PacjętkaSrebrzyska 30 Napisano 7 godzin temu Tak naprawdę jesteś pozerem bo gdybys żył tak jak żyjesz i nikomu się nie narzucał z opisami to byłbyś spoko ale ty zamęczasz publiczność opisami wszystkiego a to juz nie jest kul. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 6 godzin temu 47 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: nwm ja dziś spędziłem 3 h w śródmieściu chlałem kawę jadłem jagodzianki Może jesteś psychiczny w domu się napij taniej będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 6 godzin temu No koorwa typ nie jest milionerem nawet w depozyt i wydaje 50 na jagodzianki no zjèbany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 6 godzin temu 47 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Tak naprawdę jesteś pozerem bo gdybys żył tak jak żyjesz i nikomu się nie narzucał z opisami to byłbyś spoko ale ty zamęczasz publiczność opisami wszystkiego a to juz nie jest kul. Wiesz co było tak to pisali że mitomanem jestem na utrzymaniu matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 6 godzin temu No to teraz nie jestem i ich wkoorwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 6 godzin temu Bo wszystko w życiu ma swój czas ja nie wiem czy dam radę utrzymać taki poziom życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach