Drаkula 13 Napisano 7 Grudzień TAK ŚPIEWAJĄ ŁYSZKOWICE PO NOCY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 204 Napisano wczoraj o 03:19 thug life xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 5 Napisano wczoraj o 20:05 XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 204 Napisano wczoraj o 20:06 Oo dzisiaj jestem hwdp ale za chwile moj przyjaciel radek mnie bije i juz nie jestem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 204 Napisano wczoraj o 20:32 Drakula.hwdp jp wampir lyszkowitze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 5 Napisano 9 godzin temu 16 godzin temu, KochamElcie<3 napisał: Drakula.hwdp jp wampir lyszkowitze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 204 Napisano 6 godzin temu Wampir lyszkowitze hwdp xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 828 Napisano 6 godzin temu Szczerbatek. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 204 Napisano 6 godzin temu Ale dzisiaj piekny zachod.slonca niebieskie blekitne niebo i rozwe chmury masakra a ja w lozku caly dzien obudzilem sie wlasnie xD Taki zachod slonca mnie ominal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 828 Napisano 6 godzin temu Ja tam wracam ze wsi do Warszawy. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 11 Napisano 6 godzin temu Cześć Srynik, pełnia księżyca dziś Nie wyjcie do księżyca pieseuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 204 Napisano 6 godzin temu Wyszedlem na chwile.z domu w krotkich gatkach a tu takie niebo xD Ale nie wiem czy pozniej nie pojde na spacer za miasto popatrzec na niebo i moze poplywam chwile... xD Nie wiem czy wysiedze dzisiaj w chacie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 204 Napisano 6 godzin temu Nie mam do kogo wyc, odkochalem sie juz we wszystkich online lachony ktorych nigdy nie widzialem w zyciu na oczy xD Dzisiaj bedzie bezchmurne niebo i jest fajne powietrze wiec moze pojde gdzie za wies na miasto xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 11 Napisano 6 godzin temu Hmm też bym się pobawila w gejowe jezioro łabędzie nad rzeczka i była motylem ale chyba jestem za gruba do tego i brakuje mi wdzieku chociaz widzę się w błotku ze świniami jeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 204 Napisano 6 godzin temu Wiem gdzie jest za miastem staw z drewniana chatka na farmie, schowany na poboczu moze sie tam przejde dzisiaj i wskocze.do wody i tam niezle niebo widac wiec bedzie pelno gwiazd xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 204 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Double Edytowano 6 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zazdrość kotleta 5 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Wiem gdzie jest za miastem staw z drewniana chatka na farmie, schowany na poboczu moze sie tam przejde dzisiaj i wskocze.do wody i tam niezle niebo widac wiec bedzie pelno gwiazd xD To tam uciekasz, żeby przeczekać w... alfonsa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 204 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Znam wiele miejsc, do ktorych mozna uciec za miasto i nikt mnie tam nie znajdzie, w koncu mieszkam tu 10.5 lat, a babcia w Polsce wymyslila na mnie ksywe kiedys Obiezyswiat xD Edytowano 5 godzin temu przez KochamElcie<3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buonanotte 0 Napisano 5 godzin temu 35 minut temu, buongiorno napisał: Hmm też bym się pobawila w gejowe jezioro łabędzie nad rzeczka i była motylem ale chyba jestem za gruba do tego i brakuje mi wdzieku chociaz widzę się w błotku ze świniami jeee Moim zdaniem, według mnie, teraz jesteś w najlepszej formie, żeby odjebać jezioro łabędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach