KochamElcie<3 163 Napisano 20 godzin temu Bateria mi pada w tel, hejka xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Ze 2000 postow nabilismy a ona pisala mi wszystko o sobie i swojej rodzinie xD O zadnym lachonie nie wiem co o niej, ja prdl wszystko o niej wiem xD Nie wiem żeby lachon aż do uk polecial a była kiedyś prostytutka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Było napisać żeby dała zdjęcie ze szpitala Dawala.zdjecia swojej reki ze szpitala i jak byla do jakiejs aparatury podlaczona, ale miala.raczke.sliczna, a ja tak patrzylem tylko na to foto i sobie myslalem ale bym wycalowal ta piekna raczke masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Nie wiem żeby lachon aż do uk polecial a była kiedyś prostytutka? Nie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 20 godzin temu Ja.miale. do niej leciec juz bilet kupilem xD Kumpel mial mnie zawiezc na.lotnisko xD To ona wymyslila ze przyleci do uk odwiedzix rodzine i po mnie.przyjedzie i zabierze mnie do Polski i pojedziemy razem przez Europe samochodem xD No i chooy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Dawala.zdjecia swojej reki ze szpitala i jak byla do jakiejs aparatury podlaczona, ale miala.raczke.sliczna, a ja tak patrzylem tylko na to foto i sobie myslalem ale bym wycalowal ta piekna raczke masakra Dziwna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Ja.miale. do niej leciec juz bilet kupilem xD Kumpel mial mnie zawiezc na.lotnisko xD To ona wymyslila ze przyleci do uk odwiedzix rodzine i po mnie.przyjedzie i zabierze mnie do Polski i pojedziemy razem przez Europe samochodem xD No i chooy xD Takie są lachona anastazje chciała do Afryki mnie zabrać na wycieczkę romantyczne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu Grubo podejrzane ale może zwierzęta i dlatego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 20 godzin temu No jakbysmy mieli razem byc w lozku to tez dziwne, bo ona od dawna bez chlopa.a ja nigdy z dziewczyna w lozku nie spalem, dlatego koledzy anglicy sie smiali, ze to jakis cud, ze ja bede w lozku z dziewczyna, a Bog wysluchal moich modlitw xD Wszystko bylo pieknie dopoki, ona sie nie wyjeebala.w hotelu a ja nie wyjeebalem sie na rowerze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 20 godzin temu Po tym wypadku mi nagle.zaczela.pisac.takie rzeczy ze mnie wkurzala.prawie codziennie no odjeebalo jej po tym jak zemdlala, powaznie Tak to byla.taka kochana i wspaniala.dziewczyna, a po tym wypadku sie zmienila, wiem co pisze, i dlatego tak bardzo placze, bo nie wiem co sie z nia stalo, a ona sie bardzo niemila.dla mnie zrovila po wypadku, a tak to taka nie byla, to straszne lezak, spadam bo mi sie.plakac chce do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: No jakbysmy mieli razem byc w lozku to tez dziwne, bo ona od dawna bez chlopa.a ja nigdy z dziewczyna w lozku nie spalem, dlatego koledzy anglicy sie smiali, ze to jakis cud, ze ja bede w lozku z dziewczyna, a Bog wysluchal moich modlitw xD Wszystko bylo pieknie dopoki, ona sie nie wyjeebala.w hotelu a ja nie wyjeebalem sie na rowerze xD To byś się pozlewal 5x pod rząd fajnie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Po tym wypadku mi nagle.zaczela.pisac.takie rzeczy ze mnie wkurzala.prawie codziennie no odjeebalo jej po tym jak zemdlala, powaznie Tak to byla.taka kochana i wspaniala.dziewczyna, a po tym wypadku sie zmienila, wiem co pisze, i dlatego tak bardzo placze, bo nie wiem co sie z nia stalo, a ona sie bardzo niemila.dla mnie zrovila po wypadku, a tak to taka nie byla, to straszne lezak, spadam bo mi sie.plakac chce do jutra Ja też nie wiem co się stało anastazji i dlaczego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu U mnie się po mewie zmienila chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu Ja do lachona tak mdleje tyle produkuje chyba za dużo bo w ewolucji tak służyło żeby z lachonem wspolzyc bo widzę że jak pohebluje to jest pare godzin dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, KochamZuze napisał: MEWA JĄ UŚWIADOMIŁ ŻE JESTEŚ MITOMANEM BEZ PIENIĘDZY Ale ja miałem pieniądze tylko straciłem mam pity żeby udowodnić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, KochamZuze napisał: Nie miałeś Ale z Mewą musieli mieć bekę z ciebie No jeszcze mam 133 600 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu Opłaty zrobiłem i 1400 nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 19 godzin temu 22 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Takie są lachona anastazje chciała do Afryki mnie zabrać na wycieczkę romantyczne No lachon taką wizje miał ja bardziej taką że 2tyg z łóżka nie wychodzimy chyba że na zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 19 godzin temu Nie miałem jak tego ogarnąć jak matka żyła Nawet gdy była w szpitalu to mi dope zwracała rodzina żeby nawet codziennie tam jeździć a minimum 2x w tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 19 godzin temu A po tym jak zmarla to jak miałem napisać jak tak mnie rozczarowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 19 godzin temu Poza tym myślę że mogła zrobić szhit test na sympatii czy odpisze bez zdjęcia typiarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 19 godzin temu Nie wiem czego miał dowodzić jakieś głupie myślenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, KochamZuze napisał: Sam nie masz zdjęcia Ja miałem zdjęcia na profilu i napisał lachon bez zdjęcia bardzo podobne parametry co anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 19 godzin temu Właściwie tylko wiek był +5 i jakieś lekkie przesuwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 19 godzin temu Najlepiej to kosza dostać nawet za wygląd zewnętrzny bo tak to człowiek waruje 20 powodów może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 19 godzin temu W tym 18 nieporozumień i weź teraz dojdz co za przyczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 19 godzin temu Ja jestem do dziś w szoku jak można tak píerdolnac takie dopasowanie wszystko nie mogła udawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 19 godzin temu Może przez to że mewe zdradzila to już nie chciała ciągnąć no to byl mega bol mi wtedy serce pekalo bo tak się cieszyla że mewa zaakceptiwal jej wszystkie wady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 19 godzin temu A potem się kapnela co odjèbala i jaka przykrość mi sprawila xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 19 godzin temu 12 minut temu, KochamZuze napisał: Ciekawe gdzie byś napisał jak ty nie masz do niej kontaktu Mam jakieś e-maile telefon te waczapy coś tam mi dawala ja to gdzieś wyeksportowalem ale nie wiem gdzie musiałbym szukać na pendrive sony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach