KochamElcie<3 223 Napisano 23 Listopad (edytowany) Golic brode? https://i.ibb.co/yBjkpS0/20241123-123455.jpg nie jest zle, 4 lata golilem sie na lyso, bo myslalem ze lysieje, ale naturalne mydelka z aloesem i olejki z rozmarynu/slodkich migdalow/slonecznika + limonene chyba dzialaja dawno nie mialem tak bujnej fryzury xD ciekawy jestem co bedzie jak sie wiosna zacznie, bo do fryzjera nie ide dopoki sie zima nie skonczy Edytowano 23 Listopad przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 130 Napisano 23 Listopad Wyglądają bujnej niż kiedyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 23 Listopad no kucnalem triche do foty bo nie chce sie pokazywac w samych majtkach w necie nawet nie widac specjalnie lysiejacego czuba, jest super 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 23 Listopad bardzo jestem zadowolony z efektow olejkow jakich uzywam do glowy + naturalne mydelka no i oczywiscie lesna woda ze strumyka a nie jakas woda z kranu, a co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 23 Listopad niedlugo ide sobie jeszcze kupic zajeebista odzywke z rose n geranium, tak pachnie ze ja odlatuje xD w przyszlym roku bede mial zajeebisty fryz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 130 Napisano 23 Listopad Tak, woda z kranu też nie służy, ale trudno o inną w domu. Raczej nikt nie myje głowy w zrodlanej ze sklepu, trochę drogo by wyszło a Ty masz za free. Tyle że zimą to ciężko, a jak używasz różne dobre kosmetyki to myślę zniwelują skutki wody z kranu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 23 Listopad 23 minuty temu, Hebee napisał: Wyglądają bujnej niż kiedyś. Nie czytaj tego...ona cię kłamie Bo to niedobra dzioucha jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 28 Napisano 23 Listopad Normalnie, nie wyglądają jakbyś łysiał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 130 Napisano 23 Listopad 1 minutę temu, ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ napisał: Nie czytaj tego...ona cię kłamie Bo to niedobra dzioucha jest Koledzy też go kłamią że fajnie rosną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 23 Listopad mnie nie jest ciezko, wczoraj sie kapalem w lodowatej wodzie w lesie, bo jestem juz przyzwyczajony do tych temperatur, cialo przywyklo i dla mnie to lajcik B) no nie wygladam, ale jeszcze kilka lat temu jak np mieszkalem w birmingam to byl dramat no i uzywam mydelek roznych naturalnych, m.in z aloesem, witaminami, olejki ktore wymienilem wyzej i widac efekty, jest super nie moge sie doczekac jak bedzie luty i marzec kiedys jak bylem w gimbazie to mialem dlugie wlosy i loczki, moze uda mi sie do tego powrocic, bo ja juz na lyso sie nie mam zamiaru golic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 23 Listopad nie zapomne jak kiedys byla zima i snieg a ja nagrywalem filmik jak kapie sie w rzece niedaleko kampera i popijam wodka 36% chyba i do kamery mowie kocham was hahahah XDDD to bylo mocne xD musze sie tam przejsc chyba jak bedzie pogoda, bo na razie brzydko, a w Londynie Richmond podobno powodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 23 Listopad wczoraj bylo tak pieknie jak nastepnym razem bedzie takie niebo jak wczoraj znowu to ide daleko za miasto sie polozyc cna gorce i ogladac chmury i w ogole jak planeta sie kreci, i calodniowy trip, moze wezme laptopa ze soba, zeby popisac z ludzmi na irc i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 23 Listopad 3 minuty temu, Hebee napisał: Koledzy też go kłamią że fajnie rosną? Jeśli ich w ogóle ma to też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 130 Napisano 23 Listopad 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: nie zapomne jak kiedys byla zima i snieg a ja nagrywalem filmik jak kapie sie w rzece niedaleko kampera i popijam wodka 36% chyba i do kamery mowie kocham was hahahah XDDD to bylo mocne xD musze sie tam przejsc chyba jak bedzie pogoda, bo na razie brzydko, a w Londynie Richmond podobno powodzie Pamiętam to video Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 23 Listopad Przed chwilą, Hebee napisał: Pamiętam to video a widzialas to? to niezle ja nie pamietam jak to nagrywalem ale pamietam jak to ogladalem potem hahah ja prdl ale mam polewke jak sobie to przypominam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 130 Napisano 23 Listopad 1 minutę temu, ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ napisał: Jeśli ich w ogóle ma to też Jednego ma na 100% bo był na foto. A czemu watpisz? Do pubu chodzi/ł to ludzi tam pełno. No i grywał z zespołem, to się poznaje ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 23 Listopad 1 minutę temu, Hebee napisał: A czemu watpisz? Bo dużo tu czytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 23 Listopad w Polsce nie mam zadnych kolegow i kolezanek, tam mam tylko kilku krewnych nic wiecej za to w UK mialemm swojego czasu pelno kolegow i kolezanek, jak mieszkalem w namiocie i chodzilem na stolowki dla bezdomnych codziennie, ale teraz wole siedziec przy kompie w samotnosci i sluchac muzyki niz wychodzic do ludzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 23 Listopad ja tu w UK nie mam problemow z poznawaniem ludzi, bo nikt tu nie mierzy mnie na podstawie tego czy pracuje i zarabiam pieniadze czy nie, bo tutaj nikogo to nie interesuje, a ze jestem fajnym chlopakiem to wiele osob darzy mnie sympatia, w Polsce to rzadkosc bo tam bycie milym nie ma znaczenia, znaczenie ma tylko to czy mam prace i zarabiam pieniadze, a nie czy jestem mily xD spadam cos porobic pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach