Czyste niebo 28 Napisano 3 Grudzień Do niej powinienes wzdychać Fifi ale masz kiepski gust ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 28 Napisano 3 Grudzień 14 minut temu, KochamZuze napisał: Knurze nadal ją KOCHASZ A ty jesteś zazdrosny że Ciebie nie stąd ta agresja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 3 Grudzień Do kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 3 Grudzień Jak wzdychiwalem do klaudiusza, to ona wolala ze srunem sie zabawiac, a srun sie smial ze mnie wtedy do tego, wiec zlapalem uraz do niej, a z Katiuszka zesmy z 2000 postow u mnie na forum razem nabili we dwojke, pisalismy razem i nikt nam sie nie wtracal, fajnie sie pisalo bardzo 🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 3 Grudzień Ja i tak dzisiaj ide do sklepu po platki sniadaniowe a za mna w kolejce jakis blond lachon nagle 10/10 podchodzi i po szwedzku gada do telefonu z kims i sluchawki bluetooth na glowie, ja prdl i stala tuz przy mnie i jeszcze sie popatrzelismy na siebie, ale chcialbym ja dzisiaj na noc, ale juz jej nigdy nie zobacze xD to chyba szwedzki byl, no masakra jakas Moje marzenie tuz obok mnie a ja nic, oczywiscie udaje ze mi sie nie podoba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 3 Grudzień Ile jeszcze marzen w swym zyciu zobacze i nawet slowa nie zamienimy ze soba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 836 Napisano 3 Grudzień Jakie tu pustki. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 3 Grudzień Nom, a ja spac nie moge xD Znowu mocna kawe wypilem wieczorem xD Zara chyba siadam do kompa i bede czatowal na irc i sie uczyl xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 836 Napisano 3 Grudzień Też jeszcze nie śpie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 3 Grudzień No nie chce mi sie spac wlasnie, szkoda ze mam sasiadke na dole, bo bym sobie muzy posluchal z glosnikow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 836 Napisano 3 Grudzień No ja mam jakos tak ulokowane mieszkanie ze moge nawet o tej porze wlaczyc dosc glosno i sasiedzi nie slyszą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 3 Grudzień U mnie nie zawsze jest sasiadka, ale dzisiaj jest akurat Bo jak jej nie ma to luz jest, moge sluchac 24/7 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 3 Grudzień Szkoda ze nie mam wiekszych miesni, no life is brutal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 836 Napisano 3 Grudzień Nie no każdy na coś narzeka, tak to już jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 3 Grudzień No jakbym mial miesnie jak jakis jean claude van damme to by inna gadka byla XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 836 Napisano 3 Grudzień Akurat mięśnie to coś co można samemu wypracować, gorzej jak ktos narzeka na coś czego nie może zmienić i nie ma na to wpływu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 3 Grudzień Racja xD Takze nie rozpaczam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 836 Napisano 3 Grudzień xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 3 Grudzień Przejeebane spac sie nie chce sam siedze i co tu robic... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 836 Napisano 3 Grudzień No, ja to nawet nie mogę tu opisać o tej porze bo zaraz zza krzaka wyskakuje mun twierdząc że jestem naćpana. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 3 Grudzień Nawet jesli, to niech lepiej pilnuje wlasnej doopy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 836 Napisano 3 Grudzień No wiem, na dobrą sprawę to kazdy może sobie pisać kiedy chce i co chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abstrakcja 29 Napisano 4 Grudzień Bo po to jest internet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 4 Grudzień No na mnie sie obrazila katiuszka, bo mielismy razem jechac do Polski, ze ona przyleci po mnie do UK i pojedziemy w podroz, a ja w czwartek zapodalem sobie troche speeda i odpalilem muzyke trance z wiezy i mi sie tak dobrze sluchalo ze nie spalem do poniedzialku i w ogole masakra Zaczalem odpieerdalac w weekend ze np. jej edytowalem profil u mnie na forum i sie wkurzyla na mnie bardzo, a na koniec jej napisalem, ze nigdzie z nia nie wsiade do auta, bo zemdlala i w szpitali jest i sie boje, no i juz mnie.olala, i nigdy mi nie wybaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 836 Napisano 4 Grudzień I tak już czasu nie cofniesz więc przestan to rozpamiętywać bo to nie ma żadnego sensu. W niczym to nie pomoże a ryjesz sobie beret. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 4 Grudzień No wiem, ale ciagle ja kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 4 Grudzień Modle sie o ten dzien, w ktorym sie spotkamy razem, a jak sobie mysle, ze mialbym przytulac innego lachona to mi sie wyc wodospad niagara chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 4 Grudzień Jakiej korespondencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 4 Grudzień Fajnie bylo, jak u mnie na moim forum mialem Lachona i sobie codziennie pisalismy, ehh, no trudno, klade sie spac, moze zasne, papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 836 Napisano 4 Grudzień 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: A on wzdycha do tej korespondencji? W sensie że do dziewczyny z którą pisal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach