AntySzur 2 Napisano 17 godzin temu Zapraszam do dyskusji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 16 godzin temu Niestety za nic. Kiedyś miałam przyjemność z kilkoma osobami. Do ekstremum roszczeniowe, nie chcę mi się pisać. Nauczka na całe życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 13 Napisano 15 godzin temu Samice za pochwy zawsze to więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 146 Napisano 15 godzin temu (edytowany) za bycie strefą buforową między nami a kacapskimi... a tak poza tym, to nieszczególnie... stosunek do wołynia, propagowanie banderyzmu uon/upa nie ocieplają wizerunku Edytowano 15 godzin temu przez Rym Cym + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 15 godzin temu Za podbieranie nam facetów (byłam świadkiem takiego procederu w miejscu pracy...). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach