LordOrtalion96 13 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Szkoda, że nie pociągnął tych strimów dalej. Edytowano 16 godzin temu przez LordOrtalion96 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 14 godzin temu lubiles ogladac jak szczerbaty goblin pravik wsadza sobie fredzla miedzy uda na showup tv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: lubiles ogladac jak szczerbaty goblin pravik wsadza sobie fredzla miedzy uda na showup tv? Pewnie Bardziej niż twoje wyssrywy jak myjesz PASZTETOWĄ w rzece Edytowano 14 godzin temu przez jebjebjeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, jebjebjeb napisał: Pewnie Bardziej niż twoje wyssrywy jak myjesz PASZTETOWĄ w rzece chcialbys miec taka pasztetowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: chcialbys miec taka pasztetowa Widziałem foto i nie chciałbym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 14 godzin temu hahah foto to nie to samo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 14 godzin temu dobra ide sobie gdzies daleko na spacer, i plywanie w rzece i robic strone internetowa swoja i testowac software na serwerach, zegnajcie jak cos to jestem u mnie na forum, albo na irc lub w bajorku sie kapie, papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, jebjebjeb napisał: Widziałem foto i nie chciałbym a tak w ogole to sraam ci do ryyja szczerbaty goblinie xD Edytowano 14 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, KochamElcie<3 napisał: a tak w ogole to sraam ci do ryyja szczerbaty goblinie xD To srrraaaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, jebjebjeb napisał: To srrraaaj ssij peedale xD https://i.ibb.co/2g42t7Q/lk6oh5.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AntySzur 2 Napisano 6 godzin temu Będzie i to jazda bez trzymanki na streamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu (edytowany) wsadzanie fredzla w miedzy swoje uda tez musi byc, moze mu rzuce 50 zetonow za to Edytowano 6 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Cippek napisał: Tobie alfons wsadza nikt mi nic nie wsadza mitomanie, wracaj do pracy leszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cippek 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: nikt mi nic nie wsadza mitomanie, wracaj do pracy leszczu Wsadza, nawet Katiuszka o tym wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu w waszych urojeniach jedynie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach