Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Drаkula

HWDP JP 100 PROCENT

Polecane posty

Ale dzisiaj piekny zachod.slonca niebieskie blekitne niebo i rozwe chmury masakra a ja w lozku caly dzien obudzilem sie wlasnie xD

Taki zachod slonca mnie ominal 😭😭😭😭😭

Wyszedlem na chwile.z domu w krotkich gatkach a tu takie niebo xD
Ale nie wiem czy pozniej nie pojde na spacer za miasto popatrzec na niebo i moze poplywam chwile... xD

Nie wiem czy wysiedze dzisiaj w chacie xD

Nie mam do kogo wyc, odkochalem sie juz we wszystkich online lachony ktorych nigdy nie widzialem w zyciu na oczy xD

Dzisiaj bedzie bezchmurne niebo i jest fajne powietrze wiec moze pojde gdzie za wies na miasto xD

Hmm też bym się pobawila w gejowe jezioro łabędzie nad rzeczka i była motylem ale chyba jestem za gruba do tego i brakuje mi wdzieku chociaz widzę się w błotku ze świniami jeee

Wiem gdzie jest za miastem staw z drewniana chatka na farmie, schowany na poboczu moze sie tam przejde dzisiaj i wskocze.do wody i tam niezle niebo widac wiec bedzie pelno gwiazd xD

17 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

Wiem gdzie jest za miastem staw z drewniana chatka na farmie, schowany na poboczu moze sie tam przejde dzisiaj i wskocze.do wody i tam niezle niebo widac wiec bedzie pelno gwiazd xD

To tam uciekasz, żeby przeczekać w... alfonsa? 😛 

Znam wiele miejsc, do ktorych mozna uciec za miasto i nikt mnie tam nie znajdzie, w koncu mieszkam tu 10.5 lat, a babcia w Polsce wymyslila na mnie ksywe kiedys Obiezyswiat xD

Edytowano przez KochamElcie<3
  • Haha 1

35 minut temu, buongiorno napisał:

Hmm też bym się pobawila w gejowe jezioro łabędzie nad rzeczka i była motylem ale chyba jestem za gruba do tego i brakuje mi wdzieku chociaz widzę się w błotku ze świniami jeee

Moim zdaniem, według mnie, teraz jesteś w najlepszej formie, żeby odjebać jezioro łabędzie 😛 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się