Drаkula 13 Napisano 7 Grudzień TAK ŚPIEWAJĄ ŁYSZKOWICE PO NOCY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 208 Napisano sobota o 03:19 thug life xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 5 Napisano sobota o 20:05 XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 208 Napisano sobota o 20:06 Oo dzisiaj jestem hwdp ale za chwile moj przyjaciel radek mnie bije i juz nie jestem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 208 Napisano sobota o 20:32 Drakula.hwdp jp wampir lyszkowitze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 5 Napisano 22 godziny temu 16 godzin temu, KochamElcie<3 napisał: Drakula.hwdp jp wampir lyszkowitze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 208 Napisano 19 godzin temu Wampir lyszkowitze hwdp xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 828 Napisano 19 godzin temu Szczerbatek. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 208 Napisano 19 godzin temu Ale dzisiaj piekny zachod.slonca niebieskie blekitne niebo i rozwe chmury masakra a ja w lozku caly dzien obudzilem sie wlasnie xD Taki zachod slonca mnie ominal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 828 Napisano 18 godzin temu Ja tam wracam ze wsi do Warszawy. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 14 Napisano 18 godzin temu Cześć Srynik, pełnia księżyca dziś Nie wyjcie do księżyca pieseuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 208 Napisano 18 godzin temu Wyszedlem na chwile.z domu w krotkich gatkach a tu takie niebo xD Ale nie wiem czy pozniej nie pojde na spacer za miasto popatrzec na niebo i moze poplywam chwile... xD Nie wiem czy wysiedze dzisiaj w chacie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 208 Napisano 18 godzin temu Nie mam do kogo wyc, odkochalem sie juz we wszystkich online lachony ktorych nigdy nie widzialem w zyciu na oczy xD Dzisiaj bedzie bezchmurne niebo i jest fajne powietrze wiec moze pojde gdzie za wies na miasto xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 14 Napisano 18 godzin temu Hmm też bym się pobawila w gejowe jezioro łabędzie nad rzeczka i była motylem ale chyba jestem za gruba do tego i brakuje mi wdzieku chociaz widzę się w błotku ze świniami jeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 208 Napisano 18 godzin temu Wiem gdzie jest za miastem staw z drewniana chatka na farmie, schowany na poboczu moze sie tam przejde dzisiaj i wskocze.do wody i tam niezle niebo widac wiec bedzie pelno gwiazd xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 208 Napisano 18 godzin temu (edytowany) Double Edytowano 18 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zazdrość kotleta 5 Napisano 18 godzin temu 17 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Wiem gdzie jest za miastem staw z drewniana chatka na farmie, schowany na poboczu moze sie tam przejde dzisiaj i wskocze.do wody i tam niezle niebo widac wiec bedzie pelno gwiazd xD To tam uciekasz, żeby przeczekać w... alfonsa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 208 Napisano 18 godzin temu (edytowany) Znam wiele miejsc, do ktorych mozna uciec za miasto i nikt mnie tam nie znajdzie, w koncu mieszkam tu 10.5 lat, a babcia w Polsce wymyslila na mnie ksywe kiedys Obiezyswiat xD Edytowano 18 godzin temu przez KochamElcie<3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buonanotte 0 Napisano 18 godzin temu 35 minut temu, buongiorno napisał: Hmm też bym się pobawila w gejowe jezioro łabędzie nad rzeczka i była motylem ale chyba jestem za gruba do tego i brakuje mi wdzieku chociaz widzę się w błotku ze świniami jeee Moim zdaniem, według mnie, teraz jesteś w najlepszej formie, żeby odjebać jezioro łabędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach