Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
SzefowaSzefów

Randki internetowe to jakaś porażka

Polecane posty

Niby mam za sobą tylko dwie ale już jestem zrezygnowana. Dwa tygodnie intensywnej pisaniny i rozmów przez telefon a potem przychodzi do spotkania i czar pryska jak bańka mydlana. I nie, nie oczekuję wiele, obniżyłam już maksymalnie moje wymagania. W pierwszym przypadku facet deklarował, że ma 170 cm wzrostu, przyszedł o głowę niższy ode mnie (mam 170). Wczoraj spotkałam się z drugim i jak się uśmiechnął na powitanie to przysięgam, że chciałam uciekać. Facet, który mówi że lubi zadbane kobiety sam prezentuje się z brakiem uzębienia na przodzie. Masakra jakaś, chciałabym kogoś poznać ale już tracę nadzieję.

11 minut temu, SzefowaSzefów napisał:

Niby mam za sobą tylko dwie ale już jestem zrezygnowana. Dwa tygodnie intensywnej pisaniny i rozmów przez telefon a potem przychodzi do spotkania i czar pryska jak bańka mydlana. I nie, nie oczekuję wiele, obniżyłam już maksymalnie moje wymagania. W pierwszym przypadku facet deklarował, że ma 170 cm wzrostu, przyszedł o głowę niższy ode mnie (mam 170). Wczoraj spotkałam się z drugim i jak się uśmiechnął na powitanie to przysięgam, że chciałam uciekać. Facet, który mówi że lubi zadbane kobiety sam prezentuje się z brakiem uzębienia na przodzie. Masakra jakaś, chciałabym kogoś poznać ale już tracę nadzieję.

Na tych randkach są osoby które nie mają brania gdzie indziej.

Są ładniejsze ale to k...rewki zarabiające łowiące klijentele i stałych tu..chaczy. oblegane prze paru.

• Haha 1

Nle szukaj na siłę, bo sam się znajdzie. Skup się na życiu realnym, bo możesz szybko zaobserwowałać i zweryfikować. W necie to chyba łowią desperaci, którym nic na codzień się nie trafia 😊

9 minut temu, kiii napisał:

Na tych randkach są osoby które nie mają brania gdzie indziej.

Są ładniejsze ale to k...rewki zarabiające łowiące klijentele i stałych tu..chaczy. oblegane prze paru.

Ale jednak dużo osób poznaje tam swoje drugie połówki. Ja mam chyba jakiegoś pecha.

7 minut temu, SzefowaSzefów napisał:

Facet, który mówi że lubi zadbane kobiety sam prezentuje się z brakiem uzębienia na przodzie. 

No co, on tylko lubi zadbane, a nie ze sam jest.  

Swoją drogą braki w uzebieniu to ma tylko patologia.😏

1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał:

Nle szukaj na siłę, bo sam się znajdzie. Skup się na życiu realnym, bo możesz szybko zaobserwowałać i zweryfikować. W necie to chyba łowią desperaci, którym nic na codzień się nie trafia 😊

Mam już prawie 40 lat, więc szanse maleją z każdym rokiem. Poza tym nie mam jak poznać w życiu realnym. W pracy prawie same baby a po pracy rzadko gdzieś wychodzę bo i z kim.

1 minutę temu, Pokraka napisał:

No co, on tylko lubi zadbane, a nie ze sam jest.  

Swoją drogą braki w uzebieniu to ma tylko patologia.😏

No właśnie a wydawał się taki ogarnięty i inteligentny.

Pomijam fakt, że przyjechał do mnie po 12 h pracy w ogóle się nie przebierając, a ja wystroiłam się jak stróż w Boże Ciało.

• Haha 1

6 minut temu, SzefowaSzefów napisał:

Mam już prawie 40 lat, więc szanse maleją z każdym rokiem. Poza tym nie mam jak poznać w życiu realnym. W pracy prawie same baby a po pracy rzadko gdzieś wychodzę bo i z kim.

No i co z tego, że masz 40 lat? 

Jesteś w najlepszym wieku, kiedy wszystko może się zdarzyć. Masz mniej zmartwień i bardziej możesz skupić się na sobie oraz zadbać o siebie. 

Moja koleżanka w lecie tego roku umówiła się z chłopakiem z GG. Podobno przyjechał kurdupel z metra cięty (w wiadomościach sugerował, że ma 185 cm wzrostu i podawał się za kawalera) Tymczasem na spotkaniu pojawił się jako żonaty, niski, w starym podkoszulku i japonkach chłopaczek... 😅 

Edytowano przez BabaZBlokadąPisania

Facet, który mówi że ma własną firmę i za chwilę będzie zakładać kolejną, przyszedł jak lump prosto z roboty. Wylał na siebie chyba pół butelki najtańszej wody kolońskiej o zapachu odświeżacza do kibla o zapachu leśnym. Ja tego nie ogarniam, tyrać "we własnej firmie" po 12h dziennie i narzekać, że gałka ziemniaków kosztuje 6 zł.

• Haha 1

22 minuty temu, SzefowaSzefów napisał:

No właśnie a wydawał się taki ogarnięty i inteligentny.

Pomijam fakt, że przyjechał do mnie po 12 h pracy w ogóle się nie przebierając, a ja wystroiłam się jak stróż w Boże Ciało.

Widać tylko wydawał się 😉

16 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał:

Mam nadzieję, że to prowokacja, bo nie wierzę w to czytam 

Tak ale nie ma innego tematu by pokilkac trochę przy porannej kawie. 😏

51 minut temu, SzefowaSzefów napisał:

Ale jednak dużo osób poznaje tam swoje drugie połówki. Ja mam chyba jakiegoś pecha.

Dlaczego zaraz pecha. To dopiero dwie randki, wszystko jeszcze przed Tobą 😉

22 minuty temu, Pokraka napisał:

Tak ale nie ma innego tematu by pokilkac trochę przy porannej kawie. 😏

Dzień dobry 🙂

Ja właśnie czytam netkobiety, nawet próbowałam się tam zarejestrować ale bez skutku😂

Nie dostałam zwrotnego maila .

43 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał:

Mam nadzieję, że to prowokacja, bo nie wierzę w to czytam 

Scenariusz ma braki.

22 minuty temu, Miaina napisał:

Dzień dobry 🙂

Ja właśnie czytam netkobiety, nawet próbowałam się tam zarejestrować ale bez skutku😂

Pewnie jest jakiś myk jak tu ze "zmianą" maila 😜

2 minuty temu, Pokraka napisał:

Miejsca dla ''wybranych'' na wandzie też, ja do nich nie należę, jestem tylko zwyczajnym przegrywem a nie EXKLUSIV 🤣

28 minut temu, Miaina napisał:

Dzień dobry 🙂

Dzień dobry. Może forum Wanda? Koleżanka poleciła. Rejestracja bez problemu i teraz sprawdzam, że widnieją tematy aktywne. A nóż, widelec?

7 minut temu, Pokraka napisał:

2 minuty temu, Miaina napisał:

Miejsca dla ''wybranych'' na wandzie też, ja do nich nie należę, jestem tylko zwyczajnym przegrywem a nie EXKLUSIV 🤣

Dzień dobry, nie ma żadnych myków. Sprawdzone i potwierdzone przez mr. Smalca z kafe, który założył sobie tam konto ostatnio, żeby zaprezentować Dannemu Trejo aka Pokahontaz swoje potężne 9,5 cm. Pewnie w spamie masz mail potwierdzający. 

Miłego dnia xD

6 minut temu, Miaina napisał:

Nie udało Ci się dostać do kręgu wtajemniczonych 😄

3 minuty temu, Seven napisał:

Dzień dobry. Może forum Wanda? Koleżanka poleciła. Rejestracja bez problemu i teraz sprawdzam, że widnieją tematy aktywne. A nóż, widelec?

Witaj Siódemko 🙂

Tam też próbowałam, bez efektów.

3 minuty temu, Zawsze biedny wszechświat napisał:

Dzień dobry, nie ma żadnych myków. Sprawdzone i potwierdzone przez mr. Smalca z kafe, który założył sobie tam konto ostatnio, żeby zaprezentować Dannemu Trejo aka Pokahontaz swoje potężne 9,5 cm. Pewnie w spamie masz mail potwierdzający. 

Miłego dnia xD

Jakoś nie mam chęci sprawdzać 😏

3 minuty temu, Zawsze biedny wszechświat napisał:

Miłego dnia xD

Dziękuję jest spokojny i zrównoważony, rano zaczęłam kurację odtruwanią wątroby. Specyfik stał w lodówce tydzień, musiał się ''przegryźć''.

Sprawdzałam spam, nie było żadnego linku do aktywacji konta.

2 minuty temu, Miaina napisał:

Witaj Siódemko 🙂

Może to znak od nieba, że czas przestać tracić czas w internetach i bardziej sie agażować w misje rzeczywistości 😜

1 minutę temu, Miaina napisał:

Witaj Siódemko 🙂

Widzę teraz, że wspomniałaś o Wandzie. Nie wiem od czego to zależy, że jeden może a drugi nie. Mnie udało się od razu. Natomiast tu, wcale. Czy to nie problem przeglądarki?

4 minuty temu, Pokraka napisał:

Nie udało Ci się dostać do kręgu wtajemniczonych 😄

Cóż nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz. Przeżyję 😉

1 minutę temu, Miaina napisał:

Dziękuję jest spokojny i zrównoważony, rano zaczęłam kurację odtruwanią wątroby. Specyfik stał w lodówce tydzień, musiał się ''przegryźć''.

Sprawdzałam spam, nie było żadnego linku do aktywacji konta.

Co za specyfik? Domowy? 

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Może to znak od nieba, że czas przestać tracić czas w internetach i bardziej sie agażować w misje rzeczywistości 😜

To jest myśl !

Tak czy owak stare śmieci są najlepsze, że tak wyznam bez ogródek.

Przed chwilą, Seven napisał:

Co za specyfik? Domowy? 

Tak, domowy. Czosnek, cytryna i miód.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować