Pochwa w pochwie 17,,2 8 Napisano 5 Grudzień 20 minut temu, KochamElcie<3 napisał: No bardzo to podle i niegrzeczne, a to nie wina Nimfetki, ze zostala ukasiona przez kleszcza, cud, ze przezyla, a klaudiusz ciekawe jakby ona sie czula nikt nie zasluguje na takie cierpienie jak borelioza, a juz na pewno nie taka laska jak Nimfetka A kogo kto siada golom srakom na trawie żeby czytać książkę prowokowala los Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARTYNA 11 Napisano 5 Grudzień Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17,,2 napisał: A kogo kto siada golom srakom na trawie żeby czytać książkę prowokowala los jakbyś wychodził z domu to byś widział że każdy siada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,,2 8 Napisano 5 Grudzień 9 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: xD Co ci tak wesoło pije kawę i idę się kąpać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARTYNA 11 Napisano 5 Grudzień 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17,,2 napisał: Co ci tak wesoło pije kawę i idę się kąpać A co to za święto dzisiaj że się kąpiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,,2 8 Napisano 5 Grudzień Przed chwilą, MARTYNA napisał: A co to za święto dzisiaj że się kąpiesz No jutro stypiara bo piątek mamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,,2 8 Napisano 5 Grudzień 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: no ja tez czesto chodze do lasu i na trawe i czemu biedna Nimfetta dostala kleszcza to nie fair Ona ma genotyp na kleszczoze a żyjemy w mojej symulacji przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,,2 8 Napisano 5 Grudzień 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: no ja bylem szczepiony przeciw kleszczom kiedys, ale dostac borelioze i sie czuc codziennie fatalnie jak nimfetka i ospala to tylko chooy by jej zyczyl zeby sie tak meczyla Mogła do mnie przyjechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 5 Grudzień (edytowany) 6 minut temu, Pochwa w pochwie 17,,2 napisał: Mogła do mnie przyjechać nie mogła bo ona sie brzydzi podlasie Edytowano 5 Grudzień przez wakanka2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,,2 8 Napisano 5 Grudzień 4 minuty temu, wakanka2 napisał: nie mogła bo ona sie brzydzi podlasie Przecież ona jest z Katowic to wawa lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 5 Grudzień 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17,,2 napisał: Przecież ona jest z Katowic to wawa lepiej Ale ty żadnej Wawy nie jesteś, chyba że z tej na podlasiu to może i tak. A Katowice to jedno z lepszych miast do życia w Polsce. Ale ona i tak woli Kraków. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,,2 8 Napisano 5 Grudzień 44 minuty temu, wakanka2 napisał: Ale ty żadnej Wawy nie jesteś, chyba że z tej na podlasiu to może i tak. A Katowice to jedno z lepszych miast do życia w Polsce. Ale ona i tak woli Kraków. Katowice to dziura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 5 Grudzień Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17,,2 napisał: Katowice to dziura Napisał typ który mieszka w powiatowym na podlasiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,,2 8 Napisano 5 Grudzień Przed chwilą, wakanka2 napisał: Napisał typ który mieszka w powiatowym na podlasiu Ja jestem z wawy smazycieku kop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 5 Grudzień (edytowany) 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17,,2 napisał: Ja jestem z wawy smazycieku kop NIE JESTEŚ MITOMANIE I NAWET ELCIA KTÓRA NAPRAWDĘ JEST Z WARSZAWY TO POZNAŁA Edytowano 5 Grudzień przez wakanka2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach