LordOrtalion96 13 Napisano 15 godzin temu He he 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 18 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, jebjebjeb napisał: Niedługo będzie miał rozjeebany odbbyt i się skończy jego kariera to mozna jeszcze bardziej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Ismael de Mexico napisał: to mozna jeszcze bardziej? Widocznie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 13 godzin temu choruje na chroniczna samotnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 18 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, KochamElcie<3 napisał: choruje na chroniczna samotnosc nie masz juz faceta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 12 godzin temu nigdy nie mialem siedze sobie z moimi 6 glosnikami i slucham zajeebistej elektronicznej muzy tak mi pieknie gra ze ja pieerdole i rozmyslam gdzie isc sie przejsc na wies za miasto daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 12 Napisano 11 godzin temu Czemu tej kuuuurwy nie deportuja z obitym pyskiem zakrawionyn ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 11 godzin temu A czemu mieliby mnie deportowac xD slucham sobie muzyki i nikomu nic nie robie zlego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 12 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: A czemu mieliby mnie deportowac xD slucham sobie muzyki i nikomu nic nie robie zlego Wyjeeebali polakow co pracowali a ciebie po chuuuj zostawili darmozjada i LENIA JEEEBANEGO 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 12 Napisano 11 godzin temu W dodatku cluna i sodomite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 11 godzin temu jestem tutaj legalnie i jestem samowystarczalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 11 godzin temu slucham sobie muzyki z mojej wiezy i 6 glosnikow a ty co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 12 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, KochamElcie<3 napisał: slucham sobie muzyki z mojej wiezy i 6 glosnikow a ty co Choooojoow stooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Ja dzisiaj na kolacje wpieerdalam duzo bialka i ide plywac kraulem w rzece xD Edytowano 9 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARTYNA 5 Napisano 9 godzin temu 18 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Ja dzisiaj na kolacje wpieerdalam duzo bialka i ide plywac kraulem w rzece xD TYLKO UWAŻAJ ŻEBY CI SIE ODBYYT NIE ZAPCHAŁ BO ALFONS ZNOWU CI WPIERRDOLI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 9 godzin temu Jestem sam na chacie ty lyszkowitzki leszczu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 9 godzin temu Pravik jestes taki oblesny ze nimfetce chyba musialbys oczy wydlubac najpierw zeby oslepla, bo inaczej bedzie miala tak sucho, ze nawet nie dasz rady wejsc w nia XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARTYNA 5 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Pravik jestes taki oblesny ze nimfetce chyba musialbys oczy wydlubac najpierw zeby oslepla, bo inaczej bedzie miala tak sucho, ze nawet nie dasz rady wejsc w nia XD Dla Niej nie jestem obleśny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARTYNA 5 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Jestem sam na chacie ty lyszkowitzki leszczu To ciesz sie chwilą póki Alfonsa nie ma, bo jak wróci to będziesz na pełnych obrotach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, MARTYNA napisał: Dla Niej nie jestem obleśny musisz jej maske zakladac na glowe, bo inaczej nigdy mokro nie bedzie miala xD Przed chwilą, MARTYNA napisał: To ciesz sie chwilą póki Alfonsa nie ma, bo jak wróci to będziesz na pełnych obrotach xD nigdy nie bedzie zadnego alfonsa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AntySzur 2 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, MARTYNA napisał: Dla Niej nie jestem obleśny Chyba wtedy jak wypije jabola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AntySzur 2 Napisano 8 godzin temu SZCZERBATY KIEDY SIĘ ZGŁOSISZ DO PROGRAMU CHŁOPAKI DO WZIĘCIA IDEALNIE BYŚ TAM PASOWAŁ ZE SWOIM WYGLĄDEM I UPOŚLEDZENIEM UMYSŁOWYM XDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 8 godzin temu przemo, jestes takim klamca i myslisz, ze ci uwierze? tylko slepa dziewczyna polecialaby na to cos https://i.ibb.co/2g42t7Q/lk6oh5.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach