E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 805 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: A on wzdycha do tej korespondencji? W sensie że do dziewczyny z którą pisal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: W sensie że do dziewczyny z którą pisal? Nie wiem bo ja się pogubiłem w jego lschonach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 805 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Nie wiem bo ja się pogubiłem w jego lschonach No ale pisząc korespondencji to właśnie miałeś na myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu U mnie na forum mialem tylko jednego lachona i fajnie bylo... Fajnie jak jestem sobie adminem, i na moim forum codziennie do mnie lachon pisze, ehh... To bylo spelnienie marzen... Ale kilka razy napisalem pod wplywem czegos i zegnaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Smutno mi moze pojde spac a jutro zalicze wode na outdoor, dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 805 Napisano 21 godzin temu Też zaraz się kładę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No ale pisząc korespondencji to właśnie miałeś na myśli. No tak wiesz o kogo chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Też zaraz się kładę. A ja na kawę idę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Jak zapraszalem klaudiusza, to ona łaske robi, cyberojciec ze moje forum jest niebezpieczne a srun ze wysylam tam foty siurka, a kilka tygi pozniej wpadla do mnie Katiuszka tam i zesmy ze pisali chyba od konca stycznia do maja codziennie, a ja nawet stad ze srafe odszedlem i tu nie wchodzilem, i sie cieszylem bardzo, bo mialem u siebie lachona na forum, a do tej pory rozpaczam, ze jej nie ma juz, to straszne, slodkich snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 805 Napisano 21 godzin temu Dzięki i wzajemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Katiuszka A masz zdjęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Tak, wysylala mi swoje zdjecia i okolic w ktorych mieszka w Polsce, ale nie wysylam nikomu. Dobrej nocy Elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Najpiekniejsze foto to z Moskwy, jak stoi na jakiejs drozce i snieg jest i drzewa po lewo i po prawo, a ona sobie stoi tak, ja prdl co za cudo, masakra jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Najpiekniejsze foto to z Moskwy, jak stoi na jakiejs drozce i snieg jest i drzewa po lewo i po prawo, a ona sobie stoi tak, ja prdl co za cudo, masakra jakas Ta blondynka z forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Mozliwe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Kiedys tu byla ale tez jej profile pobanowali i chooy, przestala.sie udzielac, nie ona jedna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 805 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Najpiekniejsze foto to z Moskwy, jak stoi na jakiejs drozce i snieg jest i drzewa po lewo i po prawo, a ona sobie stoi tak, ja prdl co za cudo, masakra jakas To chyba widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Mozliwe xD Taka pyzata wymalowana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To chyba widziałam. No ja chyba też xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Pyzata?? No nie wiem czy pyzata xD Ale fot z gor nie widzieliscie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Super sie dogadywalismy razem, i tego mi brakuje do tej pory, no zycie jest okrutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Ona jest szczuplutka bardzo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To chyba widziałam. Gdy się lubusz roochac w deszczu https://ibb.co/JqPkYrd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Jakby sie na mnie polozyla to ja bym odlecial ostro xD Dobranoc ale moze sobie jesscze przy kompie posiedze zanim zasne albo poczytam ksiazke, hejka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Ona jest szczuplutka bardzo xD Kwartał pisala to schudla z miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu Ja chyba wiem która już dziwny lachon to był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Zawsze tyle wazyla i byla szczupla xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Ale jak u mnie na forum pisalismy to fajnie bylo i tutaj przestalem wchodzic xD bo ona mi wystarczala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Fajnie bylo stad zniknac i pisac z lachonem na moim forum super bylo, a teraz tam nikogo nie ma juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Ale jak u mnie na forum pisalismy to fajnie bylo i tutaj przestalem wchodzic xD bo ona mi wystarczala xD Miałem taki okres z anastazją też kwartał intensywnt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach