kwiatuszek92 0 Napisano Listopad 30, 2024 Hej. Czy brał ktoś z was tabletki sumamigren? Stwierdzono ostatnio u mnie migrenę z aurą i zaczęła mnie atakować ostatnio. Zaczynały mi się mroczki na oku ponieważ mam wzrokową od którego się wszystko zaczyna. Najpierw mroczki później się powiększają az tracę wzrok a później potworne bóle głowy .. nie doczytałam ulotki... Pisało żeby wziąsc dopiero po zakończeniu aury. Ja wzięłam na samym jej początki ponieważ nie wiedziałam i bałam się tego potwornego boku głowy już i tej utraty wzroku.. po wzięciu tabletki poczułam duszności, bolało w klatce ciężko było mi oddychać, czułam jak mnie szyja boli i w głowie jakieś dziwne przepływy nie wiem jak to nazwać. Później bolała mnie dziwnie ręka prawa tak jakby dretwiała. Wzięłam tą tabletkę w poniedziałek i codziennie miałam jakieś dziwne objawy. Jakieś drętwienia prawej lub lewej ręki. Dziwny ból skroni po obu stronach. Uczucie ciężkości.. i od tego poniedziałku codziennie jest mi cholernie zimno. A jak już się rozgrzeje to nagle mi za gorąco. Dzisiaj doszedł ból głowy taki dziwny wraz z tymi skroniami. Nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim nie wezmę tej tabletki już.. ale jestem ciekawa jak wy na nią zareagowaliście pierwszy raz po zażyciu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach