parabatai 704 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Tajemniczy On napisał: Bądź sobą i nie bądź grzeczna Zawsze staram się być sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Sama nigdzie nie idziesz Wszyscy wiedzą że mam podwójny ogon bo mam dwóch mężów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 156 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Oto historia jak mały kotecek upolował wielkiego Yetka Nic nie upolował kotecek, bo Yetek spogląda na niego z góry i patrzy jak kotecek szarpie mnie za nogawkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Grzeczna i mi służyć Nie podoba mi się to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: To jutro bo dzisiaj już jestem umordowany jak zrobiłem klatkę i barki, a jutro biceps i triceps. Chciałbyś masaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 156 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: Wszyscy wiedzą że mam podwójny ogon bo mam dwóch mężów Jednak Ty ogoniasta jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 156 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Nie podoba mi się to To nic, najważniejsze że mi się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Tajemniczy On napisał: Grzeczna i mi służyć To jest ten moment kiedy doceniam pozycję pierwszej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: To jest ten moment kiedy doceniam pozycję pierwszej Weź coś mu powiedz on zwariował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 294 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Chciałbyś masaż? Kusisz los stąpając po kruchym lodzie, ale lubisz to Pije proteiny, myje zęby i trzeba coś zagrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 156 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, parabatai napisał: Zawsze staram się być sobą I tak trzymaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: To nic, najważniejsze że mi się podoba Ale mi nie i koniec kropka pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Nic nie upolował kotecek, bo Yetek spogląda na niego z góry i patrzy jak kotecek szarpie mnie za nogawkę Jak Yetek pozostanie niewzruszony to kotecek się znudzi i pójdzie polować gdzie indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Weź coś mu powiedz on zwariował Zapewniam Cię że to stan przejściowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 156 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: To jest ten moment kiedy doceniam pozycję pierwszej A pożycia pierwszych zbytnio niczym się chyba nie różni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: I tak trzymaj No to trzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 156 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Ale mi nie i koniec kropka pl To nie mój problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 294 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Megi_ona napisał: Jen obiad i kolację. Na obiad kotlet jak najbardziej a na kolację kanapkę może być szybka i pomidor Nie zapomnę Przy kolacji jak najbardziej się dogadamy.bo jest wiecej wspólnych rzeczy A jogurty lubisz lub serki homogenizowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Zapewniam Cię że to stan przejściowy No nie wiem już sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: A pożycia pierwszych zbytnio niczym się chyba nie różni No nie wiem...Ja o pozycji Ty o pożyciu... chyba nie mówimy o tym samym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Kusisz los stąpając po kruchym lodzie, ale lubisz to Pije proteiny, myje zęby i trzeba coś zagrać No ok coś zaraz puszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: To nie mój problem Ale mój, a moje problemy są Twoimi, więc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: To nie mój problem Chce rozwodu w tej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Tajemniczy On napisał: Jednak Ty ogoniasta jesteś W końcu kotecek, tak czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Chce rozwodu w tej chwili STOP! To zaszło za daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 156 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, parabatai napisał: Jak Yetek pozostanie niewzruszony to kotecek się znudzi i pójdzie polować gdzie indziej Kotecek niech mnie nie straszy Kotecek powinien wiedzieć że Yetek jest nieugięty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Przy kolacji jak najbardziej się dogadamy.bo jest wiecej wspólnych rzeczy A jogurty lubisz lub serki homogenizowane Ser biały lubię i żółty też i topiony też i homogenizowany też a jogurty tylko naturalne. Ale mało jem to zawsze coś znajdę do jedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Kotecek niech mnie nie straszy Kotecek powinien wiedzieć że Yetek jest nieugięty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: STOP! To zaszło za daleko Ludzie biorą ślub i się rozwodzą takie życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach