ladnie pachnacym facetem, masz szanse na faceta tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 150 Napisano 23 Listopad Zapale sobie bongo, blanty już nie kopią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 853 Napisano 23 Listopad 4 godziny temu, malowany napisał: Zapale sobie bongo, blanty już nie kopią To zrob haszkomore albo walnij wiadro. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sihbob 6 Napisano 23 Listopad 9 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To zrob haszkomore albo walnij wiadro. xd Ela palisz marihuane z synem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sihbob 6 Napisano 23 Listopad 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: A czemu nie pod hipermarket śródmieście Bo tam nie ma hipermarket 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 853 Napisano 23 Listopad 6 godzin temu, na__widoku napisał: jak ktoś chce sie spotkać to chętnie Niestety nie ma mnie w stolicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 853 Napisano 23 Listopad 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Daleko od hipermarket jak se dajesz radę Przez 2 dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 150 Napisano 24 Listopad 22 godziny temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To zrob haszkomore albo walnij wiadro. xd Na wiadro, to ty sobie elcia możesz usiąść hue hue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 150 Napisano 24 Listopad Przed chwilą, The Big Siur napisał: Gdzie masz w Warszawie w śródmieściu hipermarket mitomanie? On na biedronke mówi hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 150 Napisano 24 Listopad Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17 napisał: U mnie z obu stron dwa są huh Zrób foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 853 Napisano 24 Listopad 2 godziny temu, malowany napisał: Na wiadro, to ty sobie elcia możesz usiąść hue hue Mogę? Ach dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sinbad 0 Napisano 24 Listopad 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Mogę? Ach dziękuję. byłem na Brzeskiej i spytałem sie pierwszego lepszego ziomka w bramie czy zna Elżbiete Gł...k i on powiedział że zna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach